- Konu Sahibi Mavi Rapunzel
-
- #3.201
Pik gibi masallahh en koyusu bu mu atmasan iyi olur aslinda kiyas icin gerekli.Ben testleri atiyorum bekletmiyorum dogrumu
Hiçbir şey beklemek en güzeli diyorlar bide kilo vermem gerektiğini ama kolay kilo veremiyorum maalesefDr ne dedi peki
Pik olmuş veya olacak gibi 5-6 saat sonra tekrarlarsan daha iyi olur gibi koyulaşma var mı diyeEki Görüntüle 2223308 Bu az once yatim bugunku testim
Icini ferah tut canim allah muhakkak o kadar yaşanan şeyler için ödül verecektirKesinlkle canım bende öyle düşünüyorum Allah verecekse verecek zaten sadece zaöanı var bir de kafaya takarsan üstüne gidersen ol mu yor maalesef. Biraz başka şeylerle ilgilenmeiz lazım ben zaten örgü falan bişeylet yapıcam hava güzel olsa oğlanı alıp ne güzel hergün 1 saat yürrüyüş yapıyoduk şimdi soğuk zaten hastayız eve tıkıldık. Evde kafa dağıtacak şeyelr yapmamız lazım
Canimm benim TSH 4.37 yüksek miBen anlıyorum canım seni ama zamanı var demekki birde onu da düşünme bak bende hamilelik net değildi 1 poeşt ilaç verdi dr hepsi ağır. İçmek zorundasın yoksa serum yada iğne alırsın dedi dr mecbur içtim ya gebelik varsa diye yiyip bitirmedim kendimi bir de senin ilk olacağı için anlıyprum ben seni bizden daha fazla istiyorsunuz tabiki Allahım tattırssın bu güzel duyguyu ama takma bak ilaç içsen de havuza girsen de bak neler neler yaptım ben de nisan ayında hamile kaldığımda süpriz diyorum o yüzden çünkü inanamafım yani 6.5 haftalık öğrendik zaten neler yaptım o tutunmuş ben ihtimal vermiyordum bile. 1.haftada tiroidden dolayı kalbi durdu yoksa çok da sğalıklı gelişimi çok iyiydi yani korkma sakın allahım koruyor verecek canı.
Sen bekle bak bir çol yakınımız öyle istiyplar 1 1.5 sene geçiyo tamam bıraktım artık diyolar gerçejten de o ay hamile kalıyolar. Herkes pat diye hamile kalmıyoki. Olur yani sıkma canını ama ihmal dr etme baktır yinede özellkle b12 d vitamin tiroid tsh prolaktin falan bunlara baktırdın mı hiç
evet akşamları yapmadım hiç değerlendirsemmi?dun es gectim cunku tövbeeePik olmuş veya olacak gibi 5-6 saat sonra tekrarlarsan daha iyi olur gibi koyulaşma var mı diye
en koyusu bbuydu şimdilik yarın ne olcak bakalım gecen ay hep attım bu ay dunku duruyor ama atarım dedim bugun için beklettim ne bileyim atmayayım o zamanPik gibi masallahh en koyusu bu mu atmasan iyi olur aslinda kiyas icin gerekli.
benim yegenimdede tembellik var yeni evlendi onun için sordum o ilaçta kullanamıyor.Hiçbir şey beklemek en güzeli diyorlar bide kilo vermem gerektiğini ama kolay kilo veremiyorum maalesef
devam et ama cok yorucu bir dönem oluyor sürekli yıkan yıkaHmm ozaman ben yine geç yumurtluyorum testi yapmaya devam edim. Büyük ihtimalle bir hafta sonra ancak yumurtlarım
Bence bugünü es geç yarın devamevet akşamları yapmadım hiç değerlendirsemmi?dun es gectim cunku tövbeeesabah degerlendirdik bugun aksamı semi gecsem burayada yazmak bile utanç verici oluyor
Neden ilaç kullanamıyor? Bana doktor ilaç verme teklifinde bulunmadı bi ilacı var mı bilmiyorum açıkcasıbenim yegenimdede tembellik var yeni evlendi onun için sordum o ilaçta kullanamıyor.
