Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon Testi Ve Deneyimlerimiz:))

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
AYyyyyy hadi insallah sanki de sen hamilesin bize güzel haberler ver olur mu

Sagda solda degil de alt karinda saplanma tarzi hoplatan agrilarim belki sanci oldu...
Bel sirt agrisi.. bu kadar belirti fos olmasin yaa..
Ben 4444 salat-ı tefriciye okuyorum kızlar ve okurken bir sürü belirti yasıyorum kendimi kaptırıp psikolojik belirti yasıyorum :))) çok duydum bunu okuyup istegi Kabul olanları milyonlarca var sizede tavsiye ederim

Sen bi gebe kal kafandan onları hoooop diye sileriz biz kafanı başka şeylerle oyala ay hele bi kal gerisi kolay
Valla nerde o günler bende işte hiç stres yapmıyorum takmıyorum hamile kalmayı günleri falan saymıyprum şimdi baktım hatta demin takvime kaç gün kaldı ya diye. Benim derdim işte olsun da bi 5.haftayı göreyim kimyasal olmazsa 5.haftada kan ceririm 2 kez baktırırım artık iyi olursa oh dış gebelik de değil derim :))))) maşallah ben hepsini yaşadım çünkü bütün hepsi bana denk geldi sonra da kalp atşı için gideriz kısmetse ama önce bi tutsun da ilk derdim kinyasal olmaması

Nasıl yapıyorsun bu ibadeti canım
Canim önce allah rızası icin 2 rekat namaz kılıyorsun sonra tövbe istifar cekiyosun 2 kelimelik bisey tam hatırlamıyorum 100 kez cekiyosun sonra niyet ediyosun ne istiyosan tam olarak ben atarım yapilacaklarin resmini sonra başlıyorsun okumaya 4444 kere okuyosun 3-4 satırlık bisey . O namazı tövbe çekmeyi falan sadece başlarken yapiyosun sonrasında yok . Su kadar sürede bitircen diye bi gün sayısı yok ne zaman biterse . Abdestli olmana basını kapatmana gerek yok istediğin zaman okuyabilirsin nasıl yatarken dualar okuyoruz ayni öyle. Ama namaz kılmaya dikkat etmek gerekiyo herseyin bası o. Böyle iste balım ben 2 gün önce başladım 1000 lere geldim rabbim kabul eder insallah ben adet günüme kadar bitirmeye caliscam

Yapılacaklar bunlar . En son bitirincede allahım okuduğum salat-ı tefriciye hürmetine sen şu şu ettiğim duayı kabul eyle diyosun veee bitti :) gerçekten yorumlarına acın bakın çok insan var kabul olunmuş

Eklentiler

• 7A8412DA-9018-4C20-B598-3E24B1CFFC9A.webp
    66,5 KB · Görüntüleme: 33
Ayricaaaa hepsini kendin okumana gerek yok başkasına da rica edebilirsin senin icin okuyabilir . Ama dikkat et içinden gelerek okuyacak olana ver görev gibi okunmasın hissederek ihlasla okuyun diyo çünkü

İnsallah canimin içi hepimiz icin dua ediyorum rabbim yüzümüzü güldürecek inanıyorum sizde dua edin en güzel şey rabbimden istememiz .

Allah kabul etsin inşallah canım yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…