- 26 Mart 2018
- 3.514
- 9.619
- 158
- 33
- Konu Sahibi Mavi Rapunzel
-
- #3.361
Yapma canım boşver ne yaptıysak bu stres yzünden bak ben bu ay takmicam dedim takmıyorum ama baktım herkes erkenden teat yapıyo oo 6 7 gün önceden bile baktım milletin silik çıkıyo dur bende yapayım, ay olmadı yarın da yapayım saçma sapan 3 tane test yaptım :) halbuki hiç huyum değil valla normalde regl gecikir gider test yapar öğrenirdim. Kendi kendimi gaza getirdim ben. Boşver aklından çıkarmaya çalış düşünme canım 1 2 gğn kala çok dayanamazdan bakarsınsagol canim benim . Şimdi benim yumurtlamadan sonra yarin 9. Günüm oluyo erken gebelik testi yapsammı çıkar mibu ay çok fazla taktım kafama yaaa
Yani varsa gebelik eğer bu kişiden kişiye değişiyor ben burda son güne kadar çıkmayıp regl günü çıkanı da gördüm. Abartısız 5 liralık testle 6 7 gün önceden silikle gebeliği öğreneni de gördüm. Kiminde 7 gün önceden belli olur kiminde de regl günü belli olur o yüzden gerek yok strese boşverrr hesap yapma yok 9.gün yok 12.gğn ben bi dahaki ay kesinlkle çöpe atıcam evdeki gebelik testelrini de :)))) 2 tane var elimde. Boşa stres sebebi ya. Evde olmasa hayatta almam bakmam üşenir zaten adeti beklerim yani.sagol canim benim . Şimdi benim yumurtlamadan sonra yarin 9. Günüm oluyo erken gebelik testi yapsammı çıkar mibu ay çok fazla taktım kafama yaaa
İNŞALLAH DEGERLENDİRCEMCanim bu aksam ve yarın akşamı muhakkak degerlendir
Az once dayanamayip yine yaptim sabahkiyle ayni koyulukta sebebi ne acabaCanim daha var koyulasmasina . Sadece ilk idrarinla yapma ve son bir saat sıvı alma . Benim mesela 28.gun çatladı adet ilk günü itibariyle meraklanma sorun yok erken de olabilir ben sana örnek olsun diye söyledim
Ben reglden 1 gün öncen bakıyım en iyisi . Kafaya takmamak kelimesini kendime söyleye söyleye özürlü oldum :)) ama yok elimde değil yapamıyorumYapma canım boşver ne yaptıysak bu stres yzünden bak ben bu ay takmicam dedim takmıyorum ama baktım herkes erkenden teat yapıyo oo 6 7 gün önceden bile baktım milletin silik çıkıyo dur bende yapayım, ay olmadı yarın da yapayım saçma sapan 3 tane test yaptım :) halbuki hiç huyum değil valla normalde regl gecikir gider test yapar öğrenirdim. Kendi kendimi gaza getirdim ben. Boşver aklından çıkarmaya çalış düşünme canım 1 2 gğn kala çok dayanamazdan bakarsın
Hangimiz yapabiliyoruz ki canim. Sabah rejime girip butun gun spor yapip aksama da pasta borek yapiyorum kafam dagilsin diye ama basirili oluyormuyum tabiki hayirBen reglden 1 gün öncen bakıyım en iyisi . Kafaya takmamak kelimesini kendime söyleye söyleye özürlü oldum :)) ama yok elimde değil yapamıyorum
Bugün gebelikle ilgili hiç bisey dusunmicem diyorum tw yi acıyorum hamile dolmuşa biniyorum hamile alışverişe çıkıyorum hamile anam kafayı yicem gözüme gözüme sokuluyo hersey sanki :)) bende diyom ki en iyisi ben takmaya devam ediyim olmuyo böyle :))Hangimiz yapabiliyoruz ki canim. Sabah rejime girip butun gun spor yapip aksama da pasta borek yapiyorum kafam dagilsin diye ama basirili oluyormuyum tabiki hayir
