- 23 Aralık 2018
- 326
- 409
- 18
- Konu Sahibi Mavi Rapunzel
-
- #2.721
Amin canim inşallah hepimiz icinRabbim kucagına almayı nasip etsin inşaallah bu sene herkes istediği gebeliği yasar
Inan tüm dualarim sizlerle canim inşallah 2019 yılında hepimiz hamiş hamiş olanları yazıcaz. Allah hepimize hayırlısı ile evlatlar nasip etsin insallah . Çatlamadan sonra kaçıncı günün canimBunların hepsi bende var bir dr akıntı başladı biraz 6 gün kaldı canım çok sevindim sana yaaa inş sağlıkla gelsin dünyayaaa.. bize de dua ett :) benim bilemşyorum içimden bir his var diyor bir his de kaptırma kendini diyoe sağ kasığa bana batma çok oluyo yorulunca falan özellkle
Inan tüm dualarim sizlerle canim inşallah 2019 yılında hepimiz hamiş hamiş ilanları yazıcaz. Allah hepimize hayırlısı ile evlatlar nasip etsin insallah . Çatlamadan sonra kaçıncı günün canim
Canim ayağına doğru inen ağrı oluyor mu aradaOf ya acaba göğüs acısı adet belirtim mi bu kadar erken mi oluyordu unutuyorum
Erken gebelikte falan da belki çıkar ama bekle biraz daha 10. Gün itibariyle belirtiler artiyor10.gün canım :)
Senin belirtiler de tutuyor gibi hadi insallahBenimde belirtiler, 6 gün var bata. Ptesi yapacağım test. Hafif bir ateş var, yumurtlamadan 5 6 gün sonra 2 3 akşam durup dururken birden başlayan bulantılar falan oldu gecr 2 3 saat o ara kasığa da batmalar falan oldu. Ağrı girsi çıktı. Sonra az az hep devam etti yoeuldukça falan kasıkta ağrı batma en çokk sağ tarafta olıyor. Bel zateb ağrıyor. Birde dünden beri kremsi akıntı geldi 1 2 kez bakalım valla ben hiç düşünmüyorum oğşumla zaten vakit yok valla düşünmeye, ama ağrırken falan hissediyosun resmen noluyo ya diyorum. Artık ptesi varsa bişey çıkar belki siliğin siliği napalım :))))) yoksa devam
Öle biseye hiç dikkat etmedim canım ya şuan sadece göğüs acısı var yumurtlamadan sonra 9.güne girdim işte adet belirtim de olablr ama dimiCanim ayağına doğru inen ağrı oluyor mu arada
Amiiin canimAllah kabul etsin inşallah canım yaa
İnşallah canım yok ben erken gebelik falan hiç bulaşmıyim :) elimde 5 tane normal teat var. Yapmak da iatemiyorum ama bu kremsi akıntı devam ederse umudum artar iyice benim 5 6. Gebeliğim artık olacak. En belirgin belirti akıntı bende normalde hiç olmaz çünkü. Kısmet artık bakalım olsa da kimyasal mı fiye 1 hafta geçmesini beklicem zaten kan verip üzülmek de iatemem. Kan verip seviniyoruz 2 3 gğn sonra regl olunca daha fazla üzülüyo insan ama artık beklicem sadece elimdeki kasrtleri yapıcam idrarla koyulaşmasını takip ederim sadeceSenin belirtiler de tutuyor gibi hadi insallah
Canim ınşallah gebelik belirtisidir. Göğüs genel ağrıyor bir de göğüs ucunda dokununca bile bıçak değmiş gibi aciyorÖle biseye hiç dikkat etmedim canım ya şuan sadece göğüs acısı var yumurtlamadan sonra 9.güne girdim işte adet belirtim de olablr ama dimi
Kuzum yaa Kiyamam. Peki kimyasal gebelikte kac çıkıyordu canim senin test sonuçları onunla bir ilişkisi var mi kötü düşünmek istemiyorum ama böyle birşey bilmediğim için soruyorum. Ben de şimdi pazartesi kan vericemİnşallah canım yok ben erken gebelik falan hiç bulaşmıyim :) elimde 5 tane normal teat var. Yapmak da iatemiyorum ama bu kremsi akıntı devam ederse umudum artar iyice benim 5 6. Gebeliğim artık olacak. En belirgin belirti akıntı bende normalde hiç olmaz çünkü. Kısmet artık bakalım olsa da kimyasal mı fiye 1 hafta geçmesini beklicem zaten kan verip üzülmek de iatemem. Kan verip seviniyoruz 2 3 gğn sonra regl olunca daha fazla üzülüyo insan ama artık beklicem sadece elimdeki kasrtleri yapıcam idrarla koyulaşmasını takip ederim sadece
Düzenli 24 ocakta reglim 27 günde arasıAdetlerin duzenli mi birde araligi ne kadar
Canim hayirli olsun rabbim kucagina almayi nasip etsin bizlerede dua et bol bolAmin canim inşallah darisi her arkadaşımızın başına.
Yanlış kişiye sordunuz herhslCanım peki mide bulantıların açken oluyor muydu
Gecen ay hepsını yasadım aga tutundu bıle dedim ama fos hele birde umutlanınca sonra insan çok üzülüyor her ikidinede hazırlıklı olun benceSagda solda degil de alt karinda saplanma tarzi hoplatan agrilarim belki sanci oldu...
Bel sirt agrisi.. bu kadar belirti fos olmasin yaa..
Buyur canımInşallah şurda hrpimiz brbeklerimizi haftalarını konuşuruz?kıxlar sıze bısry danışcam
hKuzum yaa Kiyamam. Peki kimyasal gebelikte kac çıkıyordu canim senin test sonuçları onunla bir ilişkisi var mi kötü düşünmek istemiyorum ama böyle birşey bilmediğim için soruyorum. Ben de şimdi pazartesi kan vericem
Ben sahsen kendim olarak hazirlikliyim iki turlusune de...Gecen ay hepsını yasadım aga tutundu bıle dedim ama fos hele birde umutlanınca sonra insan çok üzülüyor her ikidinede hazırlıklı olun bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?