- 10 Aralık 2018
- 1.231
- 1.791
- 133
- Konu Sahibi Mavi Rapunzel
-
- #3.941
İnşallah ya zaten 3 gündür ara vermedik çürüdük :) umarım bulun ve yarını da denersek beklemede kalacağı izyarına büyük ihtimalle rengi silikleşir bence bugünü kesin yarını diğer günü silikleşme olursa değerlendir ve bol bol havuç ye :)
aynen canım ben dün uyudum resmen kaçmak için :) 2 gün tatil yaptım bugün kaçış yok testlerim böyle oldukca eşimde görüyor o benden daha iyi takipte hakkımızda hayırlısı İnşallah herkesin emekleri tutarİnşallah ya zaten 3 gündür ara vermedik çürüdük :) umarım bulun ve yarını da denersek beklemede kalacağı iz
Tamam canim sagol.Hematoloji ya da kadın Doğum görse daha iyi olur dedi pıhtılama sorunu yok gibi zaten olsa doktor ilaç başlardı ama bi değer biraz düşük sen yine de kontrole gittiğinde tekrar ettirirsin testlerini
çamaşır astım makineden çıkarırken karnım acıdı eğilip kalkarkende acıyor uzandım biraz bugün ve bikaçgündür hiç keyfim yok sürekli ağlayasım var ( ben hep sulu gözüm belirti değil)Kizlr napiyorsunuz
Ee bekle o zaman ya burda yakindada saglik ocagi yok.Gunun gecmis sonuctaSaglik ocağındaki doktor bir uyuz bir uyuz anlatamam suratını görmemek icin gidesim gelmiyo ama yarin sabah ilk idrarla test yapicam eğer azıcık bisey pozitif görürsem hemen giderim
Ahhh bu belirtiler bizi sonunda tmarhanelik edicekkçamaşır astım makineden çıkarırken karnım acıdı eğilip kalkarkende acıyor uzandım biraz bugün ve bikaçgündür hiç keyfim yok sürekli ağlayasım var ( ben hep sulu gözüm belirti değil)
gitti bugün negatifmişEe bekle o zaman ya burda yakindada saglik ocagi yok.Gunun gecmis sonucta
yumurtlama olduğunda ikisi eşit oluyor ya hamileysen eğer c silikleşiyor t koyu oluyor buda adet geçince belli oluyor canımKızlar bi bakabilir misiniz bana 9ocakta pozitif 10 ocakta çatladı dediler 11ocakta test yapmayı bırakmıştım14 ocakta tekrar yapmaya başladım silikti 15dede silik çıktı 16sında yapmadım bugun bata 6 kaldı tekrar bi yapayım dedim şüpheli geldi bana sanki koyulaşmaya başlamış gibi 11ocaktantan sonra incecik cıkıyodu çizgi bugun biraz daha kalın çıktı devam etmeli miyim sizce son anda bi yumurtlama daha gelebilir mi ki yada acaba hamilelik mi yumurtlamadan bi hafta sonra hamileysen bu çizgi koyulaşıyomuş diye okumuştum merak ettim doğrusu
Yani bunun içinde adetin geçmesi gerek hep incecik çıkıyodu çatlamadan sonra ilk defa,bugun biraz kolaylaştığını gördüm tnin o yuzden merak ettim canım yayumurtlama olduğunda ikisi eşit oluyor ya hamileysen eğer c silikleşiyor t koyu oluyor buda adet geçince belli oluyor canım
Sizin yumurtlama henüz olmamış ki. Takibi keşke hiç bırakmasaydınızKızlar bi bakabilir misiniz bana 9ocakta pozitif 10 ocakta çatladı dediler 11ocakta test yapmayı bırakmıştım14 ocakta tekrar yapmaya başladım silikti 15dede silik çıktı 16sında yapmadım bugun bata 6 kaldı tekrar bi yapayım dedim şüpheli geldi bana sanki koyulaşmaya başlamış gibi 11ocaktantan sonra incecik cıkıyodu çizgi bugun biraz daha kalın çıktı devam etmeli miyim sizce son anda bi yumurtlama daha gelebilir mi ki yada acaba hamilelik mi yumurtlamadan bi hafta sonra hamileysen bu çizgi koyulaşıyomuş diye okumuştum merak ettim doğrusu
sen yinede takip et canım benimde hep koyu bu ay 10 günüm kaldı artık biaçgüne bir test yapcam yoksa kafayı yicem bakalım hakkımızda hayırlısıYani bunun içinde adetin geçmesi gerek hep incecik çıkıyodu çatlamadan sonra ilk defa,bugun biraz kolaylaştığını gördüm tnin o yuzden merak ettim canım ya
Normalde pazar gunu olmam lazim ama yumurtlama gec oldu 14 gun sonra dediler eger oyle olursa 8 gunum var ama Eski adet duzenime gore 3gun varyerleşmeye çalışıyordur inşalllahhh... bata kaç kaldııı? ağır iş yapma yorulmaa..
Sizin yumurtlama henüz olmamış ki. Takibi keşke hiç bırakmasaydınız
bat gününün en son nezamandı kaç günün kaldı nezaman takibe başladınBurdan bi kaç arkadaş çatlamış demişti ama canım gerçekten mi çatlamamış mı ya
İnşallah canım iyice kafam karıştı benimdesen yinede takip et canım benimde hep koyu bu ay 10 günüm kaldı artık biaçgüne bir test yapcam yoksa kafayı yicem bakalım hakkımızda hayırlısı
Asilama falan mi dusunuyorsun canim. Hormon testi icinmi kan verdin?Evt canim kan verdim adetin 3.gun simdi 21.gunu 24.ne denk geliyo gidicem bakalim
23 aralıkta adet olmuştum 8 ocakta başladım yapmaya testi ben cok geç yumurtluyodum geçen ay 47 48. Gunlerde yumurtlama olmuş tabi ben hamileyimdir diye düşünüyodum bu yuzden doktora gittim pek bişey cıkmadı hersey normal dedi doktor climen vermişti onu bitir dedi oda dün bitti yani climen kullanıyodum bu ay test almaya karar vermiştim aldım işte 8 ocakta başladım böyle yanibat gününün en son nezamandı kaç günün kaldı nezaman takibe başladın
geç yumurtluyosan takip et iki çizgi koyuluğu hemen hemen aynı olcak hatta t çok belirgin olur burda daha önce attığımız testlere bakabilirsin canım23 aralıkta adet olmuştum 8 ocakta başladım yapmaya testi ben cok geç yumurtluyodum geçen ay 47 48. Gunlerde yumurtlama olmuş tabi ben hamileyimdir diye düşünüyodum bu yuzden doktora gittim pek bişey cıkmadı hersey normal dedi doktor climen vermişti onu bitir dedi oda dün bitti yani climen kullanıyodum bu ay test almaya karar vermiştim aldım işte 8 ocakta başladım böyle yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?