Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon Testi Ve Deneyimlerimiz:))

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Inan tüm dualarim sizlerle canim inşallah 2019 yılında hepimiz hamiş hamiş olanları yazıcaz. Allah hepimize hayırlısı ile evlatlar nasip etsin insallah . Çatlamadan sonra kaçıncı günün canim

Senin belirtiler de tutuyor gibi hadi insallah

Senin belirtiler de tutuyor gibi hadi insallah
İnşallah canım yok ben erken gebelik falan hiç bulaşmıyim :) elimde 5 tane normal teat var. Yapmak da iatemiyorum ama bu kremsi akıntı devam ederse umudum artar iyice benim 5 6. Gebeliğim artık olacak. En belirgin belirti akıntı bende normalde hiç olmaz çünkü. Kısmet artık bakalım olsa da kimyasal mı fiye 1 hafta geçmesini beklicem zaten kan verip üzülmek de iatemem. Kan verip seviniyoruz 2 3 gğn sonra regl olunca daha fazla üzülüyo insan ama artık beklicem sadece elimdeki kasrtleri yapıcam idrarla koyulaşmasını takip ederim sadece

Kuzum yaa Kiyamam. Peki kimyasal gebelikte kac çıkıyordu canim senin test sonuçları onunla bir ilişkisi var mi kötü düşünmek istemiyorum ama böyle birşey bilmediğim için soruyorum. Ben de şimdi pazartesi kan vericem

h

Regli 1 gün geçmişti 44 çıktı 2 gün sonra 16 2 3 gün somra da kanama başladı canım çok yoğun bir kanama ama ne ağrı vardı ne sozı zaten. Ertesi ay da aynı şeyleri yaşadım ama kan vermedim psikolojiö bpzukuyo diye ve aynı adeti 5 gün geçyikten sonra sessiz yoğun kanaöa başlafj somra zaten bıraktım 3 ay bari dinlensin dedim rahim bemde toparlandım. Bu ilk deneme sayılırdı işte ovu testini.de ilk kez yaptım zaten inş tuttumuştur da Rabbim sağlıklı gebelik nasip etsin tek duam o

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…