- 3 Mart 2013
- 225
- 105
- 303
- Konu Sahibi Mavi Rapunzel
-
- #3.921
Dün akşam ki bu 10 gibi yapmıştım testiDaha önceki nasıldı
Canım yine hafif silikleşmiş seninkisi. Bende incir havuç suyu yapacağım sıkıntısı olur mu acaba?Testi yaptım çektim dünkü gibi olur az sonra ya ben bu ay çatlamadım dicem 15 i akşam dikkat ettim sıvıya öğün havucta yedim zaten famera kullanıyorum üstüne çörek otu bal tarçın noluyo bana ya
Hadi yaBence koyulaşır. Geçen ay böyleydi benim. Değerlendirdim. Ertesi günü ne göreyim t c yi geçmiş. Pişman olmuştum
Test varsa 8 saat sonra yani akşama bir daha yap. Yakın gibi eğer o daha koyu çıkarsa bugünden başlaKızlar günaydın. Sizce bugünü değerlendirmelimiyim dahabkoyulaşır mı yarına bana fikir verirmisiniz?
Yok dünki gibi oldu beklemeden çektim ne köyü ne silik hayalet gibi olması lazımdı daha önceki aylara göre incir havuç yumurta gelişimine iyiydi ama nezaman başlanır bilmiyorum ben çörek otu yaptım bu ay adetin ikinci günü baslanıyor incir havuç bilen birinden bilgi al öyle baslaCanım yine hafif silikleşmiş seninkisi. Bende incir havuç suyu yapacağım sıkıntısı olur mu acaba?
canım bi araştırdım adetin ikinci günü başlanıyormuşCanım yine hafif silikleşmiş seninkisi. Bende incir havuç suyu yapacağım sıkıntısı olur mu acaba?
Ya çatlasın diye hafi 3-4 incirle 1-2 kez denesem mi acaba dedim de. Bakayım. bugün de silikleşmediyse ocakta kaynıyor içerim. Adete 1 hafta kala bırakırım. Olursam yeni dönemde sıfırdan başlarım artık :)canım bi araştırdım adetin ikinci günü başlanıyormuş
İbrahim saraçoğlu hamilelik kalmak için incir kürü tarifi
Malzemeler
2 adet büyük havuç
20 adet kuru incir
Yarım litre klorsuz su(marketlerde satılan 500 ml’lik pet şişe suları da olur)
Yapılışı
Yarım litre klorsuz suyu tencerede kaynatın.
Havuçları 4-5 cm uzunluğunda doğrayıp kaynayan suya ilave edin.
Tencerenin kapağını örtüp, 20 dk boyuyunca kısık ateşte kaynatın.
Farklı bir tencerede kaynamakta olan yarım litre klorsuz suyun içine
20 adet kuru inciri bıçakla 1 kez kesip içine katın.
Kapağını kapatıp, kısık ateşte 15 dk kaynatın.
İki ayrı tencereyide ocaktan alıp, incir ve havuç haşlama suları çok ılınmadan
karıştırın.
20 gün boyunca aç karına her sabah kahvaltıdan 15 dk önce 1 bardak için.
Havuç-incir kürünü gün yaptıktan sonra 1 hafta ara verip, tekrar 20 gün boyunca kürü
uygulayın.
Prolaktin yüksekliği olan kişilere kürümüzün kullanımı önerilmemektedir. İncir kürünü; kisti olan kişilerin yapması uygun değildir. Özellikle erken menopoz belirtisi bulunan kişilerin bu kürü uygulamaları sakıncalıdır.
