- 9 Ekim 2018
- 3.358
- 9.676
- 108
- Konu Sahibi Mavi Rapunzel
-
- #3.321
İnşallah canım inşallah
Ben eşim nasıl isterse ona göre hareket ediyorum hatta testimin pik olduğunu bile ona söylemiyorum zaten hemen hemen hergün oluyorAmin canim sonuda guzel olur insallah hepimizin bu ay gun asiri degerlendiriyorum hergun ise yaramadi bende bu ayda boylede devam ediyorum
10 gumden sonra diyorlar ama erken gebwlik testiniz varsa yapınKızlar benimde yumurtlamadan sonra 12 gün geçti yarında beklenen adet tarihim hiçbir şey hissetmiyorum bu ay ilk defa ovülasyon ile denedim sizce testi ne zaman yapayım
Esime kalsam ben yandımBen eşim nasıl isterse ona göre hareket ediyorum hatta testimin pik olduğunu bile ona söylemiyorum zaten hemen hemen hergün oluyoro yüzden söyleyip onuda o psikolojiye sokmak istemiyorum bu sefer görev gibi olacak
Canım ikinci idrarla yapılması en önemlisi doktorumun dediği o saatleride denedim hatta bir gün boyunca sabah oglen akşam yaptım benim değişmiyor 7 de ilk idrar sıvı tüketmeden en geç 10 gibi test yapıyorum 4 aydırOvülasyon testini yaparken dikkat edilmesi gerekenler
Saat 12:00-16:00 aRası yapılması çok uygun bir saat aralığı çünkü LH hormonu en yüksek bu saatlerde vücutta bulunuyor. Bu testi yapmadan en az 2 SAAT ÖNCE sıvı alımını durdurmuş olmanız gerekiyor, eğer idrarınız gelirse tutmayın mutlaka yapın, tekrar gelecektir illaki idrarınız. LH HORMONU vücutta hep olduğu için t çizgisi silik çıkabilir bu yumırtlama değildir.
Test üzerindeki C çizgisi CONTROL anlamındadır yani KONTROL test çalışıyor demektir. BİZİM İÇİN ÖNEMLİ OLAN T ÇİZGİSİDİR.
Ne zaman anlarım yumurtladığımı?
T ÇİZGİSİ C ÇİZGİSİ KADAR KOYU
T ÇİZGİSİ C ÇİZGİSİNDEN DAHA KOYU bunlar yumurtlamadır.
Bilinen bir yanlışlık vardır önemli olan ÇATLAMADIR. YUMIRTLAMAYI GÖRDÜK o günü değerlendiriyoruz ertesi gün aynı saatlerde tekrar test yapıyoruz, T ÇİZGİSİ HALA KOYU İSE YUMURTLAMA DEVAM EDİYOR YANİ YUMURTA ÇATLAMA İÇİN OLGUNLAŞMA SÜRECİNDE. ama biz devam ediyoruz değerlendirmeye. T ÇİZGİSİ ne zaman silikleşir o zaman ÇATLAMA OLMUŞ DEMEKTİR. Peki çatlama olduğunda ne yapıyoruz
Pazartesi yumurtladı
Salı çatladı
Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe günü ilişki sonra bir gün sonra tekrar ilişki sonra ara gün aşırı yapmaya çalışıyoruz. Çatlama görüldükten sonra test yapmaya artık gerek yoktur. İlişki sonrasın5-10 dakika ayağa kalkmaz ve o gece duşa girmezseniz iyi olur.
İnşaallah canım inşaallahEsime kalsam ben yandımo benden hevesli daha cok arastirmacı bir olsa uçar havalara Allah ım bu ay dolu dolu geçiyor inşallah hepimiz hamiş oluruz
Tabi oyle oluyor hergun olunca da kaliteli sperm olmuyor ki valla biraz duzene koyduk iliskiyi o yuzden sorun cikmiyor cok sukur bizde.Ben eşim nasıl isterse ona göre hareket ediyorum hatta testimin pik olduğunu bile ona söylemiyorum zaten hemen hemen hergün oluyoro yüzden söyleyip onuda o psikolojiye sokmak istemiyorum bu sefer görev gibi olacak
Benimde yarın regl günü testte dün çıkmadı zaten olurum yarın sabahtan. Sık ilişki bizde de işe yaramadı. Gün aşırı yada tek ilişki ile hamile kalıyodum ben hep. Hasta olayım asla ovu test falan yapmicam akışına bırakıcam yine kısmet nisan ayına kadar olmazsa dr a giderim yaAmin canim sonuda guzel olur insallah hepimizin bu ay gun asiri degerlendiriyorum hergun ise yaramadi bende bu ayda boylede devam ediyorum
Eşin yaşı kaç canım bende bi yazı okumuştum sık ilişki 35 yaş altı erkkelerde sorun olmayabilirmiş ama üstü maalesef kalitesiz sperm sebebi. 2 günde 1 ideali beniö 28 eşim 39 oldu zaten çok stresli işi falan da. Ben anca bu ay çok düzenli onu da beslicem ceviz fındık yumurta falan hergğn keçiboynuzu kürü de zorla içiricem yumurtlamaya kadar. Benim yumurtlamamda hiç bi sorun yok çünkü.Tabi oyle oluyor hergun olunca da kaliteli sperm olmuyor ki valla biraz duzene koyduk iliskiyi o yuzden sorun cikmiyor cok sukur bizde.
