- 9 Aralık 2018
- 266
- 219
- 23
- Konu Sahibi Mavi Rapunzel
-
- #2.981
ay çok güldümKızlar suan ovulasyon testi yapim dedim adete 6 gün var tam koyulaşıyo derken manda gibi acele edince wcnin deligine düştü gülsemmi ağlasammi. Hemen çıktı 2. Çizgi ama suya düşünce öyle kaldı biraz var yinede çizgi yarin tekrar yapicam
Aceleye ne gerek var dimi sanki elimden alicaklar görmemişin testi olmus işte sinir oldum kendime ...ay çok güldüm
Olsun kuzum hiç kızma kendine yumurtlamayı kaçıncı gün görmüştün ve adetine kaç gün varAceleye ne gerek var dimi sanki elimden alicaklar görmemişin testi olmus işte sinir oldum kendime ...
15. Gün silikleşmeye başladı adete 6 gün var en geç ama erkende olabilirim . 6 gün oldu çatlayalı. Bende öylesine yapım dedim kızlardan gaza geldim bi arkadaş 7-8 gün önceden yapıyorum dediya heveslendim ama sonuç wc deliğiOlsun kuzum hiç kızma kendine yumurtlamayı kaçıncı gün görmüştün ve adetine kaç gün var
Çok güldüm ya kiyamam sana benAceleye ne gerek var dimi sanki elimden alicaklar görmemişin testi olmus işte sinir oldum kendime ...
Ay var gibi :) kaç gün var bataKızlar benim yumurtlamam bu ah geçti bugün 11.gün değerlendirdik gebelik yerine obülasyon deniyorum suan durum bu bende yorumu olan varmı
:)Ay inşallah bat 11 12 ocak gibi beklyrum.canımAy var gibi :) kaç gün var bata
Hadi lütfen sendende güzel haberler alalım insalllaaahhhhh. Hcg var mi elinde:)Ay inşallah bat 11 12 ocak gibi beklyrum.canım
Var canımm ama erken die yapmdmHadi lütfen sendende güzel haberler alalım insalllaaahhhhh. Hcg var mi elinde
Hadi hayırlı olsun canım kese hcg 1500 den sonra gözükür. Yani adeti 1 hafta geçtikten sonra gitmeni tavsiye ederim ilk gebelikse eğer. Bekleyebilsen ağrın sıızn yoksa 6 7. Haftayı bekleyip kalp atışını da duyabilirsin sağlıkla gelsin bebişin canım bize de dua et :)Benim adetin 28. Günü çatladı canim çok geç yumurtladım ondan biliyorum. Sende 1 çocuk vardı dimi yanlış hatırlamıyorsam. Kese ne zaman görünür daha çok erken dimi
Naptın canım test yaptın mı kız :) ben hastalıkla uğdaşıyorum gece oğlan ateşliydi falan sabhaladık zaten sabah da kötüydüm şimdi anca kendime geldim biraz. Yarın sabah aklıma gelirse yaparım belki test umut yok ama deniyim son 2 gün kala zaten varsa çıkar yoksa öbür aya kısmet. Belirtiler devam tabi ama adete yakın karnım ağrımaya başlardı onlar yok gitti herşey sanki geçen hafta daha çok vardı belirti. Şimdi sadece ayakta yorulunca bi sağa bi sola minik iğne gibi oluyo ama bu beliryilerden de sıkıldım sonu adtle bitebiliyo. Tek belirtim bana göre akıntı o da hastalıktan değilse gebeliktendir. Gebelikten değilsr hastalıktandır :) hayırlısı olsun bakalım bekleyelimDismenore adet sancisi degilmi yanlis mi biliyorum ayniyiz yaaa.. 40 yasima geldim nerdeyse hala ayni rahimden parca da aldilar...bir sey cikmadi....
bende öyle yapayım diyorum gecen sefer esimde bende bıkmıştık istekli olmak grek yani bunaltmayacaksınEvet canım bu akşamı es geç 2 çizgi koyu olunca üst üste yap şimdi daha koyu olmamis ama benim 3 gün çift çizgi oldu ve sonrasında 2 gün dahil üst üste oldu.
Sabah yaptim evet canim negatif.. 9u diyorum bat 1 kala cikmadi iste adetim gelir benim de:)Naptın canım test yaptın mı kız :) ben hastalıkla uğdaşıyorum gece oğlan ateşliydi falan sabhaladık zaten sabah da kötüydüm şimdi anca kendime geldim biraz. Yarın sabah aklıma gelirse yaparım belki test umut yok ama deniyim son 2 gün kala zaten varsa çıkar yoksa öbür aya kısmet. Belirtiler devam tabi ama adete yakın karnım ağrımaya başlardı onlar yok gitti herşey sanki geçen hafta daha çok vardı belirti. Şimdi sadece ayakta yorulunca bi sağa bi sola minik iğne gibi oluyo ama bu beliryilerden de sıkıldım sonu adtle bitebiliyo. Tek belirtim bana göre akıntı o da hastalıktan değilse gebeliktendir. Gebelikten değilsr hastalıktandır :) hayırlısı olsun bakalım bekleyelim
biraz daha bekle hemen karar verme.. sizdeki durum ne dr gittinmi?Sabah yaptim evet canim negatif.. 9u diyorum bat 1 kala cikmadi iste adetim gelir benim de:)
Size de tekrar gecmis olsun daha iyisinizdir umarim.
İyi yaptın zaten ovu. Testin güzel çıkmış 2 gün sonra yaparsın testideVar canımm ama erken die yapmdm
Benimde çıkmayacak birşey de işte yapmak da iatemiyorum aslında ya olsa dün çıkardı diyorum. Hayırlısı olsun kısmet öbür aya inşallah. Biz biraz daha iyiyiz çok şükür şimdi bütün ev halkı yakalandık gribe, çabucak atlatırız inşallahSabah yaptim evet canim negatif.. 9u diyorum bat 1 kala cikmadi iste adetim gelir benim de:)
Size de tekrar gecmis olsun daha iyisinizdir umarim.
Tamam canımm sağolİyi yaptın zaten ovu. Testin güzel çıkmış 2 gün sonra yaparsın testide
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?