şuan çatlasın diye diyosun ben 15 ci gün sabah koyuydu kızlar havuç ye dedi bol bol havuç yedim akşama çatladım dene ama havuçta ye bol bol bişey olcanı sanmıyorumYa çatlasın diye hafi 3-4 incirle 1-2 kez denesem mi acaba dedim de. Bakayım. bugün de silikleşmediyse ocakta kaynıyor içerim. Adete 1 hafta kala bırakırım. Olursam yeni dönemde sıfırdan başlarım artık :)
yerleşmeye çalışıyordur inşalllahhh... bata kaç kaldııı? ağır iş yapma yorulmaa..yumurtlamadan sonra 6.gunum sol kasigima igneler batiyo sizce sebebi nedir?
doktorum söyledi canım bana yumurtam çatlıyormu ve nezaman yumurtluyorum takip için başladık ilk koyu gördüğünde yumurtlama oluyor silikleşirse çatlıyor ozaman sıkıntımız yok demiştiBu tamamen silikleşince çatlıyor bilgisini nereden edindiniz? İlk kez burada görüyorum. Genelde t en koyu halindeyken en fazla 36 saat içinde umurtlayacağımız + 12 ila 24 saat içerisinde de yumurtanın bekleme süresini doldurup döllenmezse atılacağı yazıyor. Çatlama dediğiniz de zaten yumurtlama. Bence boş yere kendinizi strese sokuyorsunuz. :)
evet koyu olduğunda yumurta gelişimi iyi oluyor silikleşmesi çatlıyor yani inşallah tüplere gidiyor hani ilk başlar yavaş yavaş koyulaşma farkediyoruz ya o yumurtanın büyümesi gelişmesi tam koyu oluncada döllenmeye hazır ama çatlama olmazsa döllenme olmaz ozaman kistte dönüşüyor kimimiizde bende bir ay olmuştu o yüzden fameraya başladık yaştan dolayı beklemeyelim dedi doktorum zaten yumurtadaki keseler çatlıyor nerden bukadar biliyorum doktorumun başının etini yerim ve çocuk gelişimi mezunuyum :)Silikleşirseden kastı ilk koyuluğunu kaybetmesi değil mi? ben öyle olduğunu düşünüyorum.
Hematoloji ya da kadın Doğum görse daha iyi olur dedi pıhtılama sorunu yok gibi zaten olsa doktor ilaç başlardı ama bi değer biraz düşük sen yine de kontrole gittiğinde tekrar ettirirsin testlerinicanım günaydın eşin baktı mı? o yazdığın eşinin dediği mi?
Evt canim kan verdim adetin 3.gun simdi 21.gunu 24.ne denk geliyo gidicem bakalimTedavi icin mi gitmeyi dusunuyorsun canim?
Tamam zaten ilk koyuluğunu kaybetmesi. Hemfikiriz o konuda. Sizin de zaten ilk koyuluğunu kaybetmiş. Daha da silinmesi şart mı?evet koyu olduğunda yumurta gelişimi iyi oluyor silikleşmesi çatlıyor yani inşallah tüplere gidiyor hani ilk başlar yavaş yavaş koyulaşma farkediyoruz ya o yumurtanın büyümesi gelişmesi tam koyu oluncada döllenmeye hazır ama çatlama olmazsa döllenme olmaz ozaman kistte dönüşüyor kimimiizde bende bir ay olmuştu o yüzden fameraya başladık yaştan dolayı beklemeyelim dedi doktorum zaten yumurtadaki keseler çatlıyor nerden bukadar biliyorum doktorumun başının etini yerim ve çocuk gelişimi mezunuyum :)
geçen aylarda baya silikti 4 aydır yapıyorum bu ay garip bilmiyorum hep baya silik olurdu bekleyip görcez tatlım bat a yakın yada battan sonramı gitsem doktora kararsızımTamam zaten ilk koyuluğunu kaybetmesi. Hemfikiriz o konuda. Sizin de zaten ilk koyuluğunu kaybetmiş. Daha da silinmesi şart mı?
yarına büyük ihtimalle rengi silikleşir bence bugünü kesin yarını diğer günü silikleşme olursa değerlendir ve bol bol havuç ye :)Kızlar dünde bu koyuluğa yakındı
Bugun 4 saat arayla yaptım sanırım lh ım doruğa ulaştı bundan sonra ki günlerde yarın filan silik olması mı gerekiyor şimdi. ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?