Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon Testi Ve Deneyimlerimiz:))

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hahaha bende hemen doktora:)
Ya benim biraktim dedigim yerde tup bebege yonelmem gerekecek.. o da zor.. hayirlisi bakalim Rabbim nasip eder. Gerek kalmaz tupe falan..
Sen niye doktora gideceksin sorun yoktu bildigim kadariyla zamani var demek ki dersin... bence yani.

Ya benim biraktim dedigim yerde tup bebege yonelmem gerekecek.. o da zor.. hayirlisi bakalim Rabbim nasip eder. Gerek kalmaz tupe falan..
Sen niye doktora gideceksin sorun yoktu bildigim kadariyla zamani var demek ki dersin... bence yani.
Ya öle canım ama belki test mest yaptırırım ne bileyim kafam rahat olsun bende şimdi bakıcam duşta yeşil damarlar çıkmış mi die ya inanılmaz acıyorlar sütyeni istemyrum

Bunların hepsi bende var bir dr akıntı başladı biraz 6 gün kaldı canım çok sevindim sana yaaa inş sağlıkla gelsin dünyayaaa.. bize de dua ett :) benim bilemşyorum içimden bir his var diyor bir his de kaptırma kendini diyoe sağ kasığa bana batma çok oluyo yorulunca falan özellkle

Benimde belirtiler, 6 gün var bata. Ptesi yapacağım test. Hafif bir ateş var, yumurtlamadan 5 6 gün sonra 2 3 akşam durup dururken birden başlayan bulantılar falan oldu gecr 2 3 saat o ara kasığa da batmalar falan oldu. Ağrı girsi çıktı. Sonra az az hep devam etti yoeuldukça falan kasıkta ağrı batma en çokk sağ tarafta olıyor. Bel zateb ağrıyor. Birde dünden beri kremsi akıntı geldi 1 2 kez bakalım valla ben hiç düşünmüyorum oğşumla zaten vakit yok valla düşünmeye, ama ağrırken falan hissediyosun resmen noluyo ya diyorum. Artık ptesi varsa bişey çıkar belki siliğin siliği napalım :))))) yoksa devam

Canım peki bu ağrılar kasıkta mı oluyordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…