Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon Testi Ve Deneyimlerimiz:))

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar bide şeffaf akıntının illa olması gerekiyo mu acaba yoksa çatlama olduktan bigun aonramı oluyo şeffaf akıntı benim akıntım var baya ama şeffaf uzayan değil kremsi bol bi akıntım var buay şeffaf uzayanı göremedim daha

Ikinci idrarla yapıyormuş bende öyle yapıyorum 7 gibi kalkıyorum geri yatıyorum tekrar kalkınca yapıyorum canım

çatlamadan benim 2 önce geldi ve yumurtlamaya yakınlaşma belirtisi şeffaf akıntı

Evet canım çatlamış gözüküyor t çizgisi silikleşmiş
Teşekkür ederim bugun dolu gun zaten emin olamadım yinede geçen günde silikleşcek gibi olmuştu çatladı sandım ertesi gun daha koyu cıkmıştı
Çatlamış sanki ama tam da pik olmamış canım sen muhakkak teste devam et belki çatlamamıştır daha en az 2 3 gün daha devam et teste bence
Devam edicem daha yeni başladım zaten cnm geçen günde biraz silikleşti tekrar ertesi gun koyuydu o yuzden aynen devam edeyim diyorum bende çok saolun

degerlendir benimki gibi hadi hayırlısı İnşaallah

Kızlar benimde yumurtlamadan sonra 12 gün geçti yarında beklenen adet tarihim hiçbir şey hissetmiyorum bu ay ilk defa ovülasyon ile denedim sizce testi ne zaman yapayım

çatlamadan benim 2 önce geldi ve yumurtlamaya yakınlaşma belirtisi şeffaf akıntı
Demekki benim daha var ozaman çatlamasına ya takip ediyorum çünkü akıntım var baya geçen aylardan daha fazla var hatta ama hala şeffaf akıntım olmadı gelmedi zaten bi kere geliyo benim bazen denk gelmiyorum

Benimde sağda 2 3 gündür kramp griyo dün kasıklarımı içerden çimdikliyolar gibi bi acı olmuştu bugun ateş basıyo zaten dün geve farkettim sırt üstü yatamadım rahatsız oldum

Kızlar benimde yumurtlamadan sonra 12 gün geçti yarında beklenen adet tarihim hiçbir şey hissetmiyorum bu ay ilk defa ovülasyon ile denedim sizce testi ne zaman yapayım
Elinde ovulasyon testi varsa şuan deneyebilirsin eger koyu çıkarsa hamilelik testinde de çıkabilir. Hadi inşallah çıkar

tam olarak nasıl yapılıyor anlatında belki yeni yapanlara ek ilgi olur yada yanlışımızı düzeltiriz

Adet gununden bigun sonra yapsan çıkar belki canım yumurtlamadan 12 13 gün sonra silik çizgiyle gören öğrenen cok var hamileliğini önemli olan ilk 5dk içinde cıkması

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…