Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon Testi Ve Deneyimlerimiz:))

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Attın bak yaptığım gunlerde cektiğim fotoları benimde 5.testte cok silik geç belirdi o gun 3 ve 4. Test anında belirmişti işte yaptığım gunlerlerde cektiklerimi de attım daha rahat anlaşılır herhalde
Canim bence sen pozitifi yakalamissin insallah degerlendirmissindir. Hic uzme kendini streste yapma gecen ay bende ilk defa kullaniyordum 20 tane test kullanmistim o sekilde pozitifi yakaladim bu ay yanlis olmazsa ya 6 yada 8.de piki yakaladim ragat ol

8 ocakta değerlendirdik 9 10 11 12 boştu 13ü değerlendirdik malesef eşimin yüzünden nazlanacağı tuttu nasip işte

Yani illaki cok koyu olması gerekmiyo herkeste dimi aynen buay ilk defa hergun takip etmiştim zaten bana çatlamış senin dediler o yuzden bende bi iki gun sonra bırakmıştım takibi
evet bence öyle herkesin aynı koyulukta olmuyor...
yapa yapa sen de öğrenirsin canım ilk yaptığın için bırakmadan takip edebilseydin iyiydi...

Cok saolun canım valla rahatladım :)

Bu kiyaslar kasidakinin psikolojisini bozuyor hepimiz bir umudun pesindeyiz en ufak sey bile bizde asiru uzuntu yapabiliyor bu yuzden karsidakiyle kendimizi kiyaslaak yerine onun durumunh degerlendirmek daha mantikli. Kendi oz kardeslerimizle bile cok farkliyiz buna dikkat etmeliyiz bence burasi bize strese sokan degil dogru yolu gosteren bir forum olmali

evet bence öyle herkesin aynı koyulukta olmuyor...
yapa yapa sen de öğrenirsin canım ilk yaptığın için bırakmadan takip edebilseydin iyiydi...
Tecrübesizlik işte buay olmazsa diğer ay bırakmadan takip ederim artık

yani yanlış bir şey görürsek onu da söyleyebilmeliyiz... misal ben bu kadar kafaya takmayı doğru bulmuyorum...
bir başkasının fikrine de çabucak kapılıp moral bozmayı da ... hepimizin aklı fikri var... çok şükür... birbirimize yardımcı olalım fikirlerimizi söyleyelim olumlu olumsuz.. ama kendimizin de fikirleri olsun...

Caresizlikte insan fikir yurutemiyor ki. Gecen ay adetim birgun gecikmeli geldiginde test yaptim negatifi gorunce asiri uzulmustum Allah sizden razi olsun ozellikle sen. Maria26 ve Canmoglum arkadaslarimdan kendimi o kadar uzmemem gerektiginj bunu yanlis oldugunh soylediniz sizin sayenizde kendime geldim ve hemen adet oldum toparlandim. Tabi ki fikrimiz olur yardimci olmaliyiz buna katiliyor yanlissa da yanlis demeliyiz benim kizdigim nokta su bak benim ki koyu senin ki degil kesin kacirmissin o gunu gibi cumleler. Bende strese kafa takintilarina karsiyim dogruda defil zaten

Sağol canım senden de... çok sevindim bize uyup rahatlamana bak ardından adetin de geldi rahatlayınca...
kafada bitiyor her şey... bir sorun olsa da olmasa da o bebişler gelir sorun varsa tedavini olursun sorun yoksa zamanını bekliyordur vakti gelince gelir vsvs...
çaresiz değiliz elbette.. hiç düşünme öyle... zamanı geldiğinde gelir diye düşün sende..

Dedim ya Allah razi olsun sizden hepte dua ediyorum sizlere cok rahatladim bu ay cok daha rahatim adetime 8 gun kaldi ne merak ne stres ne heyacan yok biliyorum ki Rabbimin istedigi zaman olucak o yuzden ben ustume duseni yapip gerisini Allaha emanet ediyorum.

Tebrik ederim canım.. çok mutlu oldum valla:) en iyisi Tevekkül..

Bu kıyaslı cümleleriniz bana sanırım arkadaşlar. Benim amacım kimseyi üzmek veya kırmak değildi. testin üzerinde yazanı ve araştırıp öğrendiklerimi paylaştım her zaman burada. İlk aldığım ay hangi hatayı yaptıysam yeni başlayanlar yapmasın diye sorulan soruları tecrübelerimce cevapladım. Arkadaş eğer o günler yumurtlamayı yakalayamadıysa evet pozitif olmuş diyerek test yapmayı bırakmasına neden olmadım. Ben ona cevap verirken keşke bırakmasaydınız dedim ki bi dahaki ay öyle yapmasın. Elbette hepimiz farklıyız ama tüm ihtimalleri değerlendirmeliyiz. son ana kadar testleri bırakmamalıyız şayet emin değilsek. Ben onu kıracak hiçbir şey söylemedim umutsuzluğa kapılmasına neden olacak hiçbir kelime kullanmadım. Kaçırmış olabilirsiniz keşke ara vermeseydiniz dedim bu doğru çünkü. Öyle bi ihtimal de var. Kendi testimi de paylaştım çünkü ben ilk ay yakaladım sanıp bırakmıştım takibi. Bir sonraki ay bunu görünce anladım geçen ay aslında kaçırdığımı.
Yine de birinizi bile incittiysem istemeden özür dilerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…