Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon Testi Ve Deneyimlerimiz:))

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar merhaba bu ay ilk defa ovülasyon testi kullanmaya başladım adetim 25-28 günde bir değişiyor ama geçen ay 45 günde oldum onda da adet olamadım diye doktora gittim baktı birşey yokmuş ilaç verdi onu kullanırken hamile kalmışım ama kimyasalmış nasıl oldu anlamadım neyse. Şimdi benim normal düzenime göre 14. Günüm testte 4.günüm nasıl gidiyor sizce bugünü değerlendiricem yaklaşıyor gibi. Birde ben sabah ilk idrarımı yapıyorum sonra 12 ye kadar gitmiyorum bir daha tutuyorum bir şey yiyip içmek yok. sizde mi öyle yapıyorsunuz

Eklentiler

• 1259CCC2-591E-4DDA-B7FF-0A37320A4158.webp
    51,3 KB · Görüntüleme: 45
Doğru yapıyorsun canım devam et koyulaşır zamanla inşallah

Bu ay ilk defa ovulasyon testi kullaniyorum 26 gunde adet olurum duzenli en son 26 aralika oldum ama ovulasyon testleri cift cizgi olmadi en som yaptigim test bu sekilde lutfen tecrubeli olanlar yardimci olabilir mi?Eki Görüntüle 2223665
Ovulasyon testi ilk idrarla yapılmaz yapmadan önce sıvı alınışına dikkat edilir bunlara uygun yapıyorsan zamanla koyulaşır

Bu ay ilk defa ovulasyon testi kullaniyorum 26 gunde adet olurum duzenli en son 26 aralika oldum ama ovulasyon testleri cift cizgi olmadi en som yaptigim test bu sekilde lutfen tecrubeli olanlar yardimci olabilir mi?Eki Görüntüle 2223665
Canim baya bir silik sen kac gundur kullaniyorsun ovulasyon testini kacirmis olma ihtimalin var mi normalde senin 3 gun once falan yumurtlamis olman lazim. Yada sen gec yumurtluyorsun takibe devam et bu yaptigin daha negatif

Çok üzüldüm gerçekten şimdi herseyin bilincinde olman çok güzel ama . Verdiğin bilgilerden dolayı çok çok sağol bende önemsemeyip gitmicektim yarin randevum var bakalım ne dicek dr beyefendi..

Adetim bittiginden beri yapiyorum ama biri bana sabah ilk idrarla dedi hep oyle yaptim
fakatc 31 aralik 1,4 ve 8 ocakta sansimi degerlendirdim.
Cunku adetim duzenli catlamama ihtimali olamaz diye dusunuyorum

Canim bende 26 günde bir oluyorum bu ay 15. Günün sonunda yumurtladım

Adetim bittiginden beri yapiyorum ama biri bana sabah ilk idrarla dedi hep oyle yaptim
fakatc 31 aralik 1,4 ve 8 ocakta sansimi degerlendirdim.
Cunku adetim duzenli catlamama ihtimali olamaz diye dusunuyorum
Neden olumsuz dusunuyorsun ki cok gec yumurtlayan arkadaslarda var insallah en kisa surede pozitifi gorursursun. Ilk idrarlada yapma

Adetin duzenliyse yumurtlamış olabilirsin geç yumurtluyoda olabilirsin mesela kardeşim geç yumurtluyomus 8 haftalık hamile 9 olması gerekirken bu ay böyle olsun düşünme bence oluruna bırak diğer ay bi ayar yap aynı saatler yapmaya çalış belkide gerek kalmaz bebiş olur :)

Agzinizdan bal damliyo insallahh olur rabbim nasip eder kimseyi evlat hasretiyle birakmasin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…