- Konu Sahibi Mavi Rapunzel
-
- #3.281
Icimde ki sesi durduramiyorum doktora gidip hormon testi yaptirmistim daha once normaldi hersey2 ci aymi sakin ol bak iki ayda bu kadar stres olmazzz
Benimkine benziyor sanki canım git gide koyulaşır inşaallahCanm oglmmm canim bak tetstim bu sekilde biraz gec oldu ama yeni duzelttim
Herşey normalmiş bak ne güzel ben 37 yaşındayım baya riskli miyom ameliyatı oldum şükür sorunsuz geçti eylülden beri deniyoruz adet oldumda üzülüyorum ama hemen topluyorum kendimi iyi düşünelim iyi olsun herseyIcimde ki sesi durduramiyorum doktora gidip hormon testi yaptirmistim daha once normaldi hersey
Kac daöla daölattın idrardanKızlar merhaba bu ay ilk defa ovülasyon testi kullanmaya başladım adetim 25-28 günde bir değişiyor ama geçen ay 45 günde oldum onda da adet olamadım diye doktora gittim baktı birşey yokmuş ilaç verdi onu kullanırken hamile kalmışım ama kimyasalmış nasıl oldu anlamadım neyse. Şimdi benim normal düzenime göre 14. Günüm testte 4.günüm nasıl gidiyor sizce bugünü değerlendiricem yaklaşıyor gibi. Birde ben sabah ilk idrarımı yapıyorum sonra 12 ye kadar gitmiyorum bir daha tutuyorum bir şey yiyip içmek yok. sizde mi öyle yapıyorsunuz
Insallah kavusursunuz biran once ben 25 yasindayimHerşey normalmiş bak ne güzel ben 37 yaşındayım baya riskli miyom ameliyatı oldum şükür sorunsuz geçti eylülden beri deniyoruz adet oldumda üzülüyorum ama hemen topluyorum kendimi iyi düşünelim iyi olsun hersey
Çatlamış canım akşamı da degerlendirin. Bugün addetn sonraki kaçıncı gününEki Görüntüle 2223687 Eki Görüntüle 2223688 kızlar bakarmısınız dun sabah degerlenirmiştk geceyi atladım 3 damla idrar damlattım yumurta catlamıs mı ozaman bu gece degerlrndıreyım mı
İnşAllah canım tam gaz devamDoğru yapıyorsun canım devam et koyulaşır zamanla inşallah
3 damla damlarım hepKac daöla daölattın idrardan
Nasıl doğru yapıyorsun, kesinlikle İDRARIN TUTULMASI ÇOK AMA ÇOK YANLIŞ firma sahipleri de söylüyor zaten tutulmuş idrar ile yapmayın diye 12:00- 16:00 arasında sıvı almadan yapmanız gerekiyor yemek yiyebilirsinizDoğru yapıyorsun canım devam et koyulaşır zamanla inşallah
3-4 damla yazıyor ben hep 4 damla damlatıyorum3 damla damlarım hep
Eşim vardiyalı çalıştığı içim uyku düzenim değişik yani 4 de yatıyorum 9 da kalkıyorum yatıyorum 12 de kalkıyorum aslında çünkü zaten çok su içen biriyim 4 de de su içiyorum bayaNasıl doğru yapıyorsun, kesinlikle İDRARIN TUTULMASI ÇOK AMA ÇOK YANLIŞ firma sahipleri de söylüyor zaten tutulmuş idrar ile yapmayın diye 12:00- 16:00 arasında sıvı almadan yapmanız gerekiyor yemek yiyebilirsiniz
enim adet lekelenmeyle 8-9gun sürüyor suan 16.yada 15 gunumÇatlamış canım akşamı da degerlendirin. Bugün addetn sonraki kaçıncı günün
İnşallah canım inşallahCok tesekkur ederim canim Insallah hamile kalirsam mutlaka baktiracam. Benim hormob testi de vardi da galiba o dr kalmis bulamadim
dün sol kasıgım ağrıdı ve böyle nasıl diyeyim dolu gıbıydı tuhaf bir agrıydı ya kac saat kalıyordu aksam saatleriydı kasıgımın agrısıÇatlamış canım akşamı da degerlendirin. Bugün addetn sonraki kaçıncı günün
Biz önlem alalım da canım yine sen kendinde araştır sor dr falan mutlaka korkma ama bişey olmaz inşallahÇok üzüldüm gerçektenşimdi herseyin bilincinde olman çok güzel ama . Verdiğin bilgilerden dolayı çok çok sağol bende önemsemeyip gitmicektim yarin randevum var bakalım ne dicek dr beyefendi..
Değerlendir canım çatlamış 24 saat vakti vardır yani bu akşamı da değerlendirebilirsiniz.Eki Görüntüle 2223687 Eki Görüntüle 2223688 kızlar bakarmısınız dun sabah degerlenirmiştk geceyi atladım 3 damla idrar damlattım yumurta catlamıs mı ozaman bu gece degerlrndıreyım mı
Evet canım çatlamış gözüküyor t çizgisi silikleşmişÇatlamış mı acaba kızlar ya bugun 19. Günüm cok geç yumurtluyodum ben 30 40. Gunlerde falan bu yuzden geçen ay doktora gittim bi sorun cıkmadı çok şükür climen verdi onu kullanıyorum çatlamış mı acaba bugunu değerlendirmem gerekir mi
Çatlamış sanki ama tam da pik olmamış canım sen muhakkak teste devam et belki çatlamamıştır daha en az 2 3 gün daha devam et teste benceÇatlamış mı acaba kızlar ya bugun 19. Günüm cok geç yumurtluyodum ben 30 40. Gunlerde falan bu yuzden geçen ay doktora gittim bi sorun cıkmadı çok şükür climen verdi onu kullanıyorum çatlamış mı acaba bugunu değerlendirmem gerekir mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?