Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon Testi Ve Deneyimlerimiz:))

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar bisey sorucam benim dünden beri kasiklarima anlık agri Giriyo bazen sağ bazen sol yalnız böyle nasıl desem yumurtalıklarımın biraz üstü bi anda yanıyo gibi oluyo sizce bu ne ?

2 test yaptim tam koyulasmadi cnm benim.. sen kaci diyorsun batina siliklestikten sonra +14 diyorum.
canim benim de saatler sonra 3 4 saat sonra silik cikti belki 3 4 testte boyle ama labquick boyleymis ustteki bugun sabah alttaki dunki canim

Eklentiler

• 20190106_115621.webp
    6,1 KB · Görüntüleme: 41
  • 20190106_002650.webp
    4,8 KB · Görüntüleme: 42
canim benim de saatler sonra 3 4 saat sonra silik cikti belki 3 4 testte boyle ama labquick boyleymis ustteki bugun sabah alttaki dunki canim
Hee sen gebelik testini sordun yok onu yapmadim.. 9u gelmezse 10u sabah yaparim diyorum bakalim... sende gordum cizgini gebelik testi demi o?
Insallah koyulasir var mi testil bolca

Hee sen gebelik testini sordun yok onu yapmadim.. 9u gelmezse 10u sabah yaparim diyorum bakalim... sende gordum cizgini gebelik testi demi o?
Insallah koyulasir var mi testil bolca
canim 50 tane aldim gecen ay cunku simdi hemen cikmadi o zaman gebelik yok diyorum gecen ay kafamda kendimi inandirdim umutlandim ve sonrasinda cok uzuldum

Günaydın kızlar 11 ocak bat. Tertemiz tek çizgi gördüm :)))) bu kadar belirti demekki.fos. batmalar sızlamalar maşallah hepsi var gebelik yok sık ilişki işte sperm kalitesini düşürür mü dedik demekki düşürdü bizimkini hayırlısı olsun

Zaten çok hastayım yaa bende oğlumda grip olduk. Ben ona göre ilaç içeyim dedim en azından mahvoldum öksürmekten hapşırmaktan

günaydın canımm niye hemenn fosss niye gebelik yok hemenn... dur hele bi bi gelsin bat günün

Günaydın kızlar benim bu gün 14. Günüm 3 gündür akıntım başladı ama 11. Gün biraz koyu çıktı ve silikleşti bugün tekrar yaparım. 8. Ve 9 gün yaptıklarımda tek çizgi oldugu için onları attım

Eklentiler

• 1546843802236-897223158.webp
    27,7 KB · Görüntüleme: 41
Geçmiş olsun canim salgın var sanırım dikkat edin
Çok sağol canım valla yakalandık sonunda bizde işte herkea hasta zaten eşimden bulaştı bize de ..

günaydın canımm niye hemenn fosss niye gebelik yok hemenn... dur hele bi bi gelsin bat günün

geçmiş olsun canım.. dikkat et Rabbim size şifa versin

Maria memitolarin belirtisi devam mi.. ?:)

Çok sağol canım valla negatifi gördükten sonra belirtiler azalıyo benim heralde valla çok fenayım zaten mecbur içicem ilaç .. oğlana bakacak kimse de yok ben biraz toparlanmam lazım.

4 gün var regle olsa çıkardı heralde ya gölgenin gölgesi ne biliyim lab test bir de.
Varsa da Allah a emanet ama bakalım bugün akıntı ve ayaktayken kasıkta batma var ama bunalr zaten adet belirtisi oluyo işte bazen artık regli beklerim :)))

iç iç tabi bir an önce toparlan... Varsa da Rabbim korur onu.. hem de daha var...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…