Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon Testi Ve Deneyimlerimiz:))

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Heee tamam o zaman canım :)))) olur öyle arada atışmalar. Sen yumurtlama günleri huyuna git hee hee de, sonra devam
Doğru söylüyorsun yumurtlama günü sabaha karşı düşündüm de sabah 11 i buldu insallah tutmuştur bekliyorum 10 gün var bata

Merhaba benim batta 24 ocak . Dün ovu testi yaptım resmini ekledim ama bugün yapamadım testi ve huzursuzum sizce kaçırdım mi yoksa daha var mı

Kizlar adet kanimda acayiplik var dusuk yapar gibi kan pirtisi geliyo neden yardim edin
Yok canim dusuk degildir.. dollenemeyen yumurtalar dokuluyor... daha once burda konusmustuk.. daha cok agrin daha cok kanaman da varsa belki kimyasal dediklerinden olabilir... oyleyse de uzulme onumuzdeki ay tutar :)

Evet canım pcolu olanlara günde iki kere öneriliyormuş ben bi tane içeyim şimdilik diyorum eğer etki etmezse 2 ye çıkartırım mübarek çok pahalı :)
Ben aslında pcolu değilim canım pcolu olmayanlara da veriyorlar ben bu ay faydasını gördüm yumurtlama acısından umarım tutmusturda bebiş

Yok canim dusuk degildir.. dollenemeyen yumurtalar dokuluyor... daha once burda konusmustuk.. daha cok agrin daha cok kanaman da varsa belki kimyasal dediklerinden olabilir... oyleyse de uzulme onumuzdeki ay tutar :)
Zaten gebelik diye demedum canim normal degil kanamam pazartesi hastaneye gidicem randevu aldim bakalim o gunde soylicem

Kızlar benim bu ay hep testlerim koyuya yakın gidiyordu tam koyu bugün oldu daha acaba bugün 25 . günmü yumurtlama oluyor bi bakabilirmisiniz

Eklentiler

• IMG_20190105_134534.webp
    17,7 KB · Görüntüleme: 37
  • IMG_20190105_141424.webp
    53,8 KB · Görüntüleme: 37
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…