Valla canim kendi fikrim sik iliskiden hayir gelmiyor. Ister istemez stres oluyorsun en iyisini yapiyorsun akisina birak cok sukur oglun yaninda ve yasinda cok genc insallah cok yakin zamanda tekrar olucak en azindan nisana kadar oglunla keyfini cikartmaya bak olmazsa hastaneye gidersinBenimde yarın regl günü testte dün çıkmadı zaten olurum yarın sabahtan. Sık ilişki bizde de işe yaramadı. Gün aşırı yada tek ilişki ile hamile kalıyodum ben hep. Hasta olayım asla ovu test falan yapmicam akışına bırakıcam yine kısmet nisan ayına kadar olmazsa dr a giderim ya
Benim yasim 25 esimde 32 yasinda canim keciboynuzu kuru cok cok faydali canim. Insallah hicbir seye gerek kalmaz da hamile kalirsinEşin yaşı kaç canım bende bi yazı okumuştum sık ilişki 35 yaş altı erkkelerde sorun olmayabilirmiş ama üstü maalesef kalitesiz sperm sebebi. 2 günde 1 ideali beniö 28 eşim 39 oldu zaten çok stresli işi falan da. Ben anca bu ay çok düzenli onu da beslicem ceviz fındık yumurta falan hergğn keçiboynuzu kürü de zorla içiricem yumurtlamaya kadar. Benim yumurtlamamda hiç bi sorun yok çünkü.
Kaç senedir aynı günler hiç şaşmaz. Bakalım kısmet artık
Yarım saat yatakta kalıyorum ama banyo yapıyorum cunku sabah namazı içinCanım ikinci idrarla yapılması en önemlisi doktorumun dediği o saatleride denedim hatta bir gün boyunca sabah oglen akşam yaptım benim değişmiyor 7 de ilk idrar sıvı tüketmeden en geç 10 gibi test yapıyorum 4 aydır
Bende gecen ay sık oldu bu ay gun aşırıdi denedim bakalomBenimde yarın regl günü testte dün çıkmadı zaten olurum yarın sabahtan. Sık ilişki bizde de işe yaramadı. Gün aşırı yada tek ilişki ile hamile kalıyodum ben hep. Hasta olayım asla ovu test falan yapmicam akışına bırakıcam yine kısmet nisan ayına kadar olmazsa dr a giderim ya
Aminnn canım hepimiz inşallahhBenim yasim 25 esimde 32 yasinda canim keciboynuzu kuru cok cok faydali canim. Insallah hicbir seye gerek kalmaz da hamile kalirsin
Bende gecen ay sık oldu bu ay gun aşırıdi denedim bakalom
Banad dr gun asiri iliski tavsiye etmisti bu ay bu sekilde yapacam bakalim artik kismet isiAminnn canım hepimiz inşallahh
Dr lara gerek kalmadan hepimiz sırayla hamile kalalım ..
Bu kişiden kişiye değişiyor ve kesnlkle bence erkeğin spermiyle ilgili. Eğer erkekte sorun yoksa sık ilişkiyle sadece yumurtlamayı denk getirirler olacaksa olur ama dr lar bile sık ilişki önermiyor tek ilişlide önermiyorlar mesela. Benim kimyasallar da tek ilişkiyle oldu mayısta düşük yaptığım da tek ilişki maşallah ben kalıyorum da sağlıklı olmuyo ben pek istekli değildim ama bu aydan itibaren istiyorum artık oğluma kardeş. Zaten hemen olmuyo anca :)
İşte oğlumda biz gün aşırı. Mesela 7 9 11. günler ilişki olmuştu yine öyle denicem ben bu ay bide mutlaka keçibpynuz kürü yapıcam
Canim son bir saat sadece corba dahil sıvı almaman yeterli yemek yiyebilirsin. Sen devam et hergun yapmaya daha var yumurta oluşumunaKızlar merhaba bu ay ilk defa ovülasyon testi kullanmaya başladım adetim 25-28 günde bir değişiyor ama geçen ay 45 günde oldum onda da adet olamadım diye doktora gittim baktı birşey yokmuş ilaç verdi onu kullanırken hamile kalmışım ama kimyasalmış nasıl oldu anlamadım neyse. Şimdi benim normal düzenime göre 14. Günüm testte 4.günüm nasıl gidiyor sizce bugünü değerlendiricem yaklaşıyor gibi. Birde ben sabah ilk idrarımı yapıyorum sonra 12 ye kadar gitmiyorum bir daha tutuyorum bir şey yiyip içmek yok. sizde mi öyle yapıyorsunuz
Canim daha var koyulasmasina . Sadece ilk idrarinla yapma ve son bir saat sıvı alma . Benim mesela 28.gun çatladı adet ilk günü itibariyle meraklanma sorun yok erken de olabilir ben sana örnek olsun diye söyledimBu ay ilk defa ovulasyon testi kullaniyorum 26 gunde adet olurum duzenli en son 26 aralika oldum ama ovulasyon testleri cift cizgi olmadi en som yaptigim test bu sekilde lutfen tecrubeli olanlar yardimci olabilir mi?Eki Görüntüle 2223665
Canim bu aksam ve yarını muhakkak degerlendirEki Görüntüle 2223687 Eki Görüntüle 2223688 kızlar bakarmısınız dun sabah degerlenirmiştk geceyi atladım 3 damla idrar damlattım yumurta catlamıs mı ozaman bu gece degerlrndıreyım mı
Canim bu aksam ve yarın akşamı muhakkak degerlendirÇatlamış mı acaba kızlar ya bugun 19. Günüm cok geç yumurtluyodum ben 30 40. Gunlerde falan bu yuzden geçen ay doktora gittim bi sorun cıkmadı çok şükür climen verdi onu kullanıyorum çatlamış mı acaba bugunu değerlendirmem gerekir mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?