Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon Testi Ve Deneyimlerimiz:))

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Seninle aramızda bi gün var. 12 ocak benimki de. Belirti hissetmek için çok erken. Hafta sonu en erken hissedebiliriz.
Ben belirtileri hissetsem bile anlayama bilirim ben normal zamanda bile kasık ve bel ağrısı oluyor. Adete bir hafta kala goguste hassasiyet bile oluyor benim hu belirtiler olunca hastalanacağımı anlıyorum. Bekarken de bu belirtileri yaşıyordum

artışı ve düşüşşü yakalamışsın 22 yerine 21 de olurmuş. Hayırlısı

artışı ve düşüşşü yakalamışsın 22 yerine 21 de olurmuş. Hayırlısı
Ben istedim ama eşim yorgundu o yuzden sabahı degerlendirdik olmazsa da önümüzdeki aya artik sadece bu 5 gün beklemek zor olacak interneten baktım yumurta dollendikten 5_7Gün rahme ulaşıyormuş

Ben istedim ama eşim yorgundu o yuzden sabahı degerlendirdik olmazsa da önümüzdeki aya artik sadece bu 5 gün beklemek zor olacak interneten baktım yumurta dollendikten 5_7Gün rahme ulaşıyormuş
Ah bu eşler bizde saçma sapan sebepten kaçırmış olabiliriz

Kızlar dün adet günümdü hala olmadım ve hiç şaşmaz benim günlerim . Suan test yaptım negatif . Hiç bisey anlamadım gebe olma ihtimalim var midir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…