Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon Testi Ve Deneyimlerimiz:))

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Burda aynı dertte bende varım yaklaşık 4. Senrm ve arada 1 kürtajım var 1 senede eşim yanuöda degılde işte 2.5 sene oldun nerdeyse rahat

Burda aynı dertte bende varım yaklaşık 4. Senrm ve arada 1 kürtajım var 1 senede eşim yanuöda degılde işte 2.5 sene oldun nerdeyse rahat
İkinci çocuk için uğraşan ne kadar çok kişi varmış bende benim gibi çok az insan vardır diye düşünüyordum buraya üye olana kadar

Sende benim gibi geç yumurtluyorsun yani :) test dayanmayacak bize
Ben internetten 30 adet sipariş vermiştim hergün bir tane yapıyorum sorun şuki 5 dk dan sonra çizgiler netleşmeye başladı geçen ayda bu şekilde olmustu ve 29. Gün yaptığım testler anında kopkoyu çıkmıştı. Bugün yaptim testi 5 dk bekledim silik çizgi yavaşça belirdi yarım saat sonra koyulaşmıştı. Galiba yumurtalar yeni olgunlaşıyor bende çünkü yumurta akı gibi akıntım var birde kremsi beyaz akıntı oluyor.

Eklentiler

• IMG_20190109_125946.webp
    13,5 KB · Görüntüleme: 32
Olabilir canım yapmaya devam Sen kaçıncı günde başlamıştın test yapmaya?

bekleyemem diyorsan o zaman deneyebilirsin tabi ki benim için aşılama %15 tüp bebek için %50 şansın var dendi... ama onun da garantisi yok işte senin de dediğin gibi...
Hayırlısı bakalım ya.
canım senin sorunun ne
canım sen gebe kalabiliyorsun demekki benim bir arkadaşta öyleydi ben gebe kalamıyorum stress sıkıntı diyeceksin bir yıl hiç stress sıkıntı yapmadım olsada olur olmasada olur modundaydım 6 ay istedim olsun dedim son 6 ayda artık istiyorum mesela bir havuza bir yere gidiyorum yazın aman ya hamileysem sonra hastalık geçirdim bir hafta önce testtede silik çıktı içmedim antibiyotik migren hastasıyım agrı kesici almayayım diyorum ya hamileysem ee bu süreç çok yıpratıyor ondan

Arkadaşlar bakın size yakınında olan bir arkadaşımızın hikayesini anlatayım. Çok çocuk istiyorlar 1 tane bile yok 10 yi l ne varsa uğraşıyorlar. Istanbulda acibademdeki profesör bir kac tüp bebek denemesinden sonra bakıyor hiç ihtimal yok diyor ki artık çocuk olayını unutun dağa bayır a çıkın çocuksuz bir hayat kurum olma ihtimali 0 diyor 10 yi l sonunda bir gün kadın başağrısından hastaneye gidiyorlar. Bir de bakıyorlar hamile. Hem de doğal yollardan kalmış. Şimdi allah bagislasin 2.cocugunu da doğurdu. Allah nasip ederse mucizeler bitmiyor. Hatta o bebek 1 yi l falan mucize bebek diye hastanede resmi vardi

İlk 9. Günde yaptım tek cizgi cikti sonra 11. Gün yaptım silik cikmaya basladı ve bugun 16. Günüm yavaş yavaş koyuaşıyor galiba
Benim silik çizgi hep var o yüzden çok kararsız kaldım bi yanım hemen başla diyor bi yanım biraz bekle arada kaldım

Canim bugün u degerlendir. Yarın bir daha test yap hatta akşamı çizgi siliklesiyor mu diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…