Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon Testi Ve Deneyimlerimiz:))

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bence çok eğlenceli. Ovulasyon testleri ayrı heyecanlı beklemesi ayrı. Belki yeni başladığım için denemeye bu kadar eğleniyorum.Umut doluyum.Vücudumuz hazır olduğunda izin verecek buna inanıyorum.
Yalnızca şu var. Bir sürü şey öğreniyorum iyi mi kötü mü bilemiyorum. Bi ara toksoplazmaya takmıştım gittim yaptırdım rahatladım. Şimdi de pıhtılaşma diye bişey oluyomuş onu öğrendim bugün sizden. Daha neler duyacağım ve kendime dert edeceğim kim bilir:) hepimiz sağlıklı gebelikler geçirelim mutlu mesut haberler paylaşalım buradan inşallah ♡ <3

iyi bari eşin de doktora gidiyorsa benimki gitmiyor sorun yokmuş onda, ayrıca bebek olmasa da olurmuşşş ..
Bu adamları ben anlamıyorum ya hep biz mücadele içindeyiz . Dün değil önceki gün testim pik oldu o gece iliski oldu ve dün çok hafif silikleşti biz kavga ettik iliski falan olmadı insan az düşünür dimi ya ağla ağla canim çıktı boşuna uğraştım . Bugun yine yaptım test daha silik . Ama ne farkeder onca laftan sonra iliskide istemem daha. O kadar mücadele mücadele ama sonuç ............

canım kıyamam... boşver trip küslük müslük yokk pikken pik sonrası çökcen tepesine

canım kıyamam... boşver trip küslük müslük yokk pikken pik sonrası çökcen tepesine
Ben yine bozuntuya vermedim odaya gittim ki öküzler gibi uyuyo daha ne yapcam yattım uyudum sinirden sabahın körü açtım gözlerimi. 12 den önce uyanamayan ben oturdum tirnak yiyorum

Uzme kendini ya erkek milleti hep boyledir her zaman oncelik kendileridir. Bende senin yasadigini bir kere yasamistim sabaha kadar ben uyumadim o yanimda horul horul uyumustu lafa gelincede biz cocuk istiyoruz diyorlar. Sende sakin ol tek iliskiyle bebegi olan cok insan var kismette varsa zaten olur

Günaydın regl dün bitti bugün ovulasyona başladım 14 yada 16 gün yumurtlamam olur geçen ayda böyle koyudan gitti ekim kasımda baya silik olurdu bu işten bise anlayan varmı

Eklentiler

• 20190104_112359.webp
    4,6 KB · Görüntüleme: 26
Sabah ise giderken bi güzel laf soktum .1 saat önce eve geldi değerlendirdik ama zoraki. hiç olacağını sanmıyorum resmen görev gibiydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…