ya onun gögsunde kitle vardı bu yuzden amalıyat oldu ilaç kullandı şimdi ilaç kullansa memesındeki kitleyi uyandıracak çoğalıyordu bide bu yuzden kortızonlu ilaç kullanamıyor dr vermiş amaBence bugünü es geç yarın devam
Neden ilaç kullanamıyor? Bana doktor ilaç verme teklifinde bulunmadı bi ilacı var mı bilmiyorum açıkcası
Anladım rabbim yardımcısı olsun kortizon da kilo yapıyor bildiğim kadarıyla kilosu fazla mı?ya onun gögsunde kitle vardı bu yuzden amalıyat oldu ilaç kullandı şimdi ilaç kullansa memesındeki kitleyi uyandıracak çoğalıyordu bide bu yuzden kortızonlu ilaç kullanamıyor dr vermiş ama
yok kilolu değil 45 ancaktıAnladım rabbim yardımcısı olsun kortizon da kilo yapıyor bildiğim kadarıyla kilosu fazla mı?
Çok iyi o zaman kilo bir numaralı düşmanyok kilolu değil 45 ancaktı
Benim bir kere oluyor galiba linki bana atar misin bakayim bir. Ben buraya yokleyemiyorum sizde de sikinti var mi!Keşke benimde öyle olsa kaç kere yumurtladığımı zannettim geçen ay ara ara koyulaştı çünkü hatta bi konu açmıştım linkini atayım orda testlerimin resimlerini paylaşmıştım
Yok canım bende herhangi bi sıkıntıBenim bir kere oluyor galiba linki bana atar misin bakayim bir. Ben buraya yokleyemiyorum sizde de sikinti var mi!
Canım bende yenidoğan yoğun bakım hemşiresiyim ve hergün trizomi 18 hastaların tedavisi ile ilgileniyoruz genelde trizomi sonrası düşükler meydana geliyor bunun medeni eşler den birinden gelen genetik bozukluk kesinlikle hamile kalmadan önce gen testi yaptırman lazım... genetik bozukluk olduğu için düşük yapıyorsun bu çok netCanım bazı durumalrda dr lar birşey yapamıyor. Kendimden örnek vereyim, kaç dr gittim dr lar bile artık Allahın takdiri diyor yani.
1.gebelik Trizomi 18di 6.ayda oğlumu ölü doğumla kaybettim.
2.gebelik Dış gebelik
3.gebelik oğlum sağlıkla geldi dğnyaya bu arada testler herşey yapıldı sadece pıhtılaşma çıktı bende ve gebelikte de bakıldı artma olacak mı diye.sağlıkla doğdu oğlum
4.gebelik süpriz oldu o da 10.haftada kalbi durdu
5.6.gebelik kimyasal
Şimdi dr diyor ki sağlıksal bir tek pıhtılaşma var o da 1 yıldır coraspin alıyoeum. Bir de hipertiroid var o da çözüldü tedavi aldtında zaten. Başka sorun yok yani. Allah ın takdiri siz elinizden geleni yaptınız sağlıklı bir evladınız var yine olacak ama bu sıkıcı tedaviler aşılama,tüp bebek yerine kendiniz deneyin kafanız rahat şekilde baktıkki 1 2 kayıp daha oldu tüp bebek vs düşünülür ama olur yine diyor dr lar. Ki hadi beklemeyelim aşılama tüp olsun derseniz de onu bile Allah vermedikten sonra zor yani bizde biliyoruz. Tek çözüm stressiz sıkıntısız bol dualı zaman geçirmek takmamak diyoruz takıyoruz ama gerçekten işte dr diyor stres döllenmeyi engelliyor. İstediğin kadar günü tuttur aşılama ya tüp yap sen stres yaparsan yine tutmicak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?