- 3 Mart 2013
- 225
- 105
- 303
- Konu Sahibi Mavi Rapunzel
-
- #3.261
Doğru yapıyorsun canım devam et koyulaşır zamanla inşallahKızlar merhaba bu ay ilk defa ovülasyon testi kullanmaya başladım adetim 25-28 günde bir değişiyor ama geçen ay 45 günde oldum onda da adet olamadım diye doktora gittim baktı birşey yokmuş ilaç verdi onu kullanırken hamile kalmışım ama kimyasalmış nasıl oldu anlamadım neyse. Şimdi benim normal düzenime göre 14. Günüm testte 4.günüm nasıl gidiyor sizce bugünü değerlendiricem yaklaşıyor gibi. Birde ben sabah ilk idrarımı yapıyorum sonra 12 ye kadar gitmiyorum bir daha tutuyorum bir şey yiyip içmek yok. sizde mi öyle yapıyorsunuz
Ovulasyon testi ilk idrarla yapılmaz yapmadan önce sıvı alınışına dikkat edilir bunlara uygun yapıyorsan zamanla koyulaşırBu ay ilk defa ovulasyon testi kullaniyorum 26 gunde adet olurum duzenli en son 26 aralika oldum ama ovulasyon testleri cift cizgi olmadi en som yaptigim test bu sekilde lutfen tecrubeli olanlar yardimci olabilir mi?Eki Görüntüle 2223665
Canim baya bir silik sen kac gundur kullaniyorsun ovulasyon testini kacirmis olma ihtimalin var mi normalde senin 3 gun once falan yumurtlamis olman lazim. Yada sen gec yumurtluyorsun takibe devam et bu yaptigin daha negatifBu ay ilk defa ovulasyon testi kullaniyorum 26 gunde adet olurum duzenli en son 26 aralika oldum ama ovulasyon testleri cift cizgi olmadi en som yaptigim test bu sekilde lutfen tecrubeli olanlar yardimci olabilir mi?Eki Görüntüle 2223665
Çok üzüldüm gerçektenDediğim gibi ama dr gebe kalmana engel değil diyebilir canım ama benim endokrin dr um kesnilikle bebeğin sağlıklı beyin gelişimi için hamile kalındığı özellkle ilk 3 ay içinde bu tshnın 1-2.5 arası olmalıymış anneden alıyormuş ilk 3 ay bebk tsh hormonu sonra kendi salgılıyormuş. Beyin gelişim için çok çok önemli ama kadın doüum dr ları bazen önemsemiyor. Ki benim iştr nisan da ki gebeliğiöde tsh 0.0001 çıkmıştı düşün dr um önemsemedi gebelikte olur dedi sonra çarpıntılarım titremelerim başladı olmazsa 12.haftada bakarız dedi resmen ihmal etti. 10.haftada zaten içime doğdu kötü bi his gittik ki kalbi durmuş gelişimi de çok iyiydi fiziksel olrak öndeydi 1 hafta... dr ihmaliyle işte .. kısmet değilmiş maalesef. Ama sonra brn aylarca tedaviyle zor düzelttim çok şükür hormonları. Artık iyiyim ama hipertiroid hastasıyım. Ömrüm boyunca içicem ilaç. Kadın doğum dr larj işte bazen böyle emin olamıyor herkeste oluyor zaten diyor ya tamam bende araştıemıştım omzaman herkeste oluyormuş ama %100 1 ihtimal de kalp durması oluyormuş e geldi o 1 beni buldu işte .. artık asla dr a güvenim yok kendi bildiğimle hareket ediyorum o yüzden..
Canim baya bir silik sen kac gundur kullaniyorsun ovulasyon testini kacirmis olma ihtimalin var mi normalde senin 3 gun once falan yumurtlamis olman lazim. Yada sen gec yumurtluyorsun takibe devam et bu yaptigin daha negatif
Canim bende 26 günde bir oluyorum bu ay 15. Günün sonunda yumurtladımBu ay ilk defa ovulasyon testi kullaniyorum 26 gunde adet olurum duzenli en son 26 aralika oldum ama ovulasyon testleri cift cizgi olmadi en som yaptigim test bu sekilde lutfen tecrubeli olanlar yardimci olabilir mi?Eki Görüntüle 2223665
Insallah benimde olur bugun cok mutsuz ve umutsuuzmCanim bende 26 günde bir oluyorum bu ay 15. Günün sonunda yumurtladım
Hayır ya moral bozmak yokk. Suan kaçıncı günündesin senInsallah benimde olur bugun cok mutsuz ve umutsuuzm
Sıvı alımına dikkat edip 2 saat sonra falan tekrar test yapsana canımInsallah benimde olur bugun cok mutsuz ve umutsuuzm
Adetime 10gun kaldi suan isteHayır ya moral bozmak yokk. Suan kaçıncı günündesin sen
Is yerine 1 tane getirmistim aksam yapsam sivi almasam son 2 saat olur muS
Sıvı alımına dikkat edip 2 saat sonra falan tekrar test yapsana canım
Neden olumsuz dusunuyorsun ki cok gec yumurtlayan arkadaslarda var insallah en kisa surede pozitifi gorursursun. Ilk idrarlada yapmaAdetim bittiginden beri yapiyorum ama biri bana sabah ilk idrarla dedi hep oyle yaptim
fakatc 31 aralik 1,4 ve 8 ocakta sansimi degerlendirdim.
Cunku adetim duzenli catlamama ihtimali olamaz diye dusunuyorum
Bilmiyorum 2.ayimiz bu gecen ay ovuluasyom takibi yapmamistim Simdi sabah ilk idrardan sonra sivi almamaya calisiylrum 12 gibi yapiyorumNeden olumsuz dusunuyorsun ki cok gec yumurtlayan arkadaslarda var insallah en kisa surede pozitifi gorursursun. Ilk idrarlada yapma
Agzinizdan bal damliyo insallahh olur rabbim nasip eder kimseyi evlat hasretiyle birakmasinAdetin duzenliyse yumurtlamış olabilirsin geç yumurtluyoda olabilirsin mesela kardeşim geç yumurtluyomus 8 haftalık hamile 9 olması gerekirken bu ay böyle olsun düşünme bence oluruna bırak diğer ay bi ayar yap aynı saatler yapmaya çalış belkide gerek kalmaz bebiş olur :)
2 ci aymi sakin ol bak iki ayda bu kadar stres olmazzzBilmiyorum 2.ayimiz bu gecen ay ovuluasyom takibi yapmamistim Simdi sabah ilk idrardan sonra sivi almamaya calisiylrum 12 gibi yapiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?