Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon Testi Ve Deneyimlerimiz:))

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Icimde ki sesi durduramiyorum doktora gidip hormon testi yaptirmistim daha once normaldi hersey
Herşey normalmiş bak ne güzel ben 37 yaşındayım baya riskli miyom ameliyatı oldum şükür sorunsuz geçti eylülden beri deniyoruz adet oldumda üzülüyorum ama hemen topluyorum kendimi iyi düşünelim iyi olsun hersey

Kac daöla daölattın idrardan

Doğru yapıyorsun canım devam et koyulaşır zamanla inşallah
Nasıl doğru yapıyorsun, kesinlikle İDRARIN TUTULMASI ÇOK AMA ÇOK YANLIŞ firma sahipleri de söylüyor zaten tutulmuş idrar ile yapmayın diye 12:00- 16:00 arasında sıvı almadan yapmanız gerekiyor yemek yiyebilirsiniz

Eşim vardiyalı çalıştığı içim uyku düzenim değişik yani 4 de yatıyorum 9 da kalkıyorum yatıyorum 12 de kalkıyorum aslında çünkü zaten çok su içen biriyim 4 de de su içiyorum baya

Çok üzüldüm gerçekten şimdi herseyin bilincinde olman çok güzel ama . Verdiğin bilgilerden dolayı çok çok sağol bende önemsemeyip gitmicektim yarin randevum var bakalım ne dicek dr beyefendi..
Biz önlem alalım da canım yine sen kendinde araştır sor dr falan mutlaka korkma ama bişey olmaz inşallah

Çatlamış mı acaba kızlar ya bugun 19. Günüm cok geç yumurtluyodum ben 30 40. Gunlerde falan bu yuzden geçen ay doktora gittim bi sorun cıkmadı çok şükür climen verdi onu kullanıyorum çatlamış mı acaba bugunu değerlendirmem gerekir mi

Eklentiler

• 20190110_125856.webp
    26,3 KB · Görüntüleme: 36
Evet canım çatlamış gözüküyor t çizgisi silikleşmiş

Çatlamış sanki ama tam da pik olmamış canım sen muhakkak teste devam et belki çatlamamıştır daha en az 2 3 gün daha devam et teste bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…