Kiyamam canim ya valla oyle oluyor gormek istemeyince heryerde karsina cikiyorBugün gebelikle ilgili hiç bisey dusunmicem diyorum tw yi acıyorum hamile dolmuşa biniyorum hamile alışverişe çıkıyorum hamile anam kafayı yicem gözüme gözüme sokuluyo hersey sanki :)) bende diyom ki en iyisi ben takmaya devam ediyim olmuyo böyle :))
Çatlamış kiiBiraz önce yaptım son testi ben catlıcam benim yumurta çatlamıyo inat ediyo ya
Adet belirtim var Canım sivilcem cıktı moralim bozuldugebelik testini ne zaman yapacaksın hiç belirtilerin var mı
Canim merhaba dün akşamda denedim aynı koyulukta idi. degrrlendirdim tabjsonra bugun 2.5 da tekrarladjm t kopkoyu cikti bugunu de degerlendirdim heralde bugun yumurtlamisimdjr.Canim koyulasmasi yumutladigin siliklesmesi de catladigi anlamina geliyor emin ol bu aksam daha koyu olacak bir iki gunede siliklesir. Insallah guzel sonuclar alirsin
Canim yarin tekrarla siliklesince yarini da degerlendir oda catladigi anlamina geliyor takipte kal siliklesinceye kadarCanim merhaba dün akşamda denedim aynı koyulukta idi. degrrlendirdim tabjsonra bugun 2.5 da tekrarladjm t kopkoyu cikti bugunu de degerlendirdim heralde bugun yumurtlamisimdjr.
Şimdi bekleme zamanı mi tecrübeli arkadaşlarım gecikme beklemeden anlamanın bir yolu yok muuu
Iste o yuzden gunde 1 defa yapilmasi tavsiye ediliyorAz once dayanamayip yine yaptim sabahkiyle ayni koyulukta sebebi ne acaba Eki Görüntüle 2223767 Eki Görüntüle 2223768
Ben örgüye başlicam yumurtlamadan sonraHangimiz yapabiliyoruz ki canim. Sabah rejime girip butun gun spor yapip aksama da pasta borek yapiyorum kafam dagilsin diye ama basirili oluyormuyum tabiki hayir
Ben orguye de basladim zumbaya da gidiyorum gezmeye de gidiyorum sporda yapiyorim ama ne kadar basarili oluyorum supheliBen örgüye başlicam yumurtlamadan sonrakafam dağılsın diye bir de gezme tozma programı yaparım o döneme vakit kalmasın hiç düşünmeye :))))
Istemwdiğin ot burnununn dibinde bitermiş o hesapBugün gebelikle ilgili hiç bisey dusunmicem diyorum tw yi acıyorum hamile dolmuşa biniyorum hamile alışverişe çıkıyorum hamile anam kafayı yicem gözüme gözüme sokuluyo hersey sanki :)) bende diyom ki en iyisi ben takmaya devam ediyim olmuyo böyle :))
Kiyamam canim ya valla oyle oluyor gormek
aynen öyle canim :)Istemwdiğin ot burnununn dibinde bitermiş o hesap
Bugün adetini kaçıncı günü canim. Geç yumurtluyor da olabilirsin ya da yumurtan catlamayabilir . Ama olumsuz düşünme adetten 1 gün önce bile yumurtası çatlayan var. Stres yapmaAz once dayanamayip yine yaptim sabahkiyle ayni koyulukta sebebi ne acaba Eki Görüntüle 2223767 Eki Görüntüle 2223768
Adetime bugum 9 gun kaldi 26 gunde oluyorum peki yumurta catlamadan adet olma imkani var midir ki?Bugün adetini kaçıncı günü canim. Geç yumurtluyor da olabilirsin ya da yumurtan catlamayabilir . Ama olumsuz düşünme adetten 1 gün önce bile yumurtası çatlayan var. Stres yapma
Evet canım yumurta çatlamazsa o ay ya da sonraki ay adetle birlikte atarsın. Ama her ay 26 günde olacaksın diye bir şey yok geç yumurtlarsan geç regl olursun :)Adetime bugum 9 gun kaldi 26 gunde oluyorum peki yumurta catlamadan adet olma imkani var midir ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?