- 16 Temmuz 2017
- 8.106
- 6.969
- 128
- Konu Sahibi Mavi Rapunzel
-
- #4.021
Hiç sektirmedim bu ay desem yeri başta gün aşırı yumurtlama günü üst üstte şimdi yine gün aşırı devam yorucu ama deger
Yok görev olur daha bir buçuk yıllık evliyimBence de :)
Biz de oyleyiz valla ve bu durum en çok eşlerimizin isine geliyor :)
Yalnız sakin gorevmis gibi olmasın akışına bırakın psikolojik olraka rahat ol inan olur
Aynen canim ya sagliklisihhatli olsunlarda cok sukur sen napion nasil gidiyor bittimi calismalar bende bitti adetime 5 gun kaldiAynen Rabbim kabimizdekini hayirli edip hayirli ettiginj de tez zamanda nasip edsin insallah
Insallah canim. Ben bu ay erken bitirdim calismalari grip olmustum daha yeni ilestim benimde 8 gun kaldi batta insallah bu ay hepimizin olur yaa. Sen nasilsin neler yapiyorsin canimAynen canim ya sagliklisihhatli olsunlarda cok sukur sen napion nasil gidiyor bittimi calismalar bende bitti adetime 5 gun kaldi
Bende 1 hafta oldu birakali canim benimde 1 hafta onceden kahverengi bir lekenmem oldu simdilik yok hatta yaninda sari akintim vardi bugunde sari akinti gelmis ama hamilelige vurmucam hemen her ay biseyler oluyor bence vucudun oynadigi bir oyun bu bende ctesi memlekete gitcem kafam dagilir yaInsallah canim. Ben bu ay erken bitirdim calismalari grip olmustum daha yeni ilestim benimde 8 gun kaldi batta insallah bu ay hepimizin olur yaa. Sen nasilsin neler yapiyorsin canim
Benimde 8 gün kaldı aynıyız. Bugün ovulasyon testi yaptim silik ikinci çizgi çıktı 3 gün sonra tekrar bi test yapmayi düşünüyorum. Geçmiş olsunInsallah canim. Ben bu ay erken bitirdim calismalari grip olmustum daha yeni ilestim benimde 8 gun kaldi batta insallah bu ay hepimizin olur yaa. Sen nasilsin neler yapiyorsin canim
Ay daha çok yeni maşallah size ,:)Yok görev olur daha bir buçuk yıllık evliyim
Yok canim almadim bu ay son 3tane varCanım iki güne bir mutlaka olsun
Ovulasyon testi yapmayacakmısın?
Canim bende yapsammi catlama sorunum varGüzel haberlerini bekliyorum yaşasın çörek otu :)
İnşallah yaş 37 olunca ondan acelmiz var biraz doktoru bile alışırdım iki lafının biri acelemiz olduğundan adam iyi sabrediyor bana 3 ay dene gelme dedi bakalım sorular birikti yandı doktorcumAy daha çok yeni maşallah size ,:)
Tatlı bir bebisle de taclansin inşallah evliliğini canım
sen önce bolca ovulasyon al düzenli takip et hasta olunca başlanıyor küre ben dövmeden yaptım kürü ağzımda ezdim suyla yuttum biyerde okumuştum öyle daha iyi diye yvz13 daha uzaman o anlatsın :)Canim bende yapsammi catlama sorunum var
Anladim canim ben bu ay ovu testi almicam tedaviye baslicam insaallah adet oldum bugun 14.gunum bugunu degerlendircem insaallah son 3adetim var gecen ay aldigimdan kismetsen önce bolca ovulasyon al düzenli takip et hasta olunca başlanıyor küre ben dövmeden yaptım kürü ağzımda ezdim suyla yuttum biyerde okumuştum öyle daha iyi diye yvz13 daha uzaman o anlatsın :)
tedaviye başlıcaksan kür yapmadan doktoruna sor derim eğer yumurtlama gününse havuç ye bol bol ve birkaç günü değerlendir işte aynı şeyler hemen kalkma duş alma stres olma diycem ama olunuyor kafaya takma diycem takılıyorAnladim canim ben bu ay ovu testi almicam tedaviye baslicam insaallah adet oldum bugun 14.gunum bugunu degerlendircem insaallah son 3adetim var gecen ay aldigimdan kismet
