- Konu Sahibi Mavi Rapunzel
-
- #3.001
valla bilmiyorum yok gibi :/biraz daha bekle hemen karar verme.. sizdeki durum ne dr gittinmi?
peki amh düşüklüğü için ne yapıyorsun?valla bilmiyorum yok gibi :/
doktora gittim amh düşük benim.. direk tüp bebek yapılablir ücretli dediler bir çocuğumuz olduğu için devlet karşılamıyor... şimdilik normal yollarla deniyoruz işte.
Gayet iyi canım sonuçların benceKizlar dun kan verdim sizce sonuclar nasil
Benim gebelik sayımı ben bile sayamıyorum :)))) kafam karışıyor:)kızlar kac yaslarındasınız bıde kacıncı gebelık için ugresıyorsunuz yaşlarınız kaç?Hangi şehirlerdesiniz biraz kafa dagıtıp kaynasalım ence hep hamilelik konuşuyoruz bıraz zihnımızı uzaklastıralım birazda psikolojide bıtıyor iş
Hadi darısı burdaki herkese :) hayırlı olsunKızlar test yaptım hamileymişim şükürler olsun..
Darısı isteyen hepinize inşaAllahhhhhhh
İnşallah atlatın çabucak..Benimde çıkmayacak birşey de işte yapmak da iatemiyorum aslında ya olsa dün çıkardı diyorum. Hayırlısı olsun kısmet öbür aya inşallah. Biz biraz daha iyiyiz çok şükür şimdi bütün ev halkı yakalandık gribe, çabucak atlatırız inşallah
Olabilir canim inşallah vardır. Benim de o zamanlar böyle cikmistiKızlar benim yumurtlamam bu ah geçti bugün 11.gün değerlendirdik gebelik yerine obülasyon deniyorum suan durum bu bende yorumu olan varmı
hiç bir şey.. bu yükselmez doğuştan belli ne kadar yumurtaya sahip olduğun yaşlandıkça da azalır dedi doktor..peki amh düşüklüğü için ne yapıyorsun?
saglıcaklaa kucaguna al İnşaallahKızlar test yaptım hamileymişim şükürler olsun..
Kızlar test yaptım hamileymişim şükürler olsun..
Ay hadi insallah canımOlabilir canim inşallah vardır. Benim de o zamanlar böyle cikmisti
Canim benim ilk gebelikte karnimda ölmüştü pıhtılaşma var mi bilmiyorum ama bu seferki gebelikte garantiye almak için doktora gidip coraspirin kullanmak istediğimi soylucem. Cevremde çok kişi var 2 düşük yapan pıhtılaşma çıkıyor hep. Daha bekliycem o zaman benim değer daha dün 205.8 di ama yarın ya da obur gün doktora gitmek istiyorum bu sebepten dolayı. Benim geç yumurtlama olduğu için adetin 1 hafta geçti ama değer bu o yüzden henüz yükselmesini bekliyorumHadi hayırlı olsun canım kese hcg 1500 den sonra gözükür. Yani adeti 1 hafta geçtikten sonra gitmeni tavsiye ederim ilk gebelikse eğer. Bekleyebilsen ağrın sıızn yoksa 6 7. Haftayı bekleyip kalp atışını da duyabilirsin sağlıkla gelsin bebişin canım bize de dua et :)
sonuçların iyi görünüyor canım .. nerde yaptırdın devlet mi özel mi? şu dhea yı duydum ama hiç bakılmadı ona sanırım bende.Kizlar dun kan verdim sizce sonuclar nasil
Sağlıkla kucağına al inşallah canım idrar testi mi yaptınHayırlı olsuuuuuuuun
25 yaşındayım canim ilk gebelik icin uğraşıyorum Ordu’da yasıyorum :)kızlar kac yaslarındasınız bıde kacıncı gebelık için ugresıyorsunuz yaşlarınız kaç?Hangi şehirlerdesiniz biraz kafa dagıtıp kaynasalım ence hep hamilelik konuşuyoruz bıraz zihnımızı uzaklastıralım birazda psikolojide bıtıyor iş
yok benimki o normal heral ya denesen belki doğrudur ben incir kürü yapcam öbur ay..derdi aramak bizden vermek Rabbimden napalımhiç bir şey.. bu yükselmez doğuştan belli ne kadar yumurtaya sahip olduğun yaşlandıkça da azalır dedi doktor..
senin yaptığın bir şey mi var... burda okudum yükselen varmış da inanmıyorum..
Canim çok sevindim hayırlı olsun. Peki kan değerin kac çıktı yumurtlamadan sonra kac gün gectiKızlar test yaptım hamileymişim şükürler olsun..
bende Trabzondayım:)25 yaşındayım canim ilk gebelik icin uğraşıyorum Ordu’da yasıyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?