- 20 Kasım 2017
- 2.931
- 2.567
- 133
- 30
- Konu Sahibi Mavi Rapunzel
-
- #3.101
Tamam canım o zaman öğlene doğru yaparım artık haklısın öncesini bilmediğim için bende öyle düşündüm açıkçası belkide silikleşmeye başlamıştır yarın belli olcak bakalım pazar günü doluydu dün boştu bugun dolu günümüz bugünü de değerlendirsek iyi olur o zamanHayır kesinlikle ilk idrarla yapma zaten testin prospektüsünde de yazar ilk idrarla yapmayın diye. Değerlendirdiğin de iyi olmuş belkide yumurtlamışsındır da testlerin silikleşmeye başlamıştır
Sabah ilk idrar ile ovülasyon testi yapılmaz canımİnşallah canım,ya test bugun akşam üstü geldi elime iki üç gündür kremsi akıntım var sağ kasığım ağrıyodu başım ağrıyodu yumurtlama zamanı diye tabi hemen değerlendirmeye başladık bugun testler gelince başladım hemen yapmaya tam zamanında geldi allahtan erken yumurtlucağım tuttu bu ay inşallah yakalarım hayırlısıyla sabah tekrar yapayım ilk idrarla ozaman dimi
Yaaa inşallah canım hayırlısı olsun artık ya bu ay 2.kez ovülasyon deneyişim inşallah tutturmusumdur üst üste çok ilişkim oldu aslında umudum yoktuYap yaa birşey kaybetmezsin yani umutlandırmak istemem hislerimede pek güvenmem ama hamilesin gibime geliyor
Tamam canım,cok saolun tecrübesizim ilk defa aldığım bişey o yuzden bilmiyodumSabah ilk idrar ile ovülasyon testi yapılmaz canım
Kiz sen ordunun nersinde yasiyon bende orduluyum ama tabi suan bitlisli oldum25 yaşındayım canim ilk gebelik icin uğraşıyorum Ordu’da yasıyorum :)
İki saat önceden sıvı alımını durdurarak 12:00-16:00 arasında en sağlıklı sonuçları alabilirsin canımTamam canım,cok saolun tecrübesizim ilk defa aldığım bişey o yuzden bilmiyodum
evet daha sonra gördüm :)Arkadaş yazmıştı ama kaçırdın galiba canım hamileymiş test yaptı :)
Hayirli olsun kuzum bizlere de dua et insaallh saglikla gelir bebisinAmiiin inşAllah. Bugün kan verdim bakalım sonucu hala çıkmadı
Çok teşekkürler canımİki saat önceden sıvı alımını durdurarak 12:00-16:00 arasında en sağlıklı sonuçları alabilirsin canım
:))) ÜnyeKiz sen ordunun nersinde yasiyon bende orduluyum ama tabi suan bitlisli oldum
Aklına bir şey takılırsa ben baya uzmanlaştım ovülasyonda innovita mı markasıÇok teşekkürler canım
Bende akkus canimm benim:))) Ünye
Hayirli olsun kuzum bizlere de dua et insaallh saglikla gelir bebisin
Öyle mi :)Bende akkus canimm benim
Saol canım ya sorarım tabi güncel topik zor buldum bu konuda zaten :) laboquick markası cnmAklına bir şey takılırsa ben baya uzmanlaştım ovülasyonda innovita mı markası
Sağol canim ben bir kac güne gidip doktora sorayimBencede canım biraz daha bekle o zaman. Bir de karnında ölünce de aslında hemen yapıyolar pıhtılaşma yapmasa bile önlem amaçlı başlatıyolar aslında coraspin. Sen sor mutlaka dr a kesin detaylı bilgi verir sana da
Bence 2 güncük bekle canım :)Kızlar elimde ultra erken gebelik testi var yarin adete 5 gün kalmış olcak yapimmi sizce erken mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?