Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon Testi Ve Deneyimlerimiz:))

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
sagol canim benim . Şimdi benim yumurtlamadan sonra yarin 9. Günüm oluyo erken gebelik testi yapsammı çıkar mi bu ay çok fazla taktım kafama yaaa
Yapma canım boşver ne yaptıysak bu stres yzünden bak ben bu ay takmicam dedim takmıyorum ama baktım herkes erkenden teat yapıyo oo 6 7 gün önceden bile baktım milletin silik çıkıyo dur bende yapayım, ay olmadı yarın da yapayım saçma sapan 3 tane test yaptım :) halbuki hiç huyum değil valla normalde regl gecikir gider test yapar öğrenirdim. Kendi kendimi gaza getirdim ben. Boşver aklından çıkarmaya çalış düşünme canım 1 2 gğn kala çok dayanamazdan bakarsın

sagol canim benim . Şimdi benim yumurtlamadan sonra yarin 9. Günüm oluyo erken gebelik testi yapsammı çıkar mi bu ay çok fazla taktım kafama yaaa
Yani varsa gebelik eğer bu kişiden kişiye değişiyor ben burda son güne kadar çıkmayıp regl günü çıkanı da gördüm. Abartısız 5 liralık testle 6 7 gün önceden silikle gebeliği öğreneni de gördüm. Kiminde 7 gün önceden belli olur kiminde de regl günü belli olur o yüzden gerek yok strese boşverrr hesap yapma yok 9.gün yok 12.gğn ben bi dahaki ay kesinlkle çöpe atıcam evdeki gebelik testelrini de :)))) 2 tane var elimde. Boşa stres sebebi ya. Evde olmasa hayatta almam bakmam üşenir zaten adeti beklerim yani.

Ben reglden 1 gün öncen bakıyım en iyisi . Kafaya takmamak kelimesini kendime söyleye söyleye özürlü oldum :)) ama yok elimde değil yapamıyorum

Ben reglden 1 gün öncen bakıyım en iyisi . Kafaya takmamak kelimesini kendime söyleye söyleye özürlü oldum :)) ama yok elimde değil yapamıyorum
Hangimiz yapabiliyoruz ki canim. Sabah rejime girip butun gun spor yapip aksama da pasta borek yapiyorum kafam dagilsin diye ama basirili oluyormuyum tabiki hayir

Hangimiz yapabiliyoruz ki canim. Sabah rejime girip butun gun spor yapip aksama da pasta borek yapiyorum kafam dagilsin diye ama basirili oluyormuyum tabiki hayir
Bugün gebelikle ilgili hiç bisey dusunmicem diyorum tw yi acıyorum hamile dolmuşa biniyorum hamile alışverişe çıkıyorum hamile anam kafayı yicem gözüme gözüme sokuluyo hersey sanki :)) bende diyom ki en iyisi ben takmaya devam ediyim olmuyo böyle :))

Kiyamam canim ya valla oyle oluyor gormek istemeyince heryerde karsina cikiyor

Canim koyulasmasi yumutladigin siliklesmesi de catladigi anlamina geliyor emin ol bu aksam daha koyu olacak bir iki gunede siliklesir. Insallah guzel sonuclar alirsin
Canim merhaba dün akşamda denedim aynı koyulukta idi. degrrlendirdim tabjsonra bugun 2.5 da tekrarladjm t kopkoyu cikti bugunu de degerlendirdim heralde bugun yumurtlamisimdjr.
Şimdi bekleme zamanı mi tecrübeli arkadaşlarım gecikme beklemeden anlamanın bir yolu yok muuu

Canim yarin tekrarla siliklesince yarini da degerlendir oda catladigi anlamina geliyor takipte kal siliklesinceye kadar

Ben örgüye başlicam yumurtlamadan sonra kafam dağılsın diye bir de gezme tozma programı yaparım o döneme vakit kalmasın hiç düşünmeye :))))

Istemwdiğin ot burnununn dibinde bitermiş o hesap

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…