- Konu Sahibi Mavi Rapunzel
-
- #3.881
Canım sıvı alımına dikkat ettim. En az da 3.5 saat bekledim. Sıkıntı şurada LH doğru dürüst düşmüyor. Bir gün düşüyor bir gün çıkıyor.Bence sıvı alımına dikkat etmemiş olabilirsiniz. Benim de böyle çıkmıştı sabrettim bi saat sonra tekrarladım t çok daha koyu çıktı. geçen ay da böyleydi değerlendirdim ertesi gün daha da koyulaştı şok oldum pişman oldum değerlendirdiğime. Sonraki günlere enerji kalmadı
Düsen gün sıvı çok alıyosundur benim dün sabah başka öğlen başkaydı sonucCanım sıvı alımına dikkat ettim. En az da 3.5 saat bekledim. Sıkıntı şurada LH doğru dürüst düşmüyor. Bir gün düşüyor bir gün çıkıyor.
Aynen canım hayırlısıSenle aynıyiz testlerde tek fark ben 28 güne oluyorum benimde senin gibi köyü gidiyor hakkımızda hayırlısı canım
Sanki koyulaşma var alttaEki Görüntüle 2225893 kızlar alttaki bugün yaptığım testim diğeri dünden kalan
Demi banada öyle geldiSanki koyulaşma var altta
Hadi hayırlısı takibe devam ozamanZaten sag kasigimda ağrı var
Benim testim genelde 14 gibi koyulaşıyordu ama hamile kaldığım ay 18 sinde koyulaştı koyu gördüğüm günü ve ve sonrasında 2 günü değerlendirdim canimSiz hangi günleri değerlendirmiştiniz?
Beklemiş halini pek dikkate alma bugün benimde ağrım çok umutlanmak istemiyorum ama içten içten kendimi dinlerken buluyorumEki Görüntüle 2225904 beklemiş hali bak buda
Eveeeet budayımmm ben Azra :) ama geç gördüm sanırımAln cns canim burdaa misin?
Aptt biraz düşük geldi bana eşim nöbette o gelince ona da göstereyimYok yetistin canim su sonuclari yeni buldum da:)) bi bakar misin?Eki Görüntüle 2225943
Pıhtılaşma için ilaç kullanıyor musunYok yetistin canim su sonuclari yeni buldum da:)) bi bakar misin?Eki Görüntüle 2225943
Tamam sor canim bu kurtaja girmeden yapilan testlerden kuzum.Pıhtılaşma için ilaç kullanıyor musun
Tamam sor canim bu kurtaja girmeden yapilan testlerden kuzum.
Yok hayir oyle bir durumum yok
Ayrica pihtilasma testi yaptirmadim aptt nedir?
Koagulasyom testleri yapılmış pıhtılaşma testleri bunlarTamam sor canim bu kurtaja girmeden yapilan testlerden kuzum.
Yok hayir oyle bir durumum yok
Ayrica pihtilasma testi yaptirmadim aptt nedir?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?