Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon Testi Ve Deneyimlerimiz:))

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sıvı alımına dikkat ediyormusun yapmadan önce ilk idrarla olmıycak ve iki saat kadar sıvı tuketilmiyecek
Evet hepsini yaptım ama hic kırmızı olmadı hep pembede kaldı ben yinede pembe diye değerlendirdim :)
Suanda hamileyim ama düşük riski var ondan cok iyi bi örnek sayılmam ama yinede benim gibi olan varsa pembeleride değerlendirsin derim :)

Hayırlısı olsun benimde iki aydır tuhaf bu ay kontrolüm var belkide vücudum yeni topluyo kendini 1 yıl önce açık miyom ameliyatı olmuştum

Hayırlısı olsun benimde iki aydır tuhaf bu ay kontrolüm var belkide vücudum yeni topluyo kendini 1 yıl önce açık miyom ameliyatı olmuştum
Hayırlısı teşekkür ederim

Ben bi kimyasal gecirdim iki ay önce ondan sonra düzenim şaştı
Gecmiş olsun cok kadınların genel belası

Canim son 1 saat özellikle çorba dahil sıvı almamalmanya dikkat etsin ni ilk idrarla da olmayacak ve her gün hemen hemen aynı saatte olacak ozellikle 12:00 16:00 arası ideal saat
Ben saat 19.00 civarı yapıyordum en son sıvıyıda 5te alıyordum ama hic kırmızı hatta koyu pembe bile olmadı

Erkekler bizim yumurtanın catladiktan sonra sadece 24 saat yaşadığını idrak etmelerinde sorun var kendilerinin spermi gibi 2-3 gün yaşıyor diye bizimkini de öyle saniyorlar herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…