Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon Testi Ve Deneyimlerimiz:))

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim gebelik sayımı ben bile sayamıyorum :)))) kafam karışıyor:)
1 tane oğlum var 2 ay sonra 3 yaş olacak.
2düşük+1ölüdoğum6aylık+2 tane de kimyasal
Kimyasalları sayma diyor dr lar.
5.gebeliğin olacak diyorlar yani kısmetse. Çok az pıhtılaşma var aspirin kullanıyorum hamile kalana kadR kullanıcam hamile kalınca hemen tekrar bakılacak yükseliş varsa iğne yoksa hapa devam 7 aya kadar.
İstanbulda oturuyoruz senin kaçıncı gebelik canım

İnşallah atlatın çabucak..
ben de aynısını diyorum olsaydı çıkardı... bir de diyorum ki ama ya varsa

Canim benim ilk gebelikte karnimda ölmüştü pıhtılaşma var mi bilmiyorum ama bu seferki gebelikte garantiye almak için doktora gidip coraspirin kullanmak istediğimi soylucem. Cevremde çok kişi var 2 düşük yapan pıhtılaşma çıkıyor hep. Daha bekliycem o zaman benim değer daha dün 205.8 di ama yarın ya da obur gün doktora gitmek istiyorum bu sebepten dolayı. Benim geç yumurtlama olduğu için adetin 1 hafta geçti ama değer bu o yüzden henüz yükselmesini bekliyorum

25 yaşındayım canim ilk gebelik icin uğraşıyorum Ordu’da yasıyorum :)

hiç bir şey.. bu yükselmez doğuştan belli ne kadar yumurtaya sahip olduğun yaşlandıkça da azalır dedi doktor..
senin yaptığın bir şey mi var... burda okudum yükselen varmış da inanmıyorum..
yok benimki o normal heral ya denesen belki doğrudur ben incir kürü yapcam öbur ay..derdi aramak bizden vermek Rabbimden napalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…