- 26 Mart 2018
- 3.514
- 9.619
- 158
- 33
- Konu Sahibi Mavi Rapunzel
-
- #2.821
Benim 4 gün vr canım sabah yaptım tertemiz tek çizgi çıktı :))))) hastayım ilaç almak zorundayım 3 4 gündür sürünüyorum mecbur alıp içicem olsaydı belki silik milik çıkardıBence çıkmaz onda canım dört gün var cünkü
Adetten 4 gun sonra yapılıyor yani benimle aynı zaman adetiniz o zamsnYok canim 5 gun oldu biteli sey diyorlar ya adettin ilk gunden itibaren 14. Gun catlama oluyor ya
inşallah güzel sonuç olur...Evet onun için gıttı inşallah sonuc guzel olur brnde cuma gıtcrm dr
29 aralikta olmustum canimAdetten 4 gun sonra yapılıyor yani benimle aynı zaman adetiniz o zamsn
ben 25 oldum ama adet 3-4 gun geri yada ileri atıyor..bakalım bu ay benim için dolu gececek29 aralikta olmustum canim
aminn inşaallah o sırasını savdı sıra bendeinşallah güzel sonuç olur...
Insallah guzel sonuclar aliriz bu ay dolu gececek derken ilk defami ovulasyon takibi yapiyorsunben 25 oldum ama adet 3-4 gun geri yada ileri atıyor..bakalım bu ay benim için dolu gececek
yok 2.kez denemem ama ben epeydir bekliyoruz bebek için uzun benim hikayem..bu ay eşim doktora gıttı hatta bu gun cumada sıra bende ben dha önce gitmiştim dr sorun yok demşti eşim ilk defa gitti bakalım bygun yumurtlama belirtimde geldi kısmettttInsallah guzel sonuclar aliriz bu ay dolu gececek derken ilk defami ovulasyon takibi yapiyorsun
sonuçlar belli oldu mu?aminn inşaallah o sırasını savdı sıra bendedoktora gıtmek beni bekliyor ultrasyonda çekmişler..
inşallah sorun çıkmaz da olsun yaa..yok 2.kez denemem ama ben epeydir bekliyoruz bebek için uzun benim hikayem..bu ay eşim doktora gıttı hatta bu gun cumada sıra bende ben dha önce gitmiştim dr sorun yok demşti eşim ilk defa gitti bakalım bygun yumurtlama belirtimde geldi kısmetttt
Hayır canımArkadaşlar ovulasyon esnasında yaşadığınız kasık ağrısı ilişkide acı veriyor mu
hayır hatta şöyle söyleyim 26 sabahı denemiştik kasım ağrım vardı geçtiArkadaşlar ovulasyon esnasında yaşadığınız kasık ağrısı ilişkide acı veriyor mu
Insallah bir sotun cikmaz ikinizde de. Benim daha belirtiler baslamadim bugun test yaptim tek cizgiydi herhalde cuma gunu pik olucak gibiyok 2.kez denemem ama ben epeydir bekliyoruz bebek için uzun benim hikayem..bu ay eşim doktora gıttı hatta bu gun cumada sıra bende ben dha önce gitmiştim dr sorun yok demşti eşim ilk defa gitti bakalım bygun yumurtlama belirtimde geldi kısmetttt
gebesin muhtemelenn tebrik etsem mi şimdidenn:)) gebelik testin yok mu?MErhaba Kızlar adetle 5 gün kala testim geç yumurtlama bu kdr geç olur mu bilgisi olan var mı
Canim benim geç döllenme ben yumurta catladiktan sonra 10. Gün gebelik testi yaptim akşamı 2. Silik çizgiyi gördüm. 14. Gün falan 2. Silik çizgi ilk 5 di da çıktı. Bugün kan testi yaptırdım 205.8 çıktıselam canım sen kaç gün kala görmüştün? senin testin neydi?
YA yüzümü güldürdün Allah razı olsun evde varda bütün ay kızarmadı hiçgebesin muhtemelenn tebrik etsem mi şimdidenn:)) gebelik testin yok mu?
Teşekkür ederim canim sagolasin bugün tahlil yaptim 205.8 çıktı çok küçük daha dimi doktor dan değil internetten sonuca baktimBekleme sıkıntılı ama olsun en azından umut var :) ben iyiyim canım geçen hafta eşim de bende iğne vurulduk ilaç verdi bu hafta kontrole gideceğiz kısmet.
G goldenstone16 tebrik ederim canım,doktora gittin mi ne durumdasın. Ayyy darısı bizlerin başına
nasıl anladın geç döllenme olduğunu... normal değil mi ya zaten 10. gün kanda çıkar.. 12 günde idrarda anlamadım ben bu geç döllenme işini :)Canim benim geç döllenme ben yumurta catladiktan sonra 10. Gün gebelik testi yaptim akşamı 2. Silik çizgiyi gördüm. 14. Gün falan 2. Silik çizgi ilk 5 di da çıktı. Bugün kan testi yaptırdım 205.8 çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?