Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon Testi Ve Deneyimlerimiz:))

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar bu arada birşey sorucam bilen varsa beni aydınlatabilir mi? Burada da paylaşmıştım testim adet bitiminden 40 gün sonra yani 21 Aralık’ta pik oldu 22 Aralık’ta aynı şekilde 23 aralık silikleşti ben 1 Ocak’ta adet oldum. Hani deniliyor ya yumurtlamadan 14 gün sonra olunuyor diye yumurtlama gördüğümüz günü 1 olarak mı sayıyoruz yoksa çatlamadan itibaren mi 1 oluyor gerçi benim her ikisinden de sayarsak 14 gün olmuyor kafam karıştı

Kuzum hos geldin adet olmussun hayirlii bakalim.. elinde testlerin var demi gene devam edecek misin?

Benim 1 hafta var bata canim..
Belirtiler var ama adet oncesi belirtiler iste.. bekleyip gorecegiz:)
Sağol canım testlerim bitmişti şimdi alıcam tekrar adet bitimine kadar gelirler yapıcam inşaallah bu ay inofolicde kullanıcam belki vintagelide, gibi erken yumurtlamam olur bu ay Hepimiz için hayırlı olur bu yıl inşaallah

Canım 14 gün olmak zorunda degil benim de pik günü sayarsak 13. Gün oldum saymazsak 12 olmuş oluyordum bu arada benim adet 25 Aralık 11 gün oldu testi yapmaya başladım şuan çok koyu degil inşallah bu ay güzel haberler alırız

Eklentiler

• IMG_20190104_134336.webp
    13,5 KB · Görüntüleme: 31
Çok sağol canım cevabın için içim rahatladı acaba hep böyle mi olur Benimde yumurtlamadan 12 gün sonra mı adet beklemeliyim?

Aaa hala regl olmadınızmı
Benim hep silik pembeydi değerlendirdim yinede
Hamileyim ancak düşük riski var o yüzden pek sevincli değilim hayırlısı herşeyin
Hiç bir iş yapma yat ayakları kaldır sürekli annem de de varmış bu şekilde üç ay atlatılır sa sıkıntı çıkmaz mis

Hiç bir iş yapma yat ayakları kaldır sürekli annem de de varmış bu şekilde üç ay atlatılır sa sıkıntı çıkmaz mis
Malesef calısıyorum yapamam
Doktor cok ortalama konustu kimyasal gebelikten deneyimliyim zaten bende gayet normal karsıladım :)
Hayırlısı hepimiz icin ne zamansa öyle gelsin bebekler

Aaa hala regl olmadınızmı
Benim hep silik pembeydi değerlendirdim yinede
Hamileyim ancak düşük riski var o yüzden pek sevincli değilim hayırlısı herşeyin
kaç haftalıksın canım hayırlı olsun inşallah sağlıklıdır tutunur da, düşük riski varsa çalışıyorsan neden rapor almadın? dikkat et sen yine de :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…