Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon Testi Ve Deneyimlerimiz:))

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canim gecen ay benimde oyle oldu sonra birgun gecikmeli adet oldum ama insallah sen adet olmazsin

Canim gecen ay benimde oyle oldu sonra birgun gecikmeli adet oldum ama insallah sen adet olmazsin
İnşallah ama kafam karıştı ya benim acaba benim yumurtlama olmadı mı ki ablamadım ben gerçekten testin markası laboquick iyice kalın bi çizgi olması mı lazımdı pozitif olması için yani benim hiç pozitif olmamış mı daha

sen yinede takip et canım benimde hep koyu bu ay 10 günüm kaldı artık biaçgüne bir test yapcam yoksa kafayı yicem bakalım hakkımızda hayırlısı
Bence adetinj beklemeye calis emin ol adetti gormek tek cizgiyi gormek kadar insanin canini acitmiyor acele etme

geç yumurtluyosan takip et iki çizgi koyuluğu hemen hemen aynı olcak hatta t çok belirgin olur burda daha önce attığımız testlere bakabilirsin canım
Ben takip edeyim o zaman ya moralim bozuldu şimdi benim daha pozitif olmuş mu olmamış mı onu pek anlamadım ben ilk defa bu ay kullandım

Canim bende o markayi kullaniyorum benimde asiri bir sekilde koyu olmuyor sonraki gun siliklestigi icin anliyorum yumurtladigimi kalbine olumsuz seyler alma hemen. Asagida benim testlere bak seninkileri gormedim ama benimkkler bu sekilde oluyor

Eklentiler

• 20190112_110027.webp
    36,6 KB · Görüntüleme: 70
  • 20190111_180810.webp
    47,2 KB · Görüntüleme: 76
Canim bende o markayi kullaniyorum benimde asiri bir sekilde koyu olmuyor sonraki gun siliklestigi icin anliyorum yumurtladigimi kalbine olumsuz seyler alma hemen. Asagida benim testlere bak seninkileri gormedim ama benimkkler bu sekilde oluyor
Bak benim koyulaşma bu ayki

Eklentiler

• 20190117_161512.webp
    8,7 KB · Görüntüleme: 87
Ben takip edeyim o zaman ya moralim bozuldu şimdi benim daha pozitif olmuş mu olmamış mı onu pek anlamadım ben ilk defa bu ay kullandım
Bence takipte kalın. Pozitifi yakalayamadığınızı düşünüyorum. Atladığınız günlerde kaçırmadıysanız şayet yakın zamanda göreceksiniz. Aradaki farkı görünce anlayacaksınız ne demek istediğimi :)

Benim testlerde bunlar canım,sırasıyla

Eklentiler

• 20190117_152926.webp
    43,6 KB · Görüntüleme: 77
Bunlarda zamanında yapıp 5dk sonra çektiğim fotoğraflardı çatlama olmuş demişlerdi o zaman ama olmamış mı yani kızlar şimdi kesin

Eklentiler

• Screenshot_20190117-164339_Gallery.webp
    19,9 KB · Görüntüleme: 58
  • Screenshot_20190117-164420_Gallery.webp
    22,5 KB · Görüntüleme: 53
  • 20190117_164758.webp
    23,3 KB · Görüntüleme: 50
O gunlerde cok akıntım batmalarım kasık ağrılarım bai ağrım oldu ama şeffaf uzayan akıntım gelmedi sadece cok akıntım oldu cok ıslaktım bilmiyorum gerçekten kafam karıştı takip edicem yarın tekrardan dikkat ederek

Bunlarda zamanında yapıp 5dk sonra çektiğim fotoğraflardı çatlama olmuş demişlerdi o zaman ama olmamış mı yani kızlar şimdi kesin
Su 9 ocak yazanda olus sanki birde bekledikce sararma oluyor ve renktw biraz aciliyor . valla canim benimkinide gordun gecen ayda boyleydi bu ayda boyle oldu asirilik yoktu yanj ama hemen siliklesince anladim yumurtladigimi

Kizlar bende hicbir zaman yapiskan birsey gelmiyor beyaz akinti oluyor dogru ama o yapiskan denilen seyi gormedim herkesin vucut yapisi farkli ya boyle dusunup uxme kendinj

Su 9 ocak yazanda olus sanki birde bekledikce sararma oluyor ve renktw biraz aciliyor . valla canim benimkinide gordun gecen ayda boyleydi bu ayda boyle oldu asirilik yoktu yanj ama hemen siliklesince anladim yumurtladigimi
Attın bak yaptığım gunlerde cektiğim fotoları benimde 5.testte cok silik geç belirdi o gun 3 ve 4. Test anında belirmişti işte yaptığım gunlerlerde cektiklerimi de attım daha rahat anlaşılır herhalde

Kizlar bende hicbir zaman yapiskan birsey gelmiyor beyaz akinti oluyor dogru ama o yapiskan denilen seyi gormedim herkesin vucut yapisi farkli ya boyle dusunup uxme kendinj
Benimde önceki aylarda gelirdi buay gelmedi demekki her ay birbirini tutmuyo dediğin gibi canım o gunlerde aynı önceki aylar gibi yumurtlama belirtilerim oldu o yuzden yumurtladım herhalde kesin demiştim

yaa belki sende de çok koyu olmuyor... bilemeyiz ki.. elinde testin bolsa o zaman adetten sonra her gün deneyip bakıcaksın... bu ay ilk demiştin demi?

bak misal benimki de çok koyu olmuyor...

yaa belki sende de çok koyu olmuyor... bilemeyiz ki.. elinde testin bolsa o zaman adetten sonra her gün deneyip bakıcaksın... bu ay ilk demiştin demi?

Dimi yani herkesin esit sekilde koyu olacak degil ya. Bazi arkadaslar kiyaslams yapiyorbu dogru degil yani

Yani illaki cok koyu olması gerekmiyo herkeste dimi aynen buay ilk defa hergun takip etmiştim zaten bana çatlamış senin dediler o yuzden bende bi iki gun sonra bırakmıştım takibi

Dimi yani herkesin esit sekilde koyu olacak degil ya. Bazi arkadaslar kiyaslams yapiyorbu dogru degil yani
aynen canım kıyas yanlış... sadece nasıl yapıldığını aktarırız... testlerin durumuna göre yorum yapabiliriz...
hep koyu giden de var düzgünce ilerleyen hiç pozitif göremeyen de var... çeşit çeşit... çünkü bizler de çeşit çeşidiz hiçbirimizin problemi birbirine uymuyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…