- 18 Haziran 2018
- 13.813
- 23.027
- 348
- Konu Sahibi Mavi Rapunzel
-
- #2.581
Kimyasal gebelikten sonra reglim cok şaştı bide gec döllenme de olabilir 3mm kesem suandakaç haftalıksın canım hayırlı olsun inşallah sağlıklıdır tutunur da, düşük riski varsa çalışıyorsan neden rapor almadın? dikkat et sen yine de :/
Bu ay benimde böyle hep koyu gitti yumurtlama günümü anlayamadım o yüzdenKızlar
Herzaman aynı olmayabilir canım sitres ve bir çok şey etkileyebiliyor ama genel anlamda 12_14 gün arası sürebiliyormus kişiden kişiye değişebilir. Bende ilk defa bu ay dikkat ettimÇok sağol canım cevabın için içim rahatladı acaba hep böyle mi olur Benimde yumurtlamadan 12 gün sonra mı adet beklemeliyim?
İnsanlar tecavüze uğrayıp hamile kalıyor :/Valla bence isteyerek olmayinca pek tutugunu sanmiyirum zoraki yapmayin isteyerek olunca daha fazla ise yariyor
Canim emin ol cocuk istemezsen olmaz dedigin kosulda bile cocuk olur biz istedigimiz icin hersey bahane oluyor isteİnsanlar tecavüze uğrayıp hamile kalıyor :/
İste aynen öyle . Kafa dolu stres o biçim zaten . O yüzden kırmızı kart yiyoruz su düşüncelerden sıyrılıp rahatımıza baksak hersey daha güzel olcak ama bende dahil ya pa mı yo ruz . Ben çok denedim şahsen beceremedim becerebilenide kutluyorumCanim emin ol cocuk istemezsen olmaz dedigin kosulda bile cocuk olur biz istedigimiz icin hersey bahane oluyor iste
Ben ilk kez bu ay kullandım o bahsettiğiniz testlerden. Öğleden sonra yapmadım. Sabah öğle arası 2 saat sıvı almadan yaptım. İlla öğleden sonra yapılacak diye bişey yok bence. Ama üzerinde öyle yazıyor. Ben öğleden sonraları evde olmuyorum dışarıda da asla tuvalete gitmem alışkanlık olmuş mecbur hep sabah yapıyorum.Ben l.... ile baslayan testi kullandım ve hic bi zaman tamamen kırmızı olmadı
Canım Benim yumurtlamam geçti beklemedeyim hala inofolic kullanıyorum ben sabah akşam tok karna içiyorumCanım sen ne durumdasın? Bu arada inofoliği sabah aç mı içiyorsun? Bende dün başladım
Canim se7en 2 günde bir ilişkiye başka istersen ben bu bay öyle yaptim garanti olsunCanım 14 gün olmak zorunda degil benim de pik günü sayarsak 13. Gün oldum saymazsak 12 olmuş oluyordum bu arada benim adet 25 Aralık 11 gün oldu testi yapmaya başladım şuan çok koyu degil inşallah bu ay güzel haberler alırız
12 ila 14 gün arasında bekle canimÇok sağol canım cevabın için içim rahatladı acaba hep böyle mi olur Benimde yumurtlamadan 12 gün sonra mı adet beklemeliyim?
Kaç gün geçti canim yumurtlamadan sonraCanım Benim yumurtlamam geçti beklemedeyim hala inofolic kullanıyorum ben sabah akşam tok karna içiyorum
Bugün itibariyle ilişkiye başla canim çatlayacak o hatta aksam 10 dan önce bir daha yap belki bu aksam catlarBen ilk kez bu ay kullandım o bahsettiğiniz testlerden. Öğleden sonra yapmadım. Sabah öğle arası 2 saat sıvı almadan yaptım. İlla öğleden sonra yapılacak diye bişey yok bence. Ama üzerinde öyle yazıyor. Ben öğleden sonraları evde olmuyorum dışarıda da asla tuvalete gitmem alışkanlık olmuş mecbur hep sabah yapıyorum.
:) ben l ile başlayan testi kendimden örnek olarak vermek için paylaşmıştım. Yumurtlamadan önceki günü yumurtlama gününü ve dediğiniz gibi akşamında çatladığını görüp ertesi günü değerlendirdim. 3 gün yani. Lakin... fakat... ama... olmadı :) adet oldum. 3. Günümdeyim bi an önce yeniden çatlama zamanı gelsin istiyorum. Benim 21. Gün oluyor 2 aydır yumurtlama. Yumurtlamadan 16 gün sonra başladı adetim. Canım benim hiç ümitlenmeme fırsat bırakmadı geldi hemenBugün itibariyle ilişkiye başla canim çatlayacak o hatta aksam 10 dan önce bir daha yap belki bu aksam catlar
Bugün 7.gün canım neden kiKaç gün geçti canim yumurtlamadan sonra
Bende calıstıgım icin sadece aksamları yapabildim de hic böyle olmamıstı :)Ben ilk kez bu ay kullandım o bahsettiğiniz testlerden. Öğleden sonra yapmadım. Sabah öğle arası 2 saat sıvı almadan yaptım. İlla öğleden sonra yapılacak diye bişey yok bence. Ama üzerinde öyle yazıyor. Ben öğleden sonraları evde olmuyorum dışarıda da asla tuvalete gitmem alışkanlık olmuş mecbur hep sabah yapıyorum.
Cok pardon canim yaa:) ben mesajları toplu okuyunca karıştım. Bu ay inşallah allah nasip eder:) ben l ile başlayan testi kendimden örnek olarak vermek için paylaşmıştım. Yumurtlamadan önceki günü yumurtlama gününü ve dediğiniz gibi akşamında çatladığını görüp ertesi günü değerlendirdim. 3 gün yani. Lakin... fakat... ama... olmadı :) adet oldum. 3. Günümdeyim bi an önce yeniden çatlama zamanı gelsin istiyorum. Benim 21. Gün oluyor 2 aydır yumurtlama. Yumurtlamadan 16 gün sonra başladı adetim. Canım benim hiç ümitlenmeme fırsat bırakmadı geldi hemen
Yumurtlaman ilaçtan sonra erken oldu ya daha çok zaman geçti sandım senden bu ay umutluyum ondan merak ettim daha var ama o zaman senin adetineBugün 7.gün canım neden ki
Var canım yaa hala inofolic kullanıyorum bi zararı olur mu acaba inşallah umut hep var ama kısmetYumurtlaman ilaçtan sonra erken oldu ya daha çok zaman geçti sandım senden bu ay umutluyum ondan merak ettim daha var ama o zaman senin adetine
Anladım canım ya hayırlısı olsun hakkımızda :)Canım Benim yumurtlamam geçti beklemedeyim hala inofolic kullanıyorum ben sabah akşam tok karna içiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?