- Konu Sahibi Mavi Rapunzel
-
- #2.761
2 test yaptim tam koyulasmadi cnm benim.. sen kaci diyorsun batina siliklestikten sonra +14 diyorum.canim batlarimi hemen hemen ayni benim 25 26 aralikta pik oldu senin ne zaman pik oldu test yaptimmi hic
canim benim de saatler sonra 3 4 saat sonra silik cikti belki 3 4 testte boyle ama labquick boyleymis ustteki bugun sabah alttaki dunki canim2 test yaptim tam koyulasmadi cnm benim.. sen kaci diyorsun batina siliklestikten sonra +14 diyorum.
Selam canim. Idare eder bat bekliyoruz.. bir gebemiz daha var G goldenstone16Selam kızlar nasılsınız? Ne durumdasınız? Giremedim foruma çok şey kaçırmadım inşallah
Hee sen gebelik testini sordun yok onu yapmadim.. 9u gelmezse 10u sabah yaparim diyorum bakalim... sende gordum cizgini gebelik testi demi o?canim benim de saatler sonra 3 4 saat sonra silik cikti belki 3 4 testte boyle ama labquick boyleymis ustteki bugun sabah alttaki dunki canim
canim 50 tane aldim gecen ay cunku simdi hemen cikmadi o zaman gebelik yok diyorum gecen ay kafamda kendimi inandirdim umutlandim ve sonrasinda cok uzuldumHee sen gebelik testini sordun yok onu yapmadim.. 9u gelmezse 10u sabah yaparim diyorum bakalim... sende gordum cizgini gebelik testi demi o?
Insallah koyulasir var mi testil bolca
Bence başla canimKizlar bugun adetimin 9. Gunu sizce yarin ovulasyon testine basliyayim mi
Uzulmenin bir faydasi yok canim nasip zamanini bekliyor diyelim:)canim 50 tane aldim gecen ay cunku simdi hemen cikmadi o zaman gebelik yok diyorum gecen ay kafamda kendimi inandirdim umutlandim ve sonrasinda cok uzuldum
Insallah bugun basliyacam bakalim artikBence başla canim
Geçmiş olsun canim salgın var sanırım dikkat edinZaten çok hastayım yaa bende oğlumda grip olduk. Ben ona göre ilaç içeyim dedim en azından mahvoldum öksürmekten hapşırmaktan
günaydın canımm niye hemenn fosss niye gebelik yok hemenn...Günaydın kızlar 11 ocak bat. Tertemiz tek çizgi gördüm :)))) bu kadar belirti demekki.fos. batmalar sızlamalar maşallah hepsi var gebelik yoksık ilişki işte sperm kalitesini düşürür mü dedik demekki düşürdü bizimkini hayırlısı olsun
geçmiş olsun canım.. dikkat et Rabbim size şifa versinZaten çok hastayım yaa bende oğlumda grip olduk. Ben ona göre ilaç içeyim dedim en azından mahvoldum öksürmekten hapşırmaktan
Maria memitolarin belirtisi devam mi.. ?:)Zaten çok hastayım yaa bende oğlumda grip olduk. Ben ona göre ilaç içeyim dedim en azından mahvoldum öksürmekten hapşırmaktan
Çok sağol canım valla yakalandık sonunda bizde işte herkea hasta zaten eşimden bulaştı bize de ..Geçmiş olsun canim salgın var sanırım dikkat edin
günaydın canımm niye hemenn fosss niye gebelik yok hemenn...dur hele bi bi gelsin bat günün
geçmiş olsun canım.. dikkat et Rabbim size şifa versin
Maria memitolarin belirtisi devam mi.. ?:)
iç iç tabi bir an önce toparlan... Varsa da Rabbim korur onu.. hem de daha var...Çok sağol canım valla yakalandık sonunda bizde işte herkea hasta zaten eşimden bulaştı bize de ..
Çok sağol canım valla negatifi gördükten sonra belirtiler azalıyo benim heralde valla çok fenayım zaten mecbur içicem ilaç .. oğlana bakacak kimse de yok ben biraz toparlanmam lazım.
3 4 gündür bitkisel atlatalım dedik ama yok maalesef daha da ilerledi mecbur içicemiç iç tabi bir an önce toparlan... Varsa da Rabbim korur onu.. hem de daha var...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?