- 1 Mayıs 2012
- 633
- 681
- 303
- Konu Sahibi Mavi Rapunzel
-
- #2.521
Ikinci gün oldu canım sonra yine azaldı bugün 5 ci günü az az oluyor yaniAma sen tam olamadim demistinn
Amin canim rabbim senin gonlunden geceni sanada nasip etsin hepimize insallahRabbim yardimcin olsun canim
Benim adet dun bitti iste sil bastanyeniden yeni bir umut ayina baslicaz ptesi esimde bende dr gitcez
iyi bari eşin de doktora gidiyorsa benimki gitmiyor sorun yokmuş onda, ayrıca bebek olmasa da olurmuşşş ..Benim adet dun bitti iste sil bastanyeniden yeni bir umut ayina baslicaz ptesi esimde bende dr gitcez
Bu adamları ben anlamıyorum ya hep biz mücadele içindeyiz . Dün değil önceki gün testim pik oldu o gece iliski oldu ve dün çok hafif silikleşti biz kavga ettik iliski falan olmadı insan az düşünür dimi ya ağla ağla canim çıktı boşuna uğraştım . Bugun yine yaptım test daha silik . Ama ne farkeder onca laftan sonra iliskide istemem daha. O kadar mücadele mücadele ama sonuç ............iyi bari eşin de doktora gidiyorsa benimki gitmiyor sorun yokmuş onda, ayrıca bebek olmasa da olurmuşşş ..
canım kıyamam... boşver trip küslük müslük yokk pikken pik sonrası çökcen tepesineBu adamları ben anlamıyorum ya hep biz mücadele içindeyiz . Dün değil önceki gün testim pik oldu o gece iliski oldu ve dün çok hafif silikleşti biz kavga ettik iliski falan olmadı insan az düşünür dimi ya ağla ağla canim çıktı boşuna uğraştım . Bugun yine yaptım test daha silik . Ama ne farkeder onca laftan sonra iliskide istemem daha. O kadar mücadele mücadele ama sonuç ............
Ben yine bozuntuya vermedim odaya gittim ki öküzler gibi uyuyo daha ne yapcam yattım uyudum sinirden sabahın körü açtım gözlerimi. 12 den önce uyanamayan ben oturdum tirnak yiyorumcanım kıyamam... boşver trip küslük müslük yokk pikken pik sonrası çökcen tepesine
ıyyy demeee çok pis alışkanlık başka türlü at sinirini...Ben yine bozuntuya vermedim odaya gittim ki öküzler gibi uyuyo daha ne yapcam yattım uyudum sinirden sabahın körü açtım gözlerimi. 12 den önce uyanamayan ben oturdum tirnak yiyorum
Bol bol sigara içiyorum canim bebek daha güzel tutunsun diye sinir mideme vurduıyyy demeee çok pis alışkanlık başka türlü at sinirini...
Bol bol sigara içiyorum canim bebek daha güzel tutunsun diye sinir mideme vurdu
Uzme kendini ya erkek milleti hep boyledir her zaman oncelik kendileridir. Bende senin yasadigini bir kere yasamistim sabaha kadar ben uyumadim o yanimda horul horul uyumustu lafa gelincede biz cocuk istiyoruz diyorlar. Sende sakin ol tek iliskiyle bebegi olan cok insan var kismette varsa zaten olurBu adamları ben anlamıyorum ya hep biz mücadele içindeyiz . Dün değil önceki gün testim pik oldu o gece iliski oldu ve dün çok hafif silikleşti biz kavga ettik iliski falan olmadı insan az düşünür dimi ya ağla ağla canim çıktı boşuna uğraştım . Bugun yine yaptım test daha silik . Ama ne farkeder onca laftan sonra iliskide istemem daha. O kadar mücadele mücadele ama sonuç ............
Amin kuzumAmin canim rabbim senin gonlunden geceni sanada nasip etsin hepimize insallah
Sabah ise giderken bi güzel laf soktum .1 saat önce eve geldi değerlendirdik ama zoraki. hiç olacağını sanmıyorum resmen görev gibiydiUzme kendini ya erkek milleti hep boyledir her zaman oncelik kendileridir. Bende senin yasadigini bir kere yasamistim sabaha kadar ben uyumadim o yanimda horul horul uyumustu lafa gelincede biz cocuk istiyoruz diyorlar. Sende sakin ol tek iliskiyle bebegi olan cok insan var kismette varsa zaten olur
Valla bence isteyerek olmayinca pek tutugunu sanmiyirum zoraki yapmayin isteyerek olunca daha fazla ise yariyorSabah ise giderken bi güzel laf soktum .1 saat önce eve geldi değerlendirdik ama zoraki. hiç olacağını sanmıyorum resmen görev gibiydi
Iyi cok sukur kuzum insallah bu son adetlerimiz olurKizlar ben adet oldum
sağlık olsun en azından fazla bekletmedi.Kizlar ben adet oldum
Öyle sey olurmu ya erkekler boyle gurur yapiyorlar.Artik hep ben gide gide millet bende saniyor bide taşin altina elini onlar soksunlar kolaymi o catala cikmakiyi bari eşin de doktora gidiyorsa benimki gitmiyor sorun yokmuş onda, ayrıca bebek olmasa da olurmuşşş ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?