- Konu Sahibi Mavi Rapunzel
-
- #3.141
işte ben de onu diyorum bak altını çizerek sen her şeyine baktırdıysan diye..canım tabiki allah vermiyordur ama kulda elinden geleni yapmalı diye düşünüyorum yoksa rabbim vermezse sen 10 tüp bebekte yaptır vermez
canım baktırdım ama diyorum ya bence vardır bir sebep ama insan vucudu o kadar karmaşık olduğu için doktorlar bulamıyor olabilirler bu yüzden ihtimalin daha yüksek olduğu tüp bebek yada aşılama düşünüüyorumişte ben de onu diyorum bak altını çizerek sen her şeyine baktırdıysan diye..
bekleyemem diyorsan o zaman deneyebilirsin tabi ki benim için aşılama %15 tüp bebek için %50 şansın var dendi... ama onun da garantisi yok işte senin de dediğin gibi...canım baktırdım ama diyorum ya bence vardır bir sebep ama insan vucudu o kadar karmaşık olduğu için doktorlar bulamıyor olabilirler bu yüzden ihtimalin daha yüksek olduğu tüp bebek yada aşılama düşünüüyorum
Canım bazı durumalrda dr lar birşey yapamıyor. Kendimden örnek vereyim, kaç dr gittim dr lar bile artık Allahın takdiri diyor yani.canım baktırdım ama diyorum ya bence vardır bir sebep ama insan vucudu o kadar karmaşık olduğu için doktorlar bulamıyor olabilirler bu yüzden ihtimalin daha yüksek olduğu tüp bebek yada aşılama düşünüüyorum
Akşam 16:00/20:00 saatleri arasında tekrarlayın testi daha koyu çıkacaktır. Bugünü değerlendirin mutlaka yarın da öğleden sonra testi tekraryın silik çıkarsa çatlamış olacaktır. Bugünü ve yarını değerlendirmenizi öneririm benMerhaba arkadaşlar ovulasyon testini ilk defa kullanıyorum.flo diye takip uygulamam var di bugün ovulasyon günüm gösteriyordu ama 7 aydır denemeler olumsuz neticelenince dün ilk defa ovulasyon testi yaptım t silik çıkmıştı bugün uygulama göre ovulasyon günüm idi saat 10.15 de ikinci idrarim ile birlikte test yaptim.simdi resimdeki gibi cıktı bugün ovulasyon günümü sizce ?
Teşekkür ederim çok sağolunAkşam 16:00/20:00 saatleri arasında tekrarlayın testi daha koyu çıkacaktır. Bugünü değerlendirin mutlaka yarın da öğleden sonra testi tekraryın silik çıkarsa çatlamış olacaktır. Bugünü ve yarını değerlendirmenizi öneririm ben
BEnde o programı kullanıyorum asla tutmuyor artık sadece döngümü takip ediyorum onunla resimde tam kızarmamış sanki c ile aynı yada daha koyu olana kadar devam ama az kalmış sanki hergün yap canımMerhaba arkadaşlar ovulasyon testini ilk defa kullanıyorum.flo diye takip uygulamam var di bugün ovulasyon günüm gösteriyordu ama 7 aydır denemeler olumsuz neticelenince dün ilk defa ovulasyon testi yaptım t silik çıkmıştı bugün uygulama göre ovulasyon günüm idi saat 10.15 de ikinci idrarim ile birlikte test yaptim.simdi resimdeki gibi cıktı bugün ovulasyon günümü sizce ?
