Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon Testi Ve Deneyimlerimiz:))

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Test yaptın mı bu adetinden sonra. Testin fazla ise 11. Gün gunde birtane yaparak başlayabilirsin. Azsa iki gunde bir de yapabilirsin çizgilerin koyuluğuna gore yapmaya karar verebilirsin resimleri buraya da atarsın

Test yaptın mı bu adetinden sonra. Testin fazla ise 11. Gün gunde birtane yaparak başlayabilirsin. Azsa iki gunde bir de yapabilirsin çizgilerin koyuluğuna gore yapmaya karar verebilirsin resimleri buraya da atarsın
Adetim dün bitti dün yaptım bi tane bugün adetin 1. Gününden itibaren 10. Günüm

Evet benim ki neden yavaş yavaş koyulaştı acaba bak az önce hepsini cektim. 11 hafif koyu 12_13_14 silik 15 ve bugun koyulaşıyor ne olur olmaz diye dünü degerlendirdik. Gecen ay da böyle oldu 15 ve 16 bu koyulukta oldu 18. Gunsilikleşti ve19. Gün tek çizgi olmaya başladi sonra 28_29_ 30 bunlardan daha koyu çıktı ve hemen belli oldu çizgiler beklemeden sonra tekle t siliklesti

Eklentiler

• IMG_20190109_133916.webp
    21,3 KB · Görüntüleme: 25
Aynı ovulosyon testi bende de aynı çıktı ama yumurtlama gınunde anında kıtmıxılaşıyor

Kesinlkle canım bende öyle düşünüyorum Allah verecekse verecek zaten sadece zaöanı var bir de kafaya takarsan üstüne gidersen ol mu yor maalesef. Biraz başka şeylerle ilgilenmeiz lazım ben zaten örgü falan bişeylet yapıcam hava güzel olsa oğlanı alıp ne güzel hergün 1 saat yürrüyüş yapıyoduk şimdi soğuk zaten hastayız eve tıkıldık. Evde kafa dağıtacak şeyelr yapmamız lazım

Ben anlıyorum canım seni ama zamanı var demekki birde onu da düşünme bak bende hamilelik net değildi 1 poeşt ilaç verdi dr hepsi ağır. İçmek zorundasın yoksa serum yada iğne alırsın dedi dr mecbur içtim ya gebelik varsa diye yiyip bitirmedim kendimi bir de senin ilk olacağı için anlıyprum ben seni bizden daha fazla istiyorsunuz tabiki Allahım tattırssın bu güzel duyguyu ama takma bak ilaç içsen de havuza girsen de bak neler neler yaptım ben de nisan ayında hamile kaldığımda süpriz diyorum o yüzden çünkü inanamafım yani 6.5 haftalık öğrendik zaten neler yaptım o tutunmuş ben ihtimal vermiyordum bile. 1.haftada tiroidden dolayı kalbi durdu yoksa çok da sğalıklı gelişimi çok iyiydi yani korkma sakın allahım koruyor verecek canı.
Sen bekle bak bir çol yakınımız öyle istiyplar 1 1.5 sene geçiyo tamam bıraktım artık diyolar gerçejten de o ay hamile kalıyolar. Herkes pat diye hamile kalmıyoki. Olur yani sıkma canını ama ihmal dr etme baktır yinede özellkle b12 d vitamin tiroid tsh prolaktin falan bunlara baktırdın mı hiç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…