- 25 Kasım 2018
- 2.370
- 3.376
- 83
- Konu Sahibi Mavi Rapunzel
-
- #2.601
Tamam canım çok sağol :) sen şuan ne durumdasın?12 ila 14 gün arasında bekle canim
Tamam canım bizde oyle deneyelimCanim se7en 2 günde bir ilişkiye başka istersen ben bu bay öyle yaptim garanti olsun
Ben o ilacı hiç kullanmadım ama zararı olsa doktor vermezdi ya da su kadar iç bırak derdiVar canım yaa hala inofolic kullanıyorum bi zararı olur mu acaba inşallah umut hep var ama kısmet
Ben hala hasta olmadım canim pazartesi kan testi yaptiricam. Çabuk yorulmaya da başladım. Psikolojik değil nefes nefese kalıyorum hemenTamam canım çok sağol :) sen şuan ne durumdasın?
Ayyyy hamile misin yoksa?Ben hala hasta olmadım canim pazartesi kan testi yaptiricam. Çabuk yorulmaya da başladım. Psikolojik değil nefes nefese kalıyorum hemen
Dusunmiyecem derken bile dusunuyoruz ne yapmamiz gerekiyor gercekten hic bilmiyorumİste aynen öyle . Kafa dolu stres o biçim zaten . O yüzden kırmızı kart yiyoruz su düşüncelerden sıyrılıp rahatımıza baksak hersey daha güzel olcak ama bende dahil ya pa mı yo ruz . Ben çok denedim şahsen beceremedim becerebilenide kutluyorum
Kendileri de gelir de ben haber vereyim ikisi de iyi masallah..Bu arada etiketlemeyi falan bilmiyorum gürbüzkedi hamile olan arkadaşımız varya o buralarda mı? Nasıl gidiyor acaba?
Ne güzel ya maşaallah onlaraKendileri de gelir de ben haber vereyim ikisi de iyi masallah..GurbuzKedi de aldilar kalp atisini masallah.. 7+1di en son
duskapani da 8+3te..
Darisi basimiza insallah..
Bence bi çözüm yokDusunmiyecem derken bile dusunuyoruz ne yapmamiz gerekiyor gercekten hic bilmiyorum
Yesin iste.. iyi masallah.. baksin kendine..Kızlar eşim keçiboynuzu almış gelmiş neymiş ben çörek otu kuru yiyormusum oda onu yiycekmis kontrol oldu herşeyi normal aslında neyse şimdi bunu yemesimi iyi kaynatip suyunumu icireyim adamıda bozdum
Canım sana hayranım ya hiçbir şeyi unutmuyorsun:)) ben dün söylediğimi bugün unutuyorumKendileri de gelir de ben haber vereyim ikisi de iyi masallah..GurbuzKedi de aldilar kalp atisini masallah.. 7+1di en son
duskapani da 8+3te..
Darisi basimiza insallah..
Canim benim sagol... aslinda daha iyiydi de simdilerde tekliyorum arasira :))Canım sana hayranım ya hiçbir şeyi unutmuyorsun:)) ben dün söylediğimi bugün unutuyorum
Maşallah maşallah tabiki dee:))Canim benim sagol... aslinda daha iyiydi de simdilerde tekliyorum arasira :))
Bi masallahini alirim
Allah en kısa zamanda sana da nasip etsin canım sağlıklı hayırlı bir evlat, oğluna kardeşNe güzel ya maşaallah onlaraamin inşaallah tez vakitte hayırlısıyla
Sagol Allah razi olsun.. baska dualarinda da bulunmak beni mutlu eder..Maşallah maşallah tabiki dee:))
Hep dualarımdasınız canım:) sabaha karşı uyku problemi yaşıyorum genelde hep de dua ediyorum o arada çocuk isteyen herkeseSagol Allah razi olsun.. baska dualarinda da bulunmak beni mutlu eder..
Evet biz biraz daha rahatiz canmoglumla beraber cok sukur bir evladimiz var.Hep dualarımdasınız canım:) sabaha karşı uyku problemi yaşıyorum genelde hep de dua ediyorum o arada çocuk isteyen herkeseinşallah sağlıkla gelir 2.çocuk:) En yakın zamanda güzel haberler alıcaz inşallah hepinizden:)
Yesin bakalım hayırlısı bu ayda böyle olsunYesin iste.. iyi masallah.. baksin kendine..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?