Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon Testi Ve Deneyimlerimiz:))

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Icini ferah tut canim allah muhakkak o kadar yaşanan şeyler için ödül verecektir

Canimm benim TSH 4.37 yüksek mi

evet akşamları yapmadım hiç değerlendirsemmi?dun es gectim cunku tövbeeesabah degerlendirdik bugun aksamı semi gecsem burayada yazmak bile utanç verici oluyor
Bence bugünü es geç yarın devam
benim yegenimdede tembellik var yeni evlendi onun için sordum o ilaçta kullanamıyor.
Neden ilaç kullanamıyor? Bana doktor ilaç verme teklifinde bulunmadı bi ilacı var mı bilmiyorum açıkcası

Bence bugünü es geç yarın devam

Neden ilaç kullanamıyor? Bana doktor ilaç verme teklifinde bulunmadı bi ilacı var mı bilmiyorum açıkcası
ya onun gögsunde kitle vardı bu yuzden amalıyat oldu ilaç kullandı şimdi ilaç kullansa memesındeki kitleyi uyandıracak çoğalıyordu bide bu yuzden kortızonlu ilaç kullanamıyor dr vermiş ama

ya onun gögsunde kitle vardı bu yuzden amalıyat oldu ilaç kullandı şimdi ilaç kullansa memesındeki kitleyi uyandıracak çoğalıyordu bide bu yuzden kortızonlu ilaç kullanamıyor dr vermiş ama
Anladım rabbim yardımcısı olsun kortizon da kilo yapıyor bildiğim kadarıyla kilosu fazla mı?

Keşke benimde öyle olsa kaç kere yumurtladığımı zannettim geçen ay ara ara koyulaştı çünkü hatta bi konu açmıştım linkini atayım orda testlerimin resimlerini paylaşmıştım
Benim bir kere oluyor galiba linki bana atar misin bakayim bir. Ben buraya yokleyemiyorum sizde de sikinti var mi!

Canım bende yenidoğan yoğun bakım hemşiresiyim ve hergün trizomi 18 hastaların tedavisi ile ilgileniyoruz genelde trizomi sonrası düşükler meydana geliyor bunun medeni eşler den birinden gelen genetik bozukluk kesinlikle hamile kalmadan önce gen testi yaptırman lazım... genetik bozukluk olduğu için düşük yapıyorsun bu çok net

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…