- Konu Sahibi Mavi Rapunzel
-
- #3.821
Evet 13 14 gordum 15 i aksam silikti 11 gün var bat erken sanki devam edeyim ben testlere inşallah herkesin tutsunCanım senin 13 ve 14. Günler pik olmuştu sanırım degil mi? 18. Günün tekrardan koyulaşmaya başlamış görülüyor acaba tutmuş olabilir mi
Miyom varmış canım biri basket topu kadar ve yapışık yanindada vardı bikac küçük daha yer kalmamış rahimde 2 buçuk saat süren bir ameliyat geçirdim içerde dikisim çöktü Allah tan doktorum süper biri hiç bir sorun olmadıGeçmiş olsun ne için ameliyat oldun
Geçmiş olsun canım. İnşallah tutmuştur hemizinMiyom varmış canım biri basket topu kadar ve yapışık yanindada vardı bikac küçük daha yer kalmamış rahimde 2 buçuk saat süren bir ameliyat geçirdim içerde dikisim çöktü Allah tan doktorum süper biri hiç bir sorun olmadı
Ooo gercekten baya büyükler şuan iyisin çok şükür insallah rabbim tez zamanda bebginize kavuşmayı nasip ederiçimden çıkanlar biz bebiş beklerken Allah tan patlamadı kanım yüksek olduğu için hiç hissetmemişim arkadaşı
şükür çok iyiyim benden basit ameliyatlarda rahmi alınanları duymuştum çok korkarak girmiştim ameliyata ama doktor çok önemli çıktığımda herşey yerinde rahat ol demişlerdi :) eşimdede sıkıntı yok yaştan dolayı acelimiz var birazOoo gercekten baya büyükler şuan iyisin çok şükür insallah rabbim tez zamanda bebginize kavuşmayı nasip eder
ayy cnm allah korumuş nasıl yer etmiş de öyle büyümüş orda.. inşallah tez zamanda da bebeğine kavuşursun cnmiçimden çıkanlar biz bebiş beklerken Allah tan patlamadı kanım yüksek olduğu için hiç hissetmemişim arkadaşı
ben bundan sağlam çıktım ya bebişte gelir elbette sırt üsttü yattığımda göbeğimde sağda şişlik vardı yani yamuktu ondan şüpelendim hiç ağrım kanamam düzensizliğim olmadı doktorda başta şaşırdı ama kanım yüksek olduğu için başedebilmiş vücudumayy cnm allah korumuş nasıl yer etmiş de öyle büyümüş orda.. inşallah tez zamanda da bebeğine kavuşursun cnm
Seninle aramızda bi gün var. 12 ocak benimki de. Belirti hissetmek için çok erken. Hafta sonu en erken hissedebiliriz.Evet gerçekten öyle ben piki yakaladım fakat değerlendirmeler oldumu bilemiyorum 10 gün beklem gerekiyor nslasıl geçer bilmiyorum. Testeki işaretler degerlendirdigimiz günler 17_19 geceleri 22 sabahı tutturabildik mi sizce kızlar
Evet ama aslinda bel agrisi oluyor yerlesmede ama tabi umut edip sonra hayal kirikligina ugramamk icin beklemek en dogrusu bu benim icinde zor beklemkÇok zor beklemek
kız bende bel ağrısı 11 ci gün falan başladı ya 13 14 koyu çizgi zaten ben her ay farklı belirti yaşıyorumEvet ama aslinda bel agrisi oluyor yerlesmede ama tabi umut edip sonra hayal kirikligina ugramamk icin beklemek en dogrusu bu benim icinde zor beklemk
sağol canım inşallah mekan geniş anladığımız kadarıyla temizlikte yapıldısangetrose canım geçmiş olsun açık bakamadım ama baya büyük duruyolar..:/
inşallah artık bebek yerleşirr..
Gecmis olsun canim ya her ay evet ya bende butun hamilelik belirtilerini yasiyoruz.Ben 1 hafta onceden yani dun kahverengi leke geldi simdi yok analamdim beklemek cok zor olsam yada tamamen net olsam namazlarim kaliyor ayrica wc gitmek kabus oldu aha oldum olmadimkız bende bel ağrısı 11 ci gün falan başladı ya 13 14 koyu çizgi zaten ben her ay farklı belirti yaşıyorum
bence bebiş var sende İnşallah ondandır o lekeGecmis olsun canim ya her ay evet ya bende butun hamilelik belirtilerini yasiyoruz.Ben 1 hafta onceden yani dun kahverengi leke geldi simdi yok analamdim beklemek cok zor olsam yada tamamen net olsam namazlarim kaliyor ayrica wc gitmek kabus oldu aha oldum olmadim
İnsaallah vardir ya az once arkadsin ikinci bebegi olmus aradim oglum cildirdi benim kardesim niye yok diye ama yinede umutlanmiyorum cunku adet olmaya alistim ya artik sabrim kalmadi Rabbim olmayana versin İnsallah beklemk cok zorbence bebiş var sende İnşallah ondandır o leke
testi atsanakızlar c çizgisi silik çıkıyo o ne anlama geliyo şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?