- 1 Mayıs 2012
- 633
- 681
- 303
- Konu Sahibi Mavi Rapunzel
-
- #3.841
Test bozuk veya yanlış kullanıyorsunuz demek.kızlar c çizgisi silik çıkıyo o ne anlama geliyo şimdi
Ben belirtileri hissetsem bile anlayama bilirim ben normal zamanda bile kasık ve bel ağrısı oluyor. Adete bir hafta kala goguste hassasiyet bile oluyor benim hu belirtiler olunca hastalanacağımı anlıyorum. Bekarken de bu belirtileri yaşıyordumSeninle aramızda bi gün var. 12 ocak benimki de. Belirti hissetmek için çok erken. Hafta sonu en erken hissedebiliriz.
artışı ve düşüşşü yakalamışsın 22 yerine 21 de olurmuş. HayırlısıEvet gerçekten öyle ben piki yakaladım fakat değerlendirmeler oldumu bilemiyorum 10 gün beklem gerekiyor nslasıl geçer bilmiyorum. Testeki işaretler degerlendirdigimiz günler 17_19 geceleri 22 sabahı tutturabildik mi sizce kızlar
17'si lh yükselmiş 18'inde yumurtlamışsın. Daha öncekilerde bir şey yok.Eeee ben şimdi tekrar mı yumurtladım
Yumurtlama bekliyorsan piki yakalamışsın bugünü ve / veya gün aşırı değerlendirin. Yumurtlama geçmiş adete yakınsan büyük ihtimal hamişsin.
13 14 yumurtlamam oldu canım 15 i aksam siliklesti17'si lh yükselmiş 18'inde yumurtlamışsın. Daha öncekilerde bir şey yok.
Sıvı alımına dikkat ettin mi birde kaset tipi testleri dene ben bu testleri birtürlü sevemiyorum nedense
Internetten kaset tipi sipariş ettim zatenSıvı alımına dikkat ettin mi birde kaset tipi testleri dene ben bu testleri birtürlü sevemiyorum nedense
Hamissin derken cnmYumurtlama bekliyorsan piki yakalamışsın bugünü ve / veya gün aşırı değerlendirin. Yumurtlama geçmiş adete yakınsan büyük ihtimal hamişsin.
Ben istedim ama eşim yorgundu o yuzden sabahı degerlendirdik olmazsa da önümüzdeki aya artik sadece bu 5 gün beklemek zor olacak interneten baktım yumurta dollendikten 5_7Gün rahme ulaşıyormuşartışı ve düşüşşü yakalamışsın 22 yerine 21 de olurmuş. Hayırlısı
O zaman ya bebiş var ya da tekrar yumurtladın. Bir ihtimal daha var ama sanmıyorum. Merakla bekleyeceğim siklusunu canım13 14 yumurtlamam oldu canım 15 i aksam siliklesti
Adete birkaç gün kala pozitif çıkarsa ovulasyon hamişlikten oluyor. Yumurtlama döneminde de yumurtlama olduğu için pozitif oluyor. LH ile HCG benzermiş o nedenle LH testleri HCG'yi de LH sanıyormuş.Hamissin derken cnm
Ah bu eşler bizde saçma sapan sebepten kaçırmış olabilirizBen istedim ama eşim yorgundu o yuzden sabahı degerlendirdik olmazsa da önümüzdeki aya artik sadece bu 5 gün beklemek zor olacak interneten baktım yumurta dollendikten 5_7Gün rahme ulaşıyormuş
Bende merakla bekliyorum :)O zaman ya bebiş var ya da tekrar yumurtladın. Bir ihtimal daha var ama sanmıyorum. Merakla bekleyeceğim siklusunu canım
Balım birde ovulasyon yapsana geç dolenmedir belkiKızlar dün adet günümdü hala olmadım ve hiç şaşmaz benim günlerim . Suan test yaptım negatif . Hiç bisey anlamadım gebe olma ihtimalim var midir
Hiç sorma canım ya millet 3_4 gün arka arkaya deneyebiliyor hayırlısı olsun inşallah tutmuştur bizimkilerdeAh bu eşler bizde saçma sapan sebepten kaçırmış olabiliriz
Nasıl degerlendirdiniz testleri ?Bende ovulasyon testi ile hamile kaldım iyi ki yapmışım geç yumurtladigimi asla anlayamazdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?