Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon Testi Ve Deneyimlerimiz:))

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kıslar ben dün bide bugün ovu yaptım ama ne hata yaptım bilmiyorum dün silik çizgi çıktı bugün hiç bişey noldu ki ya nereye gitti benim yumurta daha döngümün 10. Günümdeyim 28 günde bir olan biriyim hacılar

Arkadaşlar merhaba. 6 ocakta regl oldum. İki gündür ovilasyon testi yapıyorum fakat hiç öyle sıvıya falan dikkat etmedim açıkcası. Tam olarak ne şekilde yapmamız gerek. Ayrıca ben pko luyum yani reglim hiç düzenli değil.

Test yapmadan önce 1 2 saat sıvı alımı yok ve sabah yapıyorsan ilk idrarla değil ikinci idrarla yapacaksın ve hergun aynı saatte yapmaya dikkat et

merhaba canım pcolularda hep koyu seyredebiliyor gibi gözlemledim ben... testlerini atar mısın bi görebilir miyiz?
sıvının seyrelttiği ve silik çıkarttığı söyleniyor...
ne zamandır istiyor ve deniyorsunuz?

Testi yaptım çektim dünkü gibi olur az sonra ya ben bu ay çatlamadım dicem 15 i akşam dikkat ettim sıvıya öğün havucta yedim zaten famera kullanıyorum üstüne çörek otu bal tarçın noluyo bana ya

Eklentiler

• 20190117_104523.webp
    9,8 KB · Görüntüleme: 93

Ben bildim bileli 3 ayda bir regli oluyordum. En son gögsümde bir kitle oluştu ve dr hormonlarım düzgün çalışmadığı için dopum kont hapına başlattı, iki sene kullandım sonra evlendim hapı bırakır bırakmaz hamile kaldım fakat kalbi durduğu için kürtaj olmak zorunda kaldım. Üç ay ara cerdim şimdi tekrar başladık çalışmalara. Dr üç ay kendiniz deneyin olmazsa ilaç vericem dedi.
Çünkü bir hastasıda aynı benim gibiymiş ve ilac desteği ile üçüz hamile kalmış buda riskli olduğu için istedikleri birşey değil.

evet haklısın 1 olsun tam olsun sağlıklı olsun değil mi?
inşallah hayırlısıyla gelsin bebiş..

Kızlar günaydın. Sizce bugünü değerlendirmelimiyim dahabkoyulaşır mı yarına bana fikir verirmisiniz?

Eklentiler

• 7F259EF6-1B01-4930-A4C0-25E7BFDD1F06.webp
    140,8 KB · Görüntüleme: 98
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…