- 3 Aralık 2018
- 502
- 581
- 33
- Konu Sahibi Mavi Rapunzel
-
- #2.941
Çok iyi moral veriyorsunuz brdaki destek olan herkes.. Hepinizden Allah razı olsun7-8 kala canim
Ben tez canlıyım
Ovu testlerini netten bol bol aldığım için sürekli yapıyordum baktımki adete yakın yeniden koyulasti tamam hamileyim diyordum ve hiç yanilmadim
Çok iyi moral veriyorsunuz brdaki destek olan herkes.. Hepinizden Allah razı olsun
Sabah verdiğim için çıkmadı henüz bakınıyorum :))Hadi hayırlısı:)
Netten bakabilirsin aslında
Tahlilsonuclari.gen.tr
Sabah verdiğim için çıkmadı henüz bakınıyorum :))
11,canımYumurtlama dan sonra kaç gün gectiii
Burda acil gebelik testi yapmıyor kiiAh bu sağlık ocaklari
Çok geç çıkıyor
Dün acilde verdim 45 dk da cıktı
Neyse geç olsun ama.guzel olsun :)
Burda acil gebelik testi yapmıyor kii
Bu arada Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin :)Benim düşük tehlikem var O nedenle acile yönlendirdi dün dr
Ama acile ne zaman gitsem hcg hemen yapıyolar
Canım başım dönüyor diye git galiba hamileyim de acilde alırlarBurda acil gebelik testi yapmıyor kii
Hastane çok uzak yaaCanım başım dönüyor diye git galiba hamileyim de acilde alırlar
Vallahi iyi dayanıyorsun ben olsam şimdiye koşmuştum doktoraaa çok sabırsızımHastane çok uzak yaa
Akşam 8 gibi çıkar diye düşünüyorum
Testlerin nasıl çikiyor ki11,canım
Yap canım bakalım buraya da atzadehan yumurtlamadan bugüne 9 gün geçti ve adetime 3-4 gün var sizce ovülasyon testi yapıyım mı
Birde böyle deneyelimCanim bende seninle ayni fikirdeyim hergun yaptik olmadi artik bende gun asiri deneme fikrindeyim
Canim ben hiç kullanmadım ama taze olması lazım onu biliyorumCanim birsey soracam bu sogan kurunu enfeksiyon icin kullanmak istiyorim da hergun taze yapmak sart mi biranda yapip dolaba koysam daha sonra isitip icsem olur mu? Halam oyle yapmis ise yaramis ama bilemedim ne yapsam dun basladim da
Dün ve bugün çift çizgi.cıktı canım ovülasyon bugün dünden daha belirginTestlerin nasıl çikiyor ki
Evet canım bu akşamı es geç 2 çizgi koyu olunca üst üste yap şimdi daha koyu olmamis ama benim 3 gün çift çizgi oldu ve sonrasında 2 gün dahil üst üste oldu.Dun akşam degerlendirdik ama bu akşam esmi gecsem gecen ay hergün yaptık bu ay ise gun aşırı denesem diyorum
Dün ve bugün çift çizgi.cıktı canım ovülasyon bugün dünden daha belirgin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?