Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon Testi Ve Deneyimlerimiz:))

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Tekrar çok geçmiş olsun canim allah kimseye bir daha yaşatmasın. Hepimiz bu ay gebe kalalım inşallah

Benim arkadasım vardı ıkımızde 2. Bebekmisterken birbitimize destek olduyorduk o ovuludyon testıyle 1 kerede hamile kaldı ve brn onun ustune 2 kesz adet oldum üzğldğm ağladım gecen aradı bende dip köşe temizlik yqpıyordunm bana dediki kendini temizliğe mi verdin bir tuhafboldum sizce abartıyormuyum biraz kırıldım gibi neswn temizliğe vereyim kendimi

Ayıp etmiş arkadaşınız o ne demek öyle nispet yapar gibi .. sizde o zaman o arkadaşınız çok yakın değilse biz vazgeçtik yaza kadar düşünmüyoruz zaten de çocuk yapmayı. Kimseyle kıyaslama yaomayın o hamile kaldı bende hala yok siye iyice kendinizi strese sokaraınız. Ben mayısta kürtaj oldum benle hamile olanlar ooo doğurdu çoktan. Demekki onların kısmetiydi benim değildi diye düşünmek lazım. Bizim kısmetlerimiz ne zaman gelir Allah bilir sadece. Sabırla bekleyeceğiz ..

Suan o kadar tuhaf oldummmmki. Çünkü bende ayni durumdayım taa liseden arkadaşımla ayni şekilde adet günlerimizi sayıyoduk. Ve ona doktor senin hemen olmaz demişti ben hep ona destek oluyodum her gün araşiyoduk konusuyoduk sonra kız pat hamile kaldı ve bu ay Doğumu var . Sonra bi baktım beni ne arar ne sorar oldu . Ben yine aramaya devam ettim nasılsın nasıl geciyo falan bi isteksiz konusuyo sorma . Öyle zoruma gitti ki anlatamam ben geçen yine aradım ve açmadı çok üzüldüm . O yüzden canim hiç takma seni senden başkası anlamaz herkes İşini karşıya gecene kadar

Boyle insanlari cikarin hayatinizdan... varliklariyla mutlu etmiyorlarsa yokluklariyla uzemezler...
Ne munasebet kendini temizlige mi vermissin.. kesin pistir o da hatta cevabini ver sen de dene deyiver ve kes iliskini...

Simdi seninkinde durum farkli cogu kisi kendi durumundaki kisilerle muhabbet etmek ister... o da hamilerle paylasimlarda bulunmayi istemis olabilir ama sana da isteksiz konusmasi yanlis tabi... sende aramassin bundan sonra.. :)
Bu seye benziyor hani gebe kalanlar bilmemne anneleri sayfalarina kayar ya genelde onun gibi.

Canim benim sıkma canını allah bilir dogru zamanı. Hamile kalmak da işin bittiğini göstermiyor ki hep bekleme süreci. Benim de 2 yi l önce hamilelikte 2.5 aylıkken karnimda öldü. Demekki vakti zamanı değilmiş olmadi. Soranlar vs. Henüz düşünmüyoruz de. Birtakım işler var onları yoluna koyalım ondan sonrası nasip de. Inşallah olduğunda da Aa beklemiyorduk oluverdi dersin. Sen doğru ve hayırlı zamanda gelsin diye dua et

Son düzenleme:
Aynen öyle canım ama biz liseden beri arkadaştık hep görüşürdük bi Anda kaybolması zoruma gitti tabiki . Aman neyse göbeğim onla mi kesildi sanki bende yoluma bakıyorum bu saatten sonra

Aman beni orada da tınlamıyorlar :):)

Aynen öyle ama seninle birlikte aynı duygılarıntatmış bir insan bunu soyleyince şaşırdım

Ya takmamak elde değil dqrısı sana ne zaman doğuruyon ne bekliyon yaa usandım

canim batlarimi hemen hemen ayni benim 25 26 aralikta pik oldu senin ne zaman pik oldu test yaptimmi hic

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…