- Konu Sahibi Mavi Rapunzel
-
- #3.861
İlk günlerde varsa sabah ilk idrarla ancak çıkar.Kızlar dün adet günümdü hala olmadım ve hiç şaşmaz benim günlerim . Suan test yaptım negatif . Hiç bisey anlamadım gebe olma ihtimalim var midir
Elimde kalmadı hiçBalım birde ovulasyon yapsana geç dolenmedir belki
Yarin sabah tekrar yapiyim o zaman teşekkür ederim canımİlk günlerde varsa sabah ilk idrarla ancak çıkar.
kan tahlili yaptırsana canımYarin sabah tekrar yapiyim o zaman teşekkür ederim canım
Saglik ocağındaki doktor bir uyuz bir uyuz anlatamam suratını görmemek icin gidesim gelmiyo ama yarin sabah ilk idrarla test yapicam eğer azıcık bisey pozitif görürsem hemen giderimkan tahlili yaptırsana canım
Uyuz muyuz görevini yapcak boşver sen takma bisey inşallah sabah görürsün cizgileriSaglik ocağındaki doktor bir uyuz bir uyuz anlatamam suratını görmemek icin gidesim gelmiyo ama yarin sabah ilk idrarla test yapicam eğer azıcık bisey pozitif görürsem hemen giderim
İnsallah yaaUyuz muyuz görevini yapcak boşver sen takma bisey inşallah sabah görürsün cizgileri
Ben belirtileri hissetsem bile anlayama bilirim ben normal zamanda bile kasık ve bel ağrısı oluyor. Adete bir hafta kala goguste hassasiyet bile oluyor benim hu belirtiler olunca hastalanacağımı anlıyorum. Bekarken de bu belirtileri yaşıyordum
Siz hangi günleri değerlendirmiştiniz?Bende ovulasyon testi ile hamile kaldım iyi ki yapmışım geç yumurtladigimi asla anlayamazdım
Bat a kaç gün varKızlar sizce bu pozitif mi? Negatif mi? 20.gün testim bir türlü silikleşmiyor sanki.
Bence sıvı alımına dikkat etmemiş olabilirsiniz. Benim de böyle çıkmıştı sabrettim bi saat sonra tekrarladım t çok daha koyu çıktı. geçen ay da böyleydi değerlendirdim ertesi gün daha da koyulaştı şok oldum pişman oldum değerlendirdiğime. Sonraki günlere enerji kalmadıKızlar sizce bu pozitif mi? Negatif mi? 20.gün testim bir türlü silikleşmiyor sanki.
Silindiginde yumurtlama gerçekleşmiş oluyor sanırım 12_24 saat dollenmeyi bekliyormuş eger dollenmezse vucut atiyor diye okudum bizde 17 gecesi degerlendirdik 18. Günün akşamı tam koyu oldu 19 akşamı degerlendirdik 22 si sabahı degerlendirdik o gun test yaptim silik çıktı12. Günü değerlendrdim. 14te silindi o günü de değerlendirdim. 16 bugün hiçbişey yapasım yok. Zaten olan olmuştur dimi
Kafam iyice karıştı. Normalde 30 günde bir oluyorum geçen ay 38'i buldu ama. 26 ocak gibi olurum diyordum. Sonra önceki testleri yaptım ve koyu çizgileri yakaladık. 13'te 15-17'de ama en neti 15. gündeydi.Bat a kaç gün var
Senle aynıyiz testlerde tek fark ben 28 güne oluyorum benimde senin gibi köyü gidiyor hakkımızda hayırlısı canımKafam iyice karıştı. Normalde 30 günde bir oluyorum geçen ay 38'i buldu ama. 26 ocak gibi olurum diyordum. Sonra önceki testleri yaptım ve koyu çizgileri yakaladık. 13'te 15-17'de ama en neti 15. gündeydi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?