- 3 Eylül 2018
- 835
- 497
- 18
- 31
- Konu Sahibi Mavi Rapunzel
-
- #2.641
Doğru söylüyorsunHeee tamam o zaman canım :)))) olur öyle arada atışmalar. Sen yumurtlama günleri huyuna git hee hee de, sonra devam
Bende bu ay yapsyım böyle bakalım .Yok canim ben gecen ay bu sekilde piki yakalamistim
Yok canim dusuk degildir.. dollenemeyen yumurtalar dokuluyor... daha once burda konusmustuk.. daha cok agrin daha cok kanaman da varsa belki kimyasal dediklerinden olabilir... oyleyse de uzulme onumuzdeki ay tutar :)Kizlar adet kanimda acayiplik var dusuk yapar gibi kan pirtisi geliyo neden yardim edin
Ben aslında pcolu değilim canım pcolu olmayanlara da veriyorlar ben bu ay faydasını gördüm yumurtlama acısından umarım tutmusturda bebişEvet canım pcolu olanlara günde iki kere öneriliyormuş ben bi tane içeyim şimdilik diyorum eğer etki etmezse 2 ye çıkartırım mübarek çok pahalı :)
Insallah piki tez zamanda gorursunBende bu ay yapsyım böyle bakalım .
Adetlerin duzenli mi birde araligi ne kadarEkledim
Amiin inşallah canımAmin canım Allah razı olsunsanada hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin :)
Düşük ağrılı olurmuş. Benim ergenlikten beri var o pıhtılar. Pıhtı bi parmak boğumundan büyükse bi sorun var demekmiş. Küçükse normalmiş.Kizlar adet kanimda acayiplik var dusuk yapar gibi kan pirtisi geliyo neden yardim edin
Canim dusukte 3 gun sancidan durulmuyor. Kan pihtisi ilk adet oldugum donemden beri var bende bu normal birsey hic sikinti yapma kendineKizlar adet kanimda acayiplik var dusuk yapar gibi kan pirtisi geliyo neden yardim edin
Zaten gebelik diye demedum canim normal degil kanamam pazartesi hastaneye gidicem randevu aldim bakalim o gunde soylicemYok canim dusuk degildir.. dollenemeyen yumurtalar dokuluyor... daha once burda konusmustuk.. daha cok agrin daha cok kanaman da varsa belki kimyasal dediklerinden olabilir... oyleyse de uzulme onumuzdeki ay tutar :)
Canim.ben dusuk yasadigim zamandaki kanamadan bahsettimCanim dusukte 3 gun sancidan durulmuyor. Kan pihtisi ilk adet oldugum donemden beri var bende bu normal birsey hic sikinti yapma kendine
Kanamada fazla oluyor canimCanim.ben dusuk yasadigim zamandaki kanamadan bahsettim
Evet canım 25.gün yumurtlama olmuşKızlar benim bu ay hep testlerim koyuya yakın gidiyordu tam koyu bugün oldu daha acaba bugün 25 . günmü yumurtlama oluyor bi bakabilirmisiniz
Canım ovulasyondan kaç gün sonra yapmıştın testini gebelik var gözüküyorKızlar pazartesi doktora gidicem ikinci çizgi gebelik testinde koyulaşmaya başladı oldu galiba .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?