- 9 Ekim 2018
- 3.358
- 9.676
- 108
- Konu Sahibi Mavi Rapunzel
-
- #3.981
Canim bence sen pozitifi yakalamissin insallah degerlendirmissindir. Hic uzme kendini streste yapma gecen ay bende ilk defa kullaniyordum 20 tane test kullanmistim o sekilde pozitifi yakaladim bu ay yanlis olmazsa ya 6 yada 8.de piki yakaladim ragat olAttın bak yaptığım gunlerde cektiğim fotoları benimde 5.testte cok silik geç belirdi o gun 3 ve 4. Test anında belirmişti işte yaptığım gunlerlerde cektiklerimi de attım daha rahat anlaşılır herhalde
İçimi rahatlattınız valla ya cok saolun kızlarDimi yani herkesin esit sekilde koyu olacak degil ya. Bazi arkadaslar kiyaslams yapiyorbu dogru degil yani
8 ocakta değerlendirdik 9 10 11 12 boştu 13ü değerlendirdik malesef eşimin yüzünden nazlanacağı tuttu nasip işteCanim bence sen pozitifi yakalamissin insallah degerlendirmissindir. Hic uzme kendini streste yapma gecen ay bende ilk defa kullaniyordum 20 tane test kullanmistim o sekilde pozitifi yakaladim bu ay yanlis olmazsa ya 6 yada 8.de piki yakaladim ragat ol
evet bence öyle herkesin aynı koyulukta olmuyor...Yani illaki cok koyu olması gerekmiyo herkeste dimi aynen buay ilk defa hergun takip etmiştim zaten bana çatlamış senin dediler o yuzden bende bi iki gun sonra bırakmıştım takibi
Cok saolun canım valla rahatladım :)aynen canım kıyas yanlış... sadece nasıl yapıldığını aktarırız... testlerin durumuna göre yorum yapabiliriz...
hep koyu giden de var düzgünce ilerleyen hiç pozitif göremeyen de var... çeşit çeşit... çünkü bizler de çeşit çeşidiz hiçbirimizin problemi birbirine uymuyor :)
Bu kiyaslar kasidakinin psikolojisini bozuyor hepimiz bir umudun pesindeyiz en ufak sey bile bizde asiru uzuntu yapabiliyor bu yuzden karsidakiyle kendimizi kiyaslaak yerine onun durumunh degerlendirmek daha mantikli. Kendi oz kardeslerimizle bile cok farkliyiz buna dikkat etmeliyiz bence burasi bize strese sokan degil dogru yolu gosteren bir forum olmaliaynen canım kıyas yanlış... sadece nasıl yapıldığını aktarırız... testlerin durumuna göre yorum yapabiliriz...
hep koyu giden de var düzgünce ilerleyen hiç pozitif göremeyen de var... çeşit çeşit... çünkü bizler de çeşit çeşidiz hiçbirimizin problemi birbirine uymuyor :)
Tecrübesizlik işte buay olmazsa diğer ay bırakmadan takip ederim artıkevet bence öyle herkesin aynı koyulukta olmuyor...
yapa yapa sen de öğrenirsin canım ilk yaptığın için bırakmadan takip edebilseydin iyiydi...