Evet canim ben asiri takintili strese cabuk kapılan insanim adetten sonra 3.gun sonra oldu iliski sonra olmafi bugun den itibaren degerlendirmeyi dusunuyorumtedaviye başlıcaksan kür yapmadan doktoruna sor derim eğer yumurtlama gününse havuç ye bol bol ve birkaç günü değerlendir işte aynı şeyler hemen kalkma duş alma stres olma diycem ama olunuyor kafaya takma diycem takılıyor
bak doktorlar adetten sonra gün aşırı der yumurta olgunşatıktan sonraki 3 gün buda çizgi koyu ve silikleştiği günler değerlendirimeli bizde herşey normal olduğu halde yaşdan korkuma ceviz fındık kuru üzüm pekmez havuç suyu nar suyu keçi boynuzu eşime yedirip içirdiklerim :) iyice maymun ettin beni diyor eşim eylülden beri deniyoruz ekimde ovulasyon testine başladım burdaki arkadaşlardan çok şey öğrendim öğreniyorumEvet canim ben asiri takintili strese cabuk kapılan insanim adetten sonra 3.gun sonra oldu iliski sonra olmafi bugun den itibaren degerlendirmeyi dusunuyorum
Bende yarin 36 canım :)İnşallah yaş 37 olunca ondan acelmiz var biraz doktoru bile alışırdım iki lafının biri acelemiz olduğundan adam iyi sabrediyor bana 3 ay dene gelme dedi bakalım sorular birikti yandı doktorcum
yeni yaşın sana sağlıkla bebişinle güzel günlerle gelsin canımBende yarin 36 canım :)
Sabretsin tabi Dr un
Ben paniğe kapıldım hiç önemli değil canım gerçekten hepimiz farklı insanlarız hepimizin üslupları farklı olabilir kimse kimseyi zaten isteyerek kırmak istemez bu ay ilk defa yaptığım için bende heycanlıyım baya kaçırmakda istemiyorum bakalım,dediğiniz,gibi önümüzdeki ay daha dikkatli olcam saatine sıvı alımına falan bakalım hepinize teşekkür ediyorum adet olana kadarda devam etcem testi yapmaya bakalımBu kıyaslı cümleleriniz bana sanırım arkadaşlar. Benim amacım kimseyi üzmek veya kırmak değildi. testin üzerinde yazanı ve araştırıp öğrendiklerimi paylaştım her zaman burada. İlk aldığım ay hangi hatayı yaptıysam yeni başlayanlar yapmasın diye sorulan soruları tecrübelerimce cevapladım. Arkadaş eğer o günler yumurtlamayı yakalayamadıysa evet pozitif olmuş diyerek test yapmayı bırakmasına neden olmadım. Ben ona cevap verirken keşke bırakmasaydınız dedim ki bi dahaki ay öyle yapmasın. Elbette hepimiz farklıyız ama tüm ihtimalleri değerlendirmeliyiz. son ana kadar testleri bırakmamalıyız şayet emin değilsek. Ben onu kıracak hiçbir şey söylemedim umutsuzluğa kapılmasına neden olacak hiçbir kelime kullanmadım. Kaçırmış olabilirsiniz keşke ara vermeseydiniz dedim bu doğru çünkü. Öyle bi ihtimal de var. Kendi testimi de paylaştım çünkü ben ilk ay yakaladım sanıp bırakmıştım takibi. Bir sonraki ay bunu görünce anladım geçen ay aslında kaçırdığımı.
Yine de birinizi bile incittiysem istemeden özür dilerim.
benim ilk yaparken elim titriyordu ya damla sayısını tammı yaptım eksikmi düşünüyordum stres hepimizde var kuzum ama panik sakın o kötü burası olmasa ben kafayı yerdim heralde ya tek olmadığını görüyorsun herşeyin doğrunu öğreniyorsunBen paniğe kapıldım hiç önemli değil canım gerçekten hepimiz farklı insanlarız hepimizin üslupları farklı olabilir kimse kimseyi zaten isteyerek kırmak istemez bu ay ilk defa yaptığım için bende heycanlıyım baya kaçırmakda istemiyorum bakalım,dediğiniz,gibi önümüzdeki ay daha dikkatli olcam saatine sıvı alımına falan bakalım hepinize teşekkür ediyorum adet olana kadarda devam etcem testi yapmaya bakalım
Kızlar bu kürü bi iyice,anlatsanıza merak ettim bende yapmak istiyorum dasen önce bolca ovulasyon al düzenli takip et hasta olunca başlanıyor küre ben dövmeden yaptım kürü ağzımda ezdim suyla yuttum biyerde okumuştum öyle daha iyi diye yvz13 daha uzaman o anlatsın :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?