Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon Testi Ve Deneyimlerimiz:))

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
işte ben de onu diyorum bak altını çizerek sen her şeyine baktırdıysan diye..
canım baktırdım ama diyorum ya bence vardır bir sebep ama insan vucudu o kadar karmaşık olduğu için doktorlar bulamıyor olabilirler bu yüzden ihtimalin daha yüksek olduğu tüp bebek yada aşılama düşünüüyorum

bekleyemem diyorsan o zaman deneyebilirsin tabi ki benim için aşılama %15 tüp bebek için %50 şansın var dendi... ama onun da garantisi yok işte senin de dediğin gibi...
Hayırlısı bakalım ya.

Canım bazı durumalrda dr lar birşey yapamıyor. Kendimden örnek vereyim, kaç dr gittim dr lar bile artık Allahın takdiri diyor yani.
1.gebelik Trizomi 18di 6.ayda oğlumu ölü doğumla kaybettim.
2.gebelik Dış gebelik
3.gebelik oğlum sağlıkla geldi dğnyaya bu arada testler herşey yapıldı sadece pıhtılaşma çıktı bende ve gebelikte de bakıldı artma olacak mı diye.sağlıkla doğdu oğlum
4.gebelik süpriz oldu o da 10.haftada kalbi durdu
5.6.gebelik kimyasal
Şimdi dr diyor ki sağlıksal bir tek pıhtılaşma var o da 1 yıldır coraspin alıyoeum. Bir de hipertiroid var o da çözüldü tedavi aldtında zaten. Başka sorun yok yani. Allah ın takdiri siz elinizden geleni yaptınız sağlıklı bir evladınız var yine olacak ama bu sıkıcı tedaviler aşılama,tüp bebek yerine kendiniz deneyin kafanız rahat şekilde baktıkki 1 2 kayıp daha oldu tüp bebek vs düşünülür ama olur yine diyor dr lar. Ki hadi beklemeyelim aşılama tüp olsun derseniz de onu bile Allah vermedikten sonra zor yani bizde biliyoruz. Tek çözüm stressiz sıkıntısız bol dualı zaman geçirmek takmamak diyoruz takıyoruz ama gerçekten işte dr diyor stres döllenmeyi engelliyor. İstediğin kadar günü tuttur aşılama ya tüp yap sen stres yaparsan yine tutmicak

Merhaba arkadaşlar ovulasyon testini ilk defa kullanıyorum.flo diye takip uygulamam var di bugün ovulasyon günüm gösteriyordu ama 7 aydır denemeler olumsuz neticelenince dün ilk defa ovulasyon testi yaptım t silik çıkmıştı bugün uygulama göre ovulasyon günüm idi saat 10.15 de ikinci idrarim ile birlikte test yaptim.simdi resimdeki gibi cıktı bugün ovulasyon günümü sizce ?

Eklentiler

• IMG-20190109-WA0000.webp
    23,9 KB · Görüntüleme: 37
Akşam 16:00/20:00 saatleri arasında tekrarlayın testi daha koyu çıkacaktır. Bugünü değerlendirin mutlaka yarın da öğleden sonra testi tekraryın silik çıkarsa çatlamış olacaktır. Bugünü ve yarını değerlendirmenizi öneririm ben

Teşekkür ederim çok sağolun
Silik çıkmazsa bu ay olmada geçtik diye düşünmek doğru mu

BEnde o programı kullanıyorum asla tutmuyor artık sadece döngümü takip ediyorum onunla resimde tam kızarmamış sanki c ile aynı yada daha koyu olana kadar devam ama az kalmış sanki hergün yap canım

Testlerin fotoğraflarını 10 dakika sonra ve daha yakından çekerseniz daha iyi yardımcı olabiliriz en doğru sonucu bu şekilde alırız akşama tekrar yapın daha koyulaşır büyük ihtimalle

Tesekkur ederim canim bende iyiyim basladin mi ovulasyon takibine
Dün bir tane yaptım bayağı silik çıktı dayanabilirsem 3-4 gün bekleyip öyle başlamayı düşünüyorum ama benim sağım solum da belli olmaz kendimi tutamayıp bugünde başlayabilirim ara ara kasıklarıma ağrı giriyor üşüttüm sanırım. Sen ne durumdasın canım?

Bende pazartesi gunu basladim ama negatif benimde kasiklarda agri basladi insallah cuma gunu pik olur adettimin 14. Gunu ya bakalim artik. Ben gunde bir tane yapiyorum gecen ay gibi cokta uzerine dusmuyorum bilmiyorum bu ay bende bir rahatlik var bakalim. Ama senin daha erkn degil mi yaa sen benden sonra regl oldun yanlis hatirlamiyorsam

Evet dün bitti adetim zaten dünkü testi denemek maksatlı yaptım ama bu ay inofolic combi kullanıyorum vintagelife arkadaşımız onu kullandı ve erken yumurtladı bende o yüzden çok beklemeyi düşünmüyorum

En erken yine adettin 12. Gunu falan olur gecen ay ben dr gittigimde sali gunu yumurta var dedi 19 mm civarinda ama teste pozitifi cuma gunu gormustum biraz sabirli ol negatifi gordukcede moralinj moralini bozma daha cok erken senin icin. Simdi test yaptim koyulasmaya baslamis ve benimde adettin 12. Gunu bugun

Doğru söylüyorsun canım benim adetin 1. Gününden itibaren bugün 10. Günüm bu ay adetim geç bitti. Resim at canım beraber değerlendirelim istersen test manyağı oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…