- 20 Kasım 2017
- 2.931
- 2.567
- 133
- 30
- Konu Sahibi Mavi Rapunzel
-
- #3.301
Ikinci idrarla yapıyormuş bende öyle yapıyorum 7 gibi kalkıyorum geri yatıyorum tekrar kalkınca yapıyorum canımNasıl doğru yapıyorsun, kesinlikle İDRARIN TUTULMASI ÇOK AMA ÇOK YANLIŞ firma sahipleri de söylüyor zaten tutulmuş idrar ile yapmayın diye 12:00- 16:00 arasında sıvı almadan yapmanız gerekiyor yemek yiyebilirsiniz
tamam sagol canım ya tövbe heyecan bastı beniiDeğerlendir canım çatlamış 24 saat vakti vardır yani bu akşamı da değerlendirebilirsiniz.
çatlamadan benim 2 önce geldi ve yumurtlamaya yakınlaşma belirtisi şeffaf akıntıKızlar bide şeffaf akıntının illa olması gerekiyo mu acaba yoksa çatlama olduktan bigun aonramı oluyo şeffaf akıntı benim akıntım var baya ama şeffaf uzayan değil kremsi bol bi akıntım var buay şeffaf uzayanı göremedim daha
:))) sağlıkla gelsin bebişlertamam sagol canım ya tövbe heyecan bastı beniigecen ay epey gec silindi bbu ay erken silik çıktı
Teşekkür ederim bugun dolu gun zaten emin olamadım yinede geçen günde silikleşcek gibi olmuştu çatladı sandım ertesi gun daha koyu cıkmıştıEvet canım çatlamış gözüküyor t çizgisi silikleşmiş
Devam edicem daha yeni başladım zaten cnm geçen günde biraz silikleşti tekrar ertesi gun koyuydu o yuzden aynen devam edeyim diyorum bende çok saolunÇatlamış sanki ama tam da pik olmamış canım sen muhakkak teste devam et belki çatlamamıştır daha en az 2 3 gün daha devam et teste bence
degerlendir benimki gibi hadi hayırlısı İnşaallahÇatlamış mı acaba kızlar ya bugun 19. Günüm cok geç yumurtluyodum ben 30 40. Gunlerde falan bu yuzden geçen ay doktora gittim bi sorun cıkmadı çok şükür climen verdi onu kullanıyorum çatlamış mı acaba bugunu değerlendirmem gerekir mi
inşaallah herkese isteyene nasip etsin Rabbim hepimize:))) sağlıkla gelsin bebişler
Demekki benim daha var ozaman çatlamasına ya takip ediyorum çünkü akıntım var baya geçen aylardan daha fazla var hatta ama hala şeffaf akıntım olmadı gelmedi zaten bi kere geliyo benim bazen denk gelmiyorumçatlamadan benim 2 önce geldi ve yumurtlamaya yakınlaşma belirtisi şeffaf akıntı
12_24 saat içinde. Ozaman akşam çatlamış, bu akşamada degerlendirin. İnşallah tutar canım güzel haberler alırızdün sol kasıgım ağrıdı ve böyle nasıl diyeyim dolu gıbıydı tuhaf bir agrıydı ya kac saat kalıyordu aksam saatleriydı kasıgımın agrısı
İnşallah ya canım,rabbim inşallah nasip eder hayırlısıyladegerlendir benimki gibi hadi hayırlısı İnşaallah
Aynen oyle devam et dogru olanda o zaten umudunu kaybetme sakinBilmiyorum 2.ayimiz bu gecen ay ovuluasyom takibi yapmamistim Simdi sabah ilk idrardan sonra sivi almamaya calisiylrum 12 gibi yapiyorum
Elinde ovulasyon testi varsa şuan deneyebilirsin eger koyu çıkarsa hamilelik testinde de çıkabilir. Hadi inşallah çıkarKızlar benimde yumurtlamadan sonra 12 gün geçti yarında beklenen adet tarihim hiçbir şey hissetmiyorum bu ay ilk defa ovülasyon ile denedim sizce testi ne zaman yapayım
tam olarak nasıl yapılıyor anlatında belki yeni yapanlara ek ilgi olur yada yanlışımızı düzeltirizNasıl doğru yapıyorsun, kesinlikle İDRARIN TUTULMASI ÇOK AMA ÇOK YANLIŞ firma sahipleri de söylüyor zaten tutulmuş idrar ile yapmayın diye 12:00- 16:00 arasında sıvı almadan yapmanız gerekiyor yemek yiyebilirsiniz
Adet gununden bigun sonra yapsan çıkar belki canım yumurtlamadan 12 13 gün sonra silik çizgiyle gören öğrenen cok var hamileliğini önemli olan ilk 5dk içinde cıkmasıKızlar benimde yumurtlamadan sonra 12 gün geçti yarında beklenen adet tarihim hiçbir şey hissetmiyorum bu ay ilk defa ovülasyon ile denedim sizce testi ne zaman yapayım
iNşaalah herkesin istediği olur..Bekleyip görcez kısmet tabi inşallah tutunur bir kayıbım var çünkü12_24 saat içinde. Ozaman akşam çatlamış, bu akşamada degerlendirin. İnşallah tutar canım güzel haberler alırız
Amin canim sonuda guzel olur insallah hepimizin bu ay gun asiri degerlendiriyorum hergun ise yaramadi bende bu ayda boylede devam ediyorumBenimkine benziyor sanki canım git gide koyulaşır inşaallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?