- 3 Eylül 2018
- 835
- 497
- 18
- 31
- Konu Sahibi Mavi Rapunzel
-
- #3.121
TamamBence 2 güncük bekle canım :)
Aaa masallah canim Rabbim saglikla kucagina alirsinKızlar test yaptım hamileymişim şükürler olsun..
Darısı isteyen hepinize inşaAllahhhhhhh
Canim benim bildigim adetliyken sogan kuru yapmak sakincali iyice arastir adetliyjen yapmaSelam kızlar aranızda yeniyim biz de bebiş istiyoruz, ovulasyon testi aldım şuan hastayım adetim sonrası soğan kürü ve testlere başlıcam inşallah, size bir sorum olacak soğan kürünü 15 gün yapmak gerek ama haftaya memlekete gideceğiz kaynanamların evinde kür içemicem ama adetimin ilk günü bugğn başladam soğan kürüne yine etki eder mi sizce? Bir de şunu sormak istiyorum henüz 5 aylık evliyiz doktor kontrolü oldum hiç bir sorun yok dedi ama ille de müdahale isterseniz meganon iğnesi yapalım dedi yarın gideceğim yumurta büyütme iğnesi için sizce gerekli mi ki yaptırsam mı acele mi ediyorumkimse bana cevap vermiyo ya yanlış mı yorum yapıyorum bilemedim :/
yok bat günü yaptım çıktı... çok silik de değil belirgindi.. ondan biraz umudum var gibi halahani gün saat bile önemli kana geçmesinde ya... hayırlısı zaten 2 türlüsüne de hazırız canım.. sıkıntı yok
kizlar bende ikinci cocuk icin ugrasiyorum biri yeni konu acsa iyi olur aslinda 2. Cocuk olmayanlar:) benimde oglum cok istiyor ve bende hicbirsorun yok 2 yildirda olmuyor acaba tupbebekmi yaptirsam4 gidiyor sorma cok mız mız ben askere giderken mi kardesim ocak diye beni bunaltıyor ..tabi tek ya istemez mi herşey onun anne ben bebege bakarım dıyor aglıyor aramıza yatardı diyor aglıyor bben kafayı yıyecem
Canim benim bildigim adetliyken sogan kuru yapmak sakincali iyice arastir adetliyjen yapma
Sagol canım allah hepimize nasip etsin insallah. Gebelik varsa ovulasyon nasıl çıkıyor diye sorunca bende size yardımcı olmak isterim ondan yaptimBİR gün arayla yumurtluyoruz inşallah güzel haberide peşpeşe veririz :) yazdım ama siz hamilesşnşz süper :) hadi inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız
Koyulasmis canim olabilir inşallah güzel haberlerinizi alirizKızlar ovülasyondan sonra 9.günüm ve ovülasyon testi böyle çıktı sizce umutlanmalı mıyım yada erken mi
Daha iyu olur senin icinde canimBaya bakındım sakıncası yok kanısına vardım ama yine de dipnot olarak dr saraçoğlu da hamilelik düşünenler için adet sonrasını önermiş ben de öyle yapacağım nolur nolmaz
Allah sağlıklı gebelik geçirmeni nasip etsin canim hayırlısıyla kucağına alırsın insallah bizlere dua etDeğerim 1280miş kızlar yazmamı istemiştiniz
Artık bir doğursak mecbur dövus kavga gecinirlerBiliyoruz gorduk onlari isteyip yanip tutusanlari
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. Ovulasyonda yumurta catladiktan sonra kaçıncı gününde bu değer çıktı canim benim geç yumurtlama oldu değerim daha düşükDeğerim 1280miş kızlar yazmamı istemiştiniz
günaydınlarrkizlar bende ikinci cocuk icin ugrasiyorum biri yeni konu acsa iyi olur aslinda 2. Cocuk olmayanlar:) benimde oglum cok istiyor ve bende hicbirsorun yok 2 yildirda olmuyor acaba tupbebekmi yaptirsam
Ben 11. Günü başladım canım. Bende 42 gün sonra adet olmuştum. Resimlerini cektim ama dünki yaptığım test 5 dk geçtikten sonra test daha koyu olduO döngüsü normal olanlar içindir ben biraz anormalim
canım benim oglan 7 yaşında ama ben olmuyorsa sebebsiz değil sadece doktorlar bulamıyordur diye düşünüyorum çünkü hsg çekildim klomen kullandım buna ragmen olmadı hiç olmayabilir diyede düşünüyorum çünkü ikinci çoçukta sebebsiz olmadığını çevremden çok gördüm oğlumda istiyor zaten aşim zamana bırak dedi ilk bir yıl hiç takip etmedim yumurtlama falangünaydınlarr
var öyle konular da ilgimi çekmedi...
sorun yoksa zamanını bekliyor demek ki canım.. biraz enerjiyi serbest bırakmayı denesen... bir şeyi çok istersek olur ama sürekli onu düşünürsek odak noktası haline getirirsek sekteye uğrayabilir..
senin oğlan kaç yaşında.. ?
Hayırlı olsun. Allah'ım sağlıklı bir şekilde kucagina almayi nasip etsin inşallahDeğerim 1280miş kızlar yazmamı istemiştiniz
güzel demiş eşin zamana bırakcanım benim oglan 7 yaşında ama ben olmuyorsa sebebsiz değil sadece doktorlar bulamıyordur diye düşünüyorum çünkü hsg çekildim klomen kullandım buna ragmen olmadı hiç olmayabilir diyede düşünüyorum çünkü ikinci çoçukta sebebsiz olmadığını çevremden çok gördüm oğlumda istiyor zaten aşim zamana bırak dedi ilk bir yıl hiç takip etmedim yumurtlama falan
canım tabiki allah vermiyordur ama kulda elinden geleni yapmalı diye düşünüyorum yoksa rabbim vermezse sen 10 tüp bebekte yaptır vermezgüzel demiş eşin zamana bırak
inancımız var ise her şeyi yaptırdın ve hiç bir şeyde problem yok ise Allah vermediğinden olmuyordu deriz..
ya da napıcaz referans alıp iyi bir doktora gideceğiz bir de o zaman...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?