- 23 Aralık 2018
- 326
- 409
- 18
- Konu Sahibi Mavi Rapunzel
-
- #3.341
O da olur canimKızlar bide şeffaf akıntının illa olması gerekiyo mu acaba yoksa çatlama olduktan bigun aonramı oluyo şeffaf akıntı benim akıntım var baya ama şeffaf uzayan değil kremsi bol bi akıntım var buay şeffaf uzayanı göremedim daha
Canim ovulasyon bıraksam bile 2 günde bir ilişkiyi adet olana kadar yap bariBenimde yarın regl günü testte dün çıkmadı zaten olurum yarın sabahtan. Sık ilişki bizde de işe yaramadı. Gün aşırı yada tek ilişki ile hamile kalıyodum ben hep. Hasta olayım asla ovu test falan yapmicam akışına bırakıcam yine kısmet nisan ayına kadar olmazsa dr a giderim ya
Aynen canım denicemCanim ovulasyon bıraksam bile 2 günde bir ilişkiyi adet olana kadar yap bari
Bugün yapmadım canım eşim işe giderken idrara çıkıyordum sonra uyuyordum kalkınca test yapıyordum oda ilk idrar sayılmıyormusM MaviBoncuk01 canım test yaptın mı
Saol, cnm teşekkürler :)Canim bu aksam ve yarın akşamı muhakkak degerlendir
gebelik testini ne zaman yapacaksın hiç belirtilerin var mıBugün yapmadım canım eşim işe giderken idrara çıkıyordum sonra uyuyordum kalkınca test yapıyordum oda ilk idrar sayılmıyormus
sagol canim benim . Şimdi benim yumurtlamadan sonra yarin 9. Günüm oluyo erken gebelik testi yapsammı çıkar miBiz önlem alalım da canım yine sen kendinde araştır sor dr falan mutlaka korkma ama bişey olmaz inşallah
Çatlama görülmüş canım neden çatlamadı diyorsunBiraz önce yaptım son testi ben catlıcam benim yumurta çatlamıyo inat ediyo ya
9 Ocak’ta bariz bir yumurtlama görüyorum 10 Ocak’ta da çatlama görülmüş bu ve beraberindeki 4 günü mutlaka değerlendir dünde değerlendirmişsindir umarım yumurtlama ve çatlama ikisi de olmuşBiraz önce yaptım son testi ben catlıcam benim yumurta çatlamıyo inat ediyo ya
Hayır canım en erken idrar testi yumurtlamadan 17.gün sonra en erken kan testi yumurtlamadan 10 gün sonra yapılması gerekiyorsagol canim benim . Şimdi benim yumurtlamadan sonra yarin 9. Günüm oluyo erken gebelik testi yapsammı çıkar mibu ay çok fazla taktım kafama yaaa
Biraz önce yaptım canım gündüz yaptığımdan koyu cıktı o yuzden dedim ya kafam karıltı iyice 6sına bakarak ne zaman çatlamış yaniÇatlama görülmüş canım neden çatlamadı diyorsun
Çok saol,canım hiç anlamadım ben öylece bakıyorum,sadece ya dün boş gundu bugum dolu gun rabbim inşallah nasip,eder ya burası olmasa temelli karıştırcaktım ben beklicektim daha9 Ocak’ta bariz bir yumurtlama görüyorum 10 Ocak’ta da çatlama görülmüş bu ve beraberindeki 4 günü mutlaka değerlendir dünde değerlendirmişsindir umarım yumurtlama ve çatlama ikisi de olmuş
Sizlere kim diyor canım bilmiyorum ama ovülasyon testleri hakkında çok araştırmış birisi olarak söylüyorum ki mümkün olduğunca günde bir kere yapmaya çalışın testinizi diğer türlü kafa karışıklığına neden olacaktırBiraz önce yaptım canım gündüz yaptığımdan koyu cıktı o yuzden dedim ya kafam karıltı iyice 6sına bakarak ne zaman çatlamış yani
Dün yumurtlamanın sinyali idi bugün çatlaman olmuş zaten akıntından farketmişsindir yumurta akı gibi şeffaflaşmıştır bugünü ve sonrasındaki günleri mutlaka ama mutlaka değerlendirinÇok saol,canım hiç anlamadım ben öylece bakıyorum,sadece ya dün boş gundu bugum dolu gun rabbim inşallah nasip,eder ya burası olmasa temelli karıştırcaktım ben beklicektim daha
Yok canım,şeffaf akıntım olmadı daha benimde o kafamı karıştırıyo bi arkadaş gunde iki kere yap kaçırma demişti ondan yapıyorum,bende ilk kez denediğim bişey zaten pek bilgim yokDün yumurtlamanın sinyali idi bugün çatlaman olmuş zaten akıntından farketmişsindir yumurta akı gibi şeffaflaşmıştır bugünü ve sonrasındaki günleri mutlaka ama mutlaka değerlendirin
Tamam yapmıyorum o zamanHayır canım en erken idrar testi yumurtlamadan 17.gün sonra en erken kan testi yumurtlamadan 10 gün sonra yapılması gerekiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?