Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon Testi Ve Deneyimlerimiz:))

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Geçmiş olsun ne için ameliyat oldun
Miyom varmış canım biri basket topu kadar ve yapışık yanindada vardı bikac küçük daha yer kalmamış rahimde 2 buçuk saat süren bir ameliyat geçirdim içerde dikisim çöktü Allah tan doktorum süper biri hiç bir sorun olmadı

Geçmiş olsun canım. İnşallah tutmuştur hemizin benim de bat tarihime 9 gün kaldı

içimden çıkanlar biz bebiş beklerken Allah tan patlamadı kanım yüksek olduğu için hiç hissetmemişim arkadaşı

Eklentiler

• IMG-20180227-WA0003.webp
    52,2 KB · Görüntüleme: 33
Ooo gercekten baya büyükler şuan iyisin çok şükür insallah rabbim tez zamanda bebginize kavuşmayı nasip eder
şükür çok iyiyim benden basit ameliyatlarda rahmi alınanları duymuştum çok korkarak girmiştim ameliyata ama doktor çok önemli çıktığımda herşey yerinde rahat ol demişlerdi :) eşimdede sıkıntı yok yaştan dolayı acelimiz var biraz

ayy cnm allah korumuş nasıl yer etmiş de öyle büyümüş orda.. inşallah tez zamanda da bebeğine kavuşursun cnm
ben bundan sağlam çıktım ya bebişte gelir elbette sırt üsttü yattığımda göbeğimde sağda şişlik vardı yani yamuktu ondan şüpelendim hiç ağrım kanamam düzensizliğim olmadı doktorda başta şaşırdı ama kanım yüksek olduğu için başedebilmiş vücudum

Seninle aramızda bi gün var. 12 ocak benimki de. Belirti hissetmek için çok erken. Hafta sonu en erken hissedebiliriz.

kız bende bel ağrısı 11 ci gün falan başladı ya 13 14 koyu çizgi zaten ben her ay farklı belirti yaşıyorum
Gecmis olsun canim ya her ay evet ya bende butun hamilelik belirtilerini yasiyoruz.Ben 1 hafta onceden yani dun kahverengi leke geldi simdi yok analamdim beklemek cok zor olsam yada tamamen net olsam namazlarim kaliyor ayrica wc gitmek kabus oldu aha oldum olmadim

bence bebiş var sende İnşallah ondandır o leke

bence bebiş var sende İnşallah ondandır o leke
İnsaallah vardir ya az once arkadsin ikinci bebegi olmus aradim oglum cildirdi benim kardesim niye yok diye ama yinede umutlanmiyorum cunku adet olmaya alistim ya artik sabrim kalmadi Rabbim olmayana versin İnsallah beklemk cok zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…