- 18 Haziran 2018
- 13.813
- 23.027
- 348
- Konu Sahibi Mavi Rapunzel
-
- #2.541
Sıvı alımına dikkat ediyormusun yapmadan önce ilk idrarla olmıycak ve iki saat kadar sıvı tuketilmiyecekBen l.... ile baslayan testi kullandım ve hic bi zaman tamamen kırmızı olmadı
Evet hepsini yaptım ama hic kırmızı olmadı hep pembede kaldı ben yinede pembe diye değerlendirdim :)Sıvı alımına dikkat ediyormusun yapmadan önce ilk idrarla olmıycak ve iki saat kadar sıvı tuketilmiyecek
Hayirli olsun canim insallah bu ay hamile kalirsinHayırlı günler herkese :) nasılsınız? hayırlı haberler var mı? Ben adet oldum çok şükür.
Canim sen bugün ilişkiye baslaGünaydın regl dün bitti bugün ovulasyona başladım 14 yada 16 gün yumurtlamam olur geçen ayda böyle koyudan gitti ekim kasımda baya silik olurdu bu işten bise anlayan varmı
Hayırlısı olsun benimde iki aydır tuhaf bu ay kontrolüm var belkide vücudum yeni topluyo kendini 1 yıl önce açık miyom ameliyatı olmuştumEvet hepsini yaptım ama hic kırmızı olmadı hep pembede kaldı ben yinede pembe diye değerlendirdim :)
Suanda hamileyim ama düşük riski var ondan cok iyi bi örnek sayılmam ama yinede benim gibi olan varsa pembeleride değerlendirsin derim :)
Hayırlısı teşekkür ederimHayırlısı olsun benimde iki aydır tuhaf bu ay kontrolüm var belkide vücudum yeni topluyo kendini 1 yıl önce açık miyom ameliyatı olmuştum
Tm canım :)Canim sen bugün ilişkiye basla
Canim son 1 saat özellikle çorba dahil sıvı almamalmanya dikkat etsin ni ilk idrarla da olmayacak ve her gün hemen hemen aynı saatte olacak ozellikle 12:00 16:00 arası ideal saatBen l.... ile baslayan testi kullandım ve hic bi zaman tamamen kırmızı olmadı
İnşaallah canım hepimiz tez zamanda kalırızHayirli olsun canim insallah bu ay hamile kalirsin
Ben saat 19.00 civarı yapıyordum en son sıvıyıda 5te alıyordum ama hic kırmızı hatta koyu pembe bile olmadıCanim son 1 saat özellikle çorba dahil sıvı almamalmanya dikkat etsin ni ilk idrarla da olmayacak ve her gün hemen hemen aynı saatte olacak ozellikle 12:00 16:00 arası ideal saat
BendeKizlar ben adet oldum
Pik olmuş galiba testinKızlar
Benim hic böyle renk olmadı o en gerideki hafif pembeler gibiydiKızlar
Amin aminn benimde bitti dun sali falan baslarim yine testlereİnşaallah canım hepimiz tez zamanda kalırız
4 numarada aksam bir daha yap canimKızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?