Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon Testi Ve Deneyimlerimiz:))

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bu arada etiketlemeyi falan bilmiyorum gürbüzkedi hamile olan arkadaşımız varya o buralarda mı? Nasıl gidiyor acaba?

Dusunmiyecem derken bile dusunuyoruz ne yapmamiz gerekiyor gercekten hic bilmiyorum

Bu arada etiketlemeyi falan bilmiyorum gürbüzkedi hamile olan arkadaşımız varya o buralarda mı? Nasıl gidiyor acaba?
Kendileri de gelir de ben haber vereyim ikisi de iyi masallah.. GurbuzKedi de aldilar kalp atisini masallah.. 7+1di en son
duskapani da 8+3te..
Darisi basimiza insallah..

Kızlar eşim keçiboynuzu almış gelmiş neymiş ben çörek otu kuru yiyormusum oda onu yiycekmis kontrol oldu herşeyi normal aslında neyse şimdi bunu yemesimi iyi kaynatip suyunumu icireyim adamıda bozdum

Kendileri de gelir de ben haber vereyim ikisi de iyi masallah.. GurbuzKedi de aldilar kalp atisini masallah.. 7+1di en son
duskapani da 8+3te..
Darisi basimiza insallah..
Canım sana hayranım ya hiçbir şeyi unutmuyorsun:)) ben dün söylediğimi bugün unutuyorum

Sagol Allah razi olsun.. baska dualarinda da bulunmak beni mutlu eder..
Hep dualarımdasınız canım:) sabaha karşı uyku problemi yaşıyorum genelde hep de dua ediyorum o arada çocuk isteyen herkese inşallah sağlıkla gelir 2.çocuk:) En yakın zamanda güzel haberler alıcaz inşallah hepinizden:)

Evet biz biraz daha rahatiz canmoglumla beraber cok sukur bir evladimiz var.
Rabbim isteyene versin insallah saglikla tez zamanda
Gecen yine haberlerde gordum 5 gunluk bebegi birakmislar camiye icim sizladi ya dedim bi kerede bizim karsimiza alirim ciddiyim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…