- Konu Sahibi Mavi Rapunzel
-
- #3.181
yaşım 40a dayandı amh de düşük sorun bu canım..canım senin sorunun ne
Canim benim de böyleydi ilkTek değilmişim sevindimbenim dün yaptığım testte çizgi çıktı canım ama çok silik Eki Görüntüle 2223239
Ovulasyon testinden bahsediyorsun değil mi canım?Canim benim de böyleydi ilk
Adetim dün bitti dün yaptım bi tane bugün adetin 1. Gününden itibaren 10. GünümTest yaptın mı bu adetinden sonra. Testin fazla ise 11. Gün gunde birtane yaparak başlayabilirsin. Azsa iki gunde bir de yapabilirsin çizgilerin koyuluğuna gore yapmaya karar verebilirsin resimleri buraya da atarsın
Canim bu test bekleyince koyulaştımıTek değilmişim sevindimbenim dün yaptığım testte çizgi çıktı canım ama çok silik Eki Görüntüle 2223239
Bilmem bakmadım daha dur şimdi resmini çekip atayımCanim bu test bekleyince koyulaştımı
Bana koyulaşmış gibi gelmedi canım aynı duruyor benceCanim bu test bekleyince koyulaştımı
Benimde öyle inan etrafımda da çok var ama 2 senenin sonunda hamile ksldılar ben kaldımİkinci çocuk için uğraşan ne kadar çok kişi varmış bende benim gibi çok az insan vardır diye düşünüyordum buraya üye olana kadar
Aynı ovulosyon testi bende de aynı çıktı ama yumurtlama gınunde anında kıtmıxılaşıyorBen internetten 30 adet sipariş vermiştimhergün bir tane yapıyorum sorun şuki 5 dk dan sonra çizgiler netleşmeye başladı geçen ayda bu şekilde olmustu ve 29. Gün yaptığım testler anında kopkoyu çıkmıştı. Bugün yaptim testi 5 dk bekledim silik çizgi yavaşça belirdi yarım saat sonra koyulaşmıştı. Galiba yumurtalar yeni olgunlaşıyor bende çünkü yumurta akı gibi akıntım var birde kremsi beyaz akıntı oluyor.
4 gun sonra yapılıyor ilk hrp silik cıkıuor bendede öyle çıktıAdetim dün bitti dün yaptım bi tane bugün adetin 1. Gününden itibaren 10. Günüm Eki Görüntüle 2223257
Hmm ozaman ben yine geç yumurtluyorum testi yapmaya devam edim. Büyük ihtimalle bir hafta sonra ancak yumurtlarımAynı ovulosyon testi bende de aynı çıktı ama yumurtlama gınunde anında kıtmıxılaşıyor
Evet silik çizgi hep oluyor ama ne bileyim bi umut belki bu ay erken yumurtlarım diye hayal ediyorum testimde fazla başlarım büyük ihtimalle hem oyalanmış oluyorum ovulasyon testleriyle4 gun sonra yapılıyor ilk hrp silik cıkıuor bendede öyle çıktı
Dr gittinizmiEvet silik çizgi hep oluyor ama ne bileyim bi umut belki bu ay erken yumurtlarım diye hayal ediyorum testimde fazla başlarım büyük ihtimalle hem oyalanmış oluyorum ovulasyon testleriyle
Evet hemde birçok kez ama yumurtalıklarımın tembel oluşu dışında bi sorunum yok çok şükürDr gittinizmi
Kesinlkle canım bende öyle düşünüyorum Allah verecekse verecek zaten sadece zaöanı var bir de kafaya takarsan üstüne gidersen ol mu yor maalesef. Biraz başka şeylerle ilgilenmeiz lazım ben zaten örgü falan bişeylet yapıcam hava güzel olsa oğlanı alıp ne güzel hergün 1 saat yürrüyüş yapıyoduk şimdi soğuk zaten hastayız eve tıkıldık. Evde kafa dağıtacak şeyelr yapmamız lazımArkadaşlar bakın size yakınında olan bir arkadaşımızın hikayesini anlatayım. Çok çocuk istiyorlar 1 tane bile yok 10 yi l ne varsa uğraşıyorlar. Istanbulda acibademdeki profesör bir kac tüp bebek denemesinden sonra bakıyor hiç ihtimal yok diyor ki artık çocuk olayını unutun dağa bayır a çıkın çocuksuz bir hayat kurum olma ihtimali 0 diyor 10 yi l sonunda bir gün kadın başağrısından hastaneye gidiyorlar. Bir de bakıyorlar hamile. Hem de doğal yollardan kalmış. Şimdi allah bagislasin 2.cocugunu da doğurdu. Allah nasip ederse mucizeler bitmiyor. Hatta o bebek 1 yi l falan mucize bebek diye hastanede resmi vardi
Ben anlıyorum canım seni ama zamanı var demekki birde onu da düşünme bak bende hamilelik net değildi 1 poeşt ilaç verdi dr hepsi ağır. İçmek zorundasın yoksa serum yada iğne alırsın dedi dr mecbur içtim ya gebelik varsa diye yiyip bitirmedim kendimi bir de senin ilk olacağı için anlıyprum ben seni bizden daha fazla istiyorsunuz tabiki Allahım tattırssın bu güzel duyguyu ama takma bak ilaç içsen de havuza girsen de bak neler neler yaptım ben de nisan ayında hamile kaldığımda süpriz diyorum o yüzden çünkü inanamafım yani 6.5 haftalık öğrendik zaten neler yaptım o tutunmuş ben ihtimal vermiyordum bile. 1.haftada tiroidden dolayı kalbi durdu yoksa çok da sğalıklı gelişimi çok iyiydi yani korkma sakın allahım koruyor verecek canı.canım senin sorunun ne
canım sen gebe kalabiliyorsun demekki benim bir arkadaşta öyleydi ben gebe kalamıyorum stress sıkıntı diyeceksin bir yıl hiç stress sıkıntı yapmadım olsada olur olmasada olur modundaydım 6 ay istedim olsun dedim son 6 ayda artık istiyorum mesela bir havuza bir yere gidiyorum yazın aman ya hamileysem sonra hastalık geçirdim bir hafta önce testtede silik çıktı içmedim antibiyotik migren hastasıyım agrı kesici almayayım diyorum ya hamileysem ee bu süreç çok yıpratıyor ondan
Kesinlkle canım bende öyle düşünüyorum Allah verecekse verecek zaten sadece zaöanı var bir de kafaya takarsan üstüne gidersen ol mu yor maalesef. Biraz başka şeylerle ilgilenmeiz lazım ben zaten örgü falan bişeylet yapıcam hava güzel olsa oğlanı alıp ne güzel hergün 1 saat yürrüyüş yapıyoduk şimdi soğuk zaten hastayız eve tıkıldık. Evde kafa dağıtacak şeyelr
Dr ne dedi pekiEvet hemde birçok kez ama yumurtalıklarımın tembel oluşu dışında bi sorunum yok çok şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?