Insallah nasibin en yakin zamanda gelir canim rahat ol eminim olucak.8 ocakta değerlendirdik 9 10 11 12 boştu 13ü değerlendirdik malesef eşimin yüzünden nazlanacağı tuttu nasip işte
Bende gecen ay senin gibiydim ama yavas yavas ogrenicez insallah yeterki rahat ol stresli olmaTecrübesizlik işte buay olmazsa diğer ay bırakmadan takip ederim artık
yani yanlış bir şey görürsek onu da söyleyebilmeliyiz... misal ben bu kadar kafaya takmayı doğru bulmuyorum...Bu kiyaslar kasidakinin psikolojisini bozuyor hepimiz bir umudun pesindeyiz en ufak sey bile bizde asiru uzuntu yapabiliyor bu yuzden karsidakiyle kendimizi kiyaslaak yerine onun durumunh degerlendirmek daha mantikli. Kendi oz kardeslerimizle bile cok farkliyiz buna dikkat etmeliyiz bence burasi bize strese sokan degil dogru yolu gosteren bir forum olmali
yanii bunun yanında adetlerin düzeni, bir sorun olup olmadığı... testi doğru yapıp yapmadığın kurallara uyup uymadığın hepsinin önemi var canım.Tecrübesizlik işte buay olmazsa diğer ay bırakmadan takip ederim artık
Caresizlikte insan fikir yurutemiyor ki. Gecen ay adetim birgun gecikmeli geldiginde test yaptim negatifi gorunce asiri uzulmustum Allah sizden razi olsun ozellikle sen. Maria26 ve Canmoglum arkadaslarimdan kendimi o kadar uzmemem gerektiginj bunu yanlis oldugunh soylediniz sizin sayenizde kendime geldim ve hemen adet oldum toparlandim. Tabi ki fikrimiz olur yardimci olmaliyiz buna katiliyor yanlissa da yanlis demeliyiz benim kizdigim nokta su bak benim ki koyu senin ki degil kesin kacirmissin o gunu gibi cumleler. Bende strese kafa takintilarina karsiyim dogruda defil zatenyani yanlış bir şey görürsek onu da söyleyebilmeliyiz... misal ben bu kadar kafaya takmayı doğru bulmuyorum...
bir başkasının fikrine de çabucak kapılıp moral bozmayı da ... hepimizin aklı fikri var... çok şükür... birbirimize yardımcı olalım fikirlerimizi söyleyelim olumlu olumsuz.. ama kendimizin de fikirleri olsun...
Sağol canım senden de... çok sevindim bize uyup rahatlamana bak ardından adetin de geldi rahatlayınca...Caresizlikte insan fikir yurutemiyor ki. Gecen ay adetim birgun gecikmeli geldiginde test yaptim negatifi gorunce asiri uzulmustum Allah sizden razi olsun ozellikle sen. Maria26 ve Canmoglum arkadaslarimdan kendimi o kadar uzmemem gerektiginj bunu yanlis oldugunh soylediniz sizin sayenizde kendime geldim ve hemen adet oldum toparlandim. Tabi ki fikrimiz olur yardimci olmaliyiz buna katiliyor yanlissa da yanlis demeliyiz benim kizdigim nokta su bak benim ki koyu senin ki degil kesin kacirmissin o gunu gibi cumleler. Bende strese kafa takintilarina karsiyim dogruda defil zaten
Dedim ya Allah razi olsun sizden hepte dua ediyorum sizlere cok rahatladim bu ay cok daha rahatim adetime 8 gun kaldi ne merak ne stres ne heyacan yok biliyorum ki Rabbimin istedigi zaman olucak o yuzden ben ustume duseni yapip gerisini Allaha emanet ediyorum.Sağol canım senden de... çok sevindim bize uyup rahatlamana bak ardından adetin de geldi rahatlayınca...
kafada bitiyor her şey... bir sorun olsa da olmasa da o bebişler gelir sorun varsa tedavini olursun sorun yoksa zamanını bekliyordur vakti gelince gelir vsvs...
çaresiz değiliz elbette.. hiç düşünme öyle... zamanı geldiğinde gelir diye düşün sende..
Tebrik ederim canım.. çok mutlu oldum valla:) en iyisi Tevekkül..Dedim ya Allah razi olsun sizden hepte dua ediyorum sizlere cok rahatladim bu ay cok daha rahatim adetime 8 gun kaldi ne merak ne stres ne heyacan yok biliyorum ki Rabbimin istedigi zaman olucak o yuzden ben ustume duseni yapip gerisini Allaha emanet ediyorum.
Aynen Rabbim kabimizdekini hayirli edip hayirli ettiginj de tez zamanda nasip edsin insallahTebrik ederim canım.. çok mutlu oldum valla:) en iyisi Tevekkül..
Hormon testi canimAsilama falan mi dusunuyorsun canim. Hormon testi icinmi kan verdin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?