Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon Testi Ve Deneyimlerimiz:))

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canim ovulasyon bıraksam bile 2 günde bir ilişkiyi adet olana kadar yap bari

Biraz önce yaptım son testi ben catlıcam benim yumurta çatlamıyo inat ediyo ya

Eklentiler

• 20190110_193218.webp
    26,1 KB · Görüntüleme: 40
  • 20190110_193147.webp
    23,8 KB · Görüntüleme: 28
Biz önlem alalım da canım yine sen kendinde araştır sor dr falan mutlaka korkma ama bişey olmaz inşallah
sagol canim benim . Şimdi benim yumurtlamadan sonra yarin 9. Günüm oluyo erken gebelik testi yapsammı çıkar mi bu ay çok fazla taktım kafama yaaa

Biraz önce yaptım son testi ben catlıcam benim yumurta çatlamıyo inat ediyo ya
9 Ocak’ta bariz bir yumurtlama görüyorum 10 Ocak’ta da çatlama görülmüş bu ve beraberindeki 4 günü mutlaka değerlendir dünde değerlendirmişsindir umarım yumurtlama ve çatlama ikisi de olmuş

9 Ocak’ta bariz bir yumurtlama görüyorum 10 Ocak’ta da çatlama görülmüş bu ve beraberindeki 4 günü mutlaka değerlendir dünde değerlendirmişsindir umarım yumurtlama ve çatlama ikisi de olmuş
Çok saol,canım hiç anlamadım ben öylece bakıyorum,sadece ya dün boş gundu bugum dolu gun rabbim inşallah nasip,eder ya burası olmasa temelli karıştırcaktım ben beklicektim daha

Biraz önce yaptım canım gündüz yaptığımdan koyu cıktı o yuzden dedim ya kafam karıltı iyice 6sına bakarak ne zaman çatlamış yani
Sizlere kim diyor canım bilmiyorum ama ovülasyon testleri hakkında çok araştırmış birisi olarak söylüyorum ki mümkün olduğunca günde bir kere yapmaya çalışın testinizi diğer türlü kafa karışıklığına neden olacaktır

Çok saol,canım hiç anlamadım ben öylece bakıyorum,sadece ya dün boş gundu bugum dolu gun rabbim inşallah nasip,eder ya burası olmasa temelli karıştırcaktım ben beklicektim daha
Dün yumurtlamanın sinyali idi bugün çatlaman olmuş zaten akıntından farketmişsindir yumurta akı gibi şeffaflaşmıştır bugünü ve sonrasındaki günleri mutlaka ama mutlaka değerlendirin

Dün yumurtlamanın sinyali idi bugün çatlaman olmuş zaten akıntından farketmişsindir yumurta akı gibi şeffaflaşmıştır bugünü ve sonrasındaki günleri mutlaka ama mutlaka değerlendirin
Yok canım,şeffaf akıntım olmadı daha benimde o kafamı karıştırıyo bi arkadaş gunde iki kere yap kaçırma demişti ondan yapıyorum,bende ilk kez denediğim bişey zaten pek bilgim yok

Akıntım baya bi çoğaldı ama hala şeffaf uzayanı göremedim

3 4 gün önce cok az bi şeffaf akıntı gelmişti jel gibi oda uzamıyodu ama ondan sormuştum şwffaf akıntının kesin gelmesi gerekiyomu diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…