Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon Testi Ve Deneyimlerimiz:))

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canim benim bildigim adetliyken sogan kuru yapmak sakincali iyice arastir adetliyjen yapma

4 gidiyor sorma cok mız mız ben askere giderken mi kardesim ocak diye beni bunaltıyor ..tabi tek ya istemez mi herşey onun anne ben bebege bakarım dıyor aglıyor aramıza yatardı diyor aglıyor bben kafayı yıyecem
kizlar bende ikinci cocuk icin ugrasiyorum biri yeni konu acsa iyi olur aslinda 2. Cocuk olmayanlar:) benimde oglum cok istiyor ve bende hicbirsorun yok 2 yildirda olmuyor acaba tupbebekmi yaptirsam

Canim benim bildigim adetliyken sogan kuru yapmak sakincali iyice arastir adetliyjen yapma

Baya bakındım sakıncası yok kanısına vardım ama yine de dipnot olarak dr saraçoğlu da hamilelik düşünenler için adet sonrasını önermiş ben de öyle yapacağım nolur nolmaz

BİR gün arayla yumurtluyoruz inşallah güzel haberide peşpeşe veririz :) yazdım ama siz hamilesşnşz süper :) hadi inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız
Sagol canım allah hepimize nasip etsin insallah. Gebelik varsa ovulasyon nasıl çıkıyor diye sorunca bende size yardımcı olmak isterim ondan yaptim

Kızlar ben soğan kürünü ilk eylül ayında denedim adetten bi hafta sonra başladım. Başladığım gün kahverengi akıntım başladı. 10 gün yaptım. Bıraktım. Doktora gittim neden böyle oldu diye sordum. Soğanın adet söktürücü özelliği var bi zararını görmezsin ama kanıtlanmış bi faydası da yok dedi. O ay adetim çok gecikti. Düzenim bozuldu. Ve en kötüsü bi sonraki ay kahverengi akıntı tüm ay boyunca devam etti adetim yine gecikti. Yine doktora gittim hormon testleri yapıldı sebebi bulunamadı. neyseki geçtiğimiz ay tertemiz geçti ve adetim eski düzenine kavuştu. Soğan küründen oldu diye düşünüyorum. Ya yumurtlama zamanına geldi ya da bana iyi gelmedi.
Bu arada dhea s hormonu gençlik hormonuymuş. Benim o hormonum düşük. Henüz endokrine sonucumu gösteremedim. Yaşlanıyor muyum acaba düşük diye

kizlar bende ikinci cocuk icin ugrasiyorum biri yeni konu acsa iyi olur aslinda 2. Cocuk olmayanlar:) benimde oglum cok istiyor ve bende hicbirsorun yok 2 yildirda olmuyor acaba tupbebekmi yaptirsam
günaydınlarr

var öyle konular da ilgimi çekmedi...
sorun yoksa zamanını bekliyor demek ki canım.. biraz enerjiyi serbest bırakmayı denesen... bir şeyi çok istersek olur ama sürekli onu düşünürsek odak noktası haline getirirsek sekteye uğrayabilir..

senin oğlan kaç yaşında.. ?

O döngüsü normal olanlar içindir ben biraz anormalim
Ben 11. Günü başladım canım. Bende 42 gün sonra adet olmuştum. Resimlerini cektim ama dünki yaptığım test 5 dk geçtikten sonra test daha koyu oldu

Eklentiler

• IMG_20190109_093133.webp
    26 KB · Görüntüleme: 27
  • IMG_20190108_111800.webp
    20,1 KB · Görüntüleme: 31
canım benim oglan 7 yaşında ama ben olmuyorsa sebebsiz değil sadece doktorlar bulamıyordur diye düşünüyorum çünkü hsg çekildim klomen kullandım buna ragmen olmadı hiç olmayabilir diyede düşünüyorum çünkü ikinci çoçukta sebebsiz olmadığını çevremden çok gördüm oğlumda istiyor zaten aşim zamana bırak dedi ilk bir yıl hiç takip etmedim yumurtlama falan

güzel demiş eşin zamana bırak
inancımız var ise her şeyi yaptırdın ve hiç bir şeyde problem yok ise Allah vermediğinden olmuyordu deriz..
ya da napıcaz referans alıp iyi bir doktora gideceğiz bir de o zaman...

canım tabiki allah vermiyordur ama kulda elinden geleni yapmalı diye düşünüyorum yoksa rabbim vermezse sen 10 tüp bebekte yaptır vermez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…