Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon Testi Ve Deneyimlerimiz:))

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canim yumurtlamadan sonra belirti oldu mu sende adet sancısı falan
Oldu canim . 5. Gun migde bulantisi 6. Gun migde bulantisi ve aşırı baş agrisi ama normal ağrı değil başın yerinden çıkacak sekild e. Ilk gebelikte de başağrısı olmuştu aynı sekilde o düşükle sonuclandin2 yi l önce ama belirtiler ayniydi. Sag belde iğne batması 7. günde ve aşırı kendi kendine dokunmadan gelen gogus sancısı. Bel ağrısı oldu ve sürekli adet olmuşum gibi ağrı ve his wc ye gidiyorum birşey yok. İdrarda küçük tortu var. Ve en belirgin olan ise kasıkta ara ara batma benim sağ ayakta sanki bir cisim var gibi ayağımı çekiyor. Ayakta çekilme. Yumurta catladiktan sonra ateş ölçer ile bakmadım ama hafif ateş var o hep var tabi ateş düşmedi sonrasinda. Yoruluyorum çok çabuk. Nefes nefese kalıyorum. Bu ilk gebelikte de olmuştu. Zaten bebeğin karnında öldügünu doktora gitmeden anlamıştım yorgunluk bitince

Bide ben özellikle göğüs belirtisini merak ediyorum bende yumurtlamadan hemen sonraki gün acımaya başladı
Göğüsteki ağrı göğüsun genelinde değil göğüs ucunda sanki bıçakla ucuna dokunmuşum gibi ağrıyor canim adet öncesi belirti ile arasındaki fark o. Bu 2 yi l arasındaki sürede psikolojik çok belirti yaşadım o yüzden detaylı anlatmak istedim

Çok teşekkür ederim canım hepsini yazmışsınbende sadece suanlik belimin sağında Batma var bide adet olucakmis gibi karnım sancilaniyo ara sira . göğsüm acıyo ama öncedende acırdı . Bata 9 gün var bakalım hayırlısı

Çok çok güzel anlattın sağol balım benim genel olarak agriyo şimdilik umarım bende güzel haberi alırım bu ay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…