Canim koyulasmasi yumutladigin siliklesmesi de catladigi anlamina geliyor emin ol bu aksam daha koyu olacak bir iki gunede siliklesir. Insallah guzel sonuclar alirsinTeşekkür ederim çok sağolun
Silik çıkmazsa bu ay olmada geçtik diye düşünmek doğru mu
Sende benim gibi geç yumurtluyorsun yani :) test dayanmayacak bizeBen 11. Günü başladım canım. Bende 42 gün sonra adet olmuştum. Resimlerini cektim ama dünki yaptığım test 5 dk geçtikten sonra test daha koyu oldu
Gunaydin nasilsinSende benim gibi geç yumurtluyorsun yani :) test dayanmayacak bize
Testlerin fotoğraflarını 10 dakika sonra ve daha yakından çekerseniz daha iyi yardımcı olabiliriz en doğru sonucu bu şekilde alırız akşama tekrar yapın daha koyulaşır büyük ihtimalleMerhaba arkadaşlar ovulasyon testini ilk defa kullanıyorum.flo diye takip uygulamam var di bugün ovulasyon günüm gösteriyordu ama 7 aydır denemeler olumsuz neticelenince dün ilk defa ovulasyon testi yaptım t silik çıkmıştı bugün uygulama göre ovulasyon günüm idi saat 10.15 de ikinci idrarim ile birlikte test yaptim.simdi resimdeki gibi cıktı bugün ovulasyon günümü sizce ?
Günaydın canım iyiyim elhamdulillah sen nasılsın?Gunaydin nasilsin
Tesekkur ederim canim bende iyiyim basladin mi ovulasyon takibineGünaydın canım iyiyim elhamdulillah sen nasılsın?
Dün bir tane yaptım bayağı silik çıktı dayanabilirsem 3-4 gün bekleyip öyle başlamayı düşünüyorum ama benim sağım solum da belli olmaz kendimi tutamayıp bugünde başlayabilirimTesekkur ederim canim bende iyiyim basladin mi ovulasyon takibine
Bende pazartesi gunu basladim ama negatif benimde kasiklarda agri basladi insallah cuma gunu pik olur adettimin 14. Gunu ya bakalim artik. Ben gunde bir tane yapiyorum gecen ay gibi cokta uzerine dusmuyorum bilmiyorum bu ay bende bir rahatlik var bakalim. Ama senin daha erkn degil mi yaa sen benden sonra regl oldun yanlis hatirlamiyorsamDün bir tane yaptım bayağı silik çıktı dayanabilirsem 3-4 gün bekleyip öyle başlamayı düşünüyorum ama benim sağım solum da belli olmaz kendimi tutamayıp bugünde başlayabilirimara ara kasıklarıma ağrı giriyor üşüttüm sanırım. Sen ne durumdasın canım?
Evet dün bitti adetim zaten dünkü testi denemek maksatlı yaptım ama bu ay inofolic combi kullanıyorum vintagelife arkadaşımız onu kullandı ve erken yumurtladı bende o yüzden çok beklemeyi düşünmüyorumBende pazartesi gunu basladim ama negatif benimde kasiklarda agri basladi insallah cuma gunu pik olur adettimin 14. Gunu ya bakalim artik. Ben gunde bir tane yapiyorum gecen ay gibi cokta uzerine dusmuyorum bilmiyorum bu ay bende bir rahatlik var bakalim. Ama senin daha erkn degil mi yaa sen benden sonra regl oldun yanlis hatirlamiyorsam
En erken yine adettin 12. Gunu falan olur gecen ay ben dr gittigimde sali gunu yumurta var dedi 19 mm civarinda ama teste pozitifi cuma gunu gormustum biraz sabirli ol negatifi gordukcede moralinj moralini bozma daha cok erken senin icin. Simdi test yaptim koyulasmaya baslamis ve benimde adettin 12. Gunu bugunEvet dün bitti adetim zaten dünkü testi denemek maksatlı yaptım ama bu ay inofolic combi kullanıyorum vintagelife arkadaşımız onu kullandı ve erken yumurtladı bende o yüzden çok beklemeyi düşünmüyorum
hayırlı olsun DARISI BAŞIMIZA İNŞALLAH AMİNNNNDeğerim 1280miş kızlar yazmamı istemiştiniz
Doğru söylüyorsun canım benim adetin 1. Gününden itibaren bugün 10. Günüm bu ay adetim geç bitti. Resim at canım beraber değerlendirelim istersen test manyağı oldumEn erken yine adettin 12. Gunu falan olur gecen ay ben dr gittigimde sali gunu yumurta var dedi 19 mm civarinda ama teste pozitifi cuma gunu gormustum biraz sabirli ol negatifi gordukcede moralinj moralini bozma daha cok erken senin icin. Simdi test yaptim koyulasmaya baslamis ve benimde adettin 12. Gunu bugun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?