- 1 Kasım 2018
- 1.259
- 1.133
- 53
- Konu Sahibi Mavi Rapunzel
-
- #2.961
İnşallah canım yaa ama geçen ay adet günü ovülasyon yaptım cifr çizgi cıktı akşamı adet oldum amaİnşallah vardır
Canım cifnfizgi değilde t nin c den daha koyu olması lazımİnşallah canım yaa ama geçen ay adet günü ovülasyon yaptım cifr çizgi cıktı akşamı adet oldum ama
Geçince yapmanız daha doğru olur çünkü adete yakın yumurtlamışsınız. Şuan yapsanız bile sonuç hüsran olur.zadehan yumurtlamadan bugüne 9 gün geçti ve adetime 3-4 gün var sizce ovülasyon testi yapıyım mı
Işınıİnanın ağlattınız beni daha sonucu bile almadan bu nasıl bi duygudur Allahım..
Işını ferah tut canimİnanın ağlattınız beni daha sonucu bile almadan bu nasıl bi duygudur Allahım..
Yok o zaman canım yaCanım cifnfizgi değilde t nin c den daha koyu olması lazım
9 ay sabrettim bir kaç saat daha sabredeyim değil mi :) yeter ki geç olsun güç olmasınVallahi iyi dayanıyorsun ben olsam şimdiye koşmuştum doktoraaa çok sabırsızım
Şekil a :)Yok o zaman canım ya
Var diyosunuz yani :)Işını
Işını ferah tut canim
Yok canım bende o zaman Yaa senin bariz var evet böle oluyormuş gebelikte ovü.Şekil a :)
Arkadaşlar gebesin diyorlar ama bilmiyorum henüz akşama sonuç çıkar
Bu arada Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin :)
Ben su an hamileyim sıvıya dikkat etmedim ama 1 saate ovulasyon testi yapicam sizin için bakalim sonuç ne cikacakVar diyosunuz yani :)
Şekil a :)
Arkadaşlar gebesin diyorlar ama bilmiyorum henüz akşama sonuç çıkar
OluuurBen su an hamileyim sıvıya dikkat etmedim ama 1 saate ovulasyon testi yapicam sizin için bakalim sonuç ne cikacak
Canim bugün itibariyle 3 gün ilişkin olsun muhakkak bir de akşamı tekrar test yap belki bu aksam siliklesebilir çatladığı zamanı kacirmaBEN çatladım sanırım bakar mısınız dün 1 olan bugün 2
AKşam oldu zaten bugünde durmak yk tutar inşallahCanim bugün itibariyle 3 gün ilişkin olsun muhakkak bir de akşamı tekrar test yap belki bu aksam siliklesebilir çatladığı zamanı kacirma
Sonuçların gayet iyi canimKizlar dun kan verdim sizce sonuclar nasil
Ayyy insaallah canim yaa bakalim 24.de yine gidicem bol bol iliski dedi doktor bakalimSonuçların gayet iyi canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?