Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon Testi Ve Deneyimlerimiz:))

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar eşim keçiboynuzu almış gelmiş neymiş ben çörek otu kuru yiyormusum oda onu yiycekmis kontrol oldu herşeyi normal aslında neyse şimdi bunu yemesimi iyi kaynatip suyunumu icireyim adamıda bozdum
Canim benim esim kurunu iciyordu bir ara gayet faydali birsey

Kizlar bana su ovu testini nasil kullanacagimizi anlatin gecen ay ben hep ilk idrarla yaptim
Canim sahsen kendim ilk idrarla pek guzel sonuc alamadim sabah 11.15 te yaptigim testler daha iyi sonuc veriyordu. Zaten ovulasyon testinde de oyle yaziyor birde aksam saat 22.00 gibi testi tekrarla daha iyi sonuc alirsin

Bol bol sigara içiyorum canim bebek daha güzel tutunsun diye sinir mideme vurdu
Canım eşim istemiyor mu? Akıl vermek gibi olmasın canım ama önce oturup konuşun sorunlarınızı halledin öyle gebe kal sonra çok kötü oluyor inan. Sen bulantın oluyor hasta oluyorsun o halde yemek yapamıyosun falan hrp yÜüne vuruyolar çok örnek var çevremde o yüzden diyoeum canım. Herkes zaten gebelikte mutlu olmak ister güzel geçsin ister ama problemli bir eşle gebe kalınca işkence oluyor sanki sen zorla hamile kalmışsın gibi davranıyolar. Yardımcı da olmuyorlar .. bu ay olmazsa eğer üzüntünü belli et mutlaka. Yalandan da olsa tamam artık ben temelli istemitorum de resti çek gözünü korkut bakalım sen kaçtıkça o da aklını toplar ister kesin o kendi hesaplar hatta merak etme

Canim benim esim kurunu iciyordu bir ara gayet faydali birsey
Kür derken kaynatıp suyunumu iciyordu benimki çerez gibi yiycekmis hangisi daha etkiliyse onu yapayim madem almıs. tatlım ben arada havuç suyu nar suyu ıciriyordum zaten ceviz, kuru üzüm sehpadan hiç eksik olmaz

Hayır hayır bebeğim tam tersi deli gibi istiyo biz başka sebepten tartıştık iliskiyle alaksi yok oda dün uyuyup kalmış öyle sabah ise giderken atıştık yine biraz yine farklı bi sebepten . Ayrıca Bugun en önemli gün olduğunu biliyodu ama tartışmadan ona sıra gelmedi . Sonra bi baktım eve gelmiş Bugun önemli gündü gel bırakalım kavgayı falan dedi bende güya istemedim ama bi yandanda olsun bitsin riske atmiyim dedim o yüzden zoraki oldu dedim yanı ben çok sinirliydim güle oynaya yakınlaşmadık ondan bahsettim kuzum

Çocuk fikrini aklıma sokan oydu ben düşünmüyodum hep konu kapatiyodum korunmayı ilk bıraktığımız zaman ödüm kopuyodu hamile kalcam diye hemen ayağa kalkıyodum falan sonra bi baktım 8 ay olmuş gebe kalamamisim korku sardı tabi doktora falan gittik o zaman bu zaman bende çok istiyorum

Heee tamam o zaman canım :)))) olur öyle arada atışmalar. Sen yumurtlama günleri huyuna git hee hee de, sonra devam

Çok şükür canım ya ne kadar şükretsek az rabbim evlat hasretiyle yananlara tez vakitte nasip eder inşaallah. Nasıl kıyıyorlar bilmiyorum biraz belgesel izleseler annelikten nasiplerini alırlar belki hayvanlar kadar olamıyorlar Rabbim islah etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…