- 20 Kasım 2017
- 2.931
- 2.567
- 133
- 30
- Konu Sahibi Mavi Rapunzel
-
- #4.041
Aynen canım bende öyleydim ya görüyorum aynen içim rahatlıyo biraz olsun .ok şükğr iyi ki var burasıbenim ilk yaparken elim titriyordu ya damla sayısını tammı yaptım eksikmi düşünüyordum stres hepimizde var kuzum ama panik sakın o kötü burası olmasa ben kafayı yerdim heralde ya tek olmadığını görüyorsun herşeyin doğrunu öğreniyorsun
12 silme tatlı kaşığı taze öğütülmüş çörek otu (ben dişlerimle yerken ezdim)Kızlar bu kürü bi iyice,anlatsanıza merak ettim bende yapmak istiyorum da
Haklisin valla duymadigimiz seyleri yasar hale geldik. Git kafani dagit sana cok iyi gelicektir insallah bende yakin zamanda gidicemBende 1 hafta oldu birakali canim benimde 1 hafta onceden kahverengi bir lekenmem oldu simdilik yok hatta yaninda sari akintim vardi bugunde sari akinti gelmis ama hamilelige vurmucam hemen her ay biseyler oluyor bence vucudun oynadigi bir oyun bu bende ctesi memlekete gitcem kafam dagilir ya
Cok sagol canim valla ben hicbir test falan yapmadim acikcasi yapmayida dusuuyorum adettim gecikirse belki yaparim bu ay kendimde hicbir belirtide aramadim oluruna biraktim birazda negatifi gormekten yoruldum adeti gorunce uzulmuyorum. Insallah bu hepimiz guzel heberler veririz birbirimizeBenimde 8 gün kaldı aynıyız. Bugün ovulasyon testi yaptim silik ikinci çizgi çıktı 3 gün sonra tekrar bi test yapmayi düşünüyorum. Geçmiş olsun
Amin canım ben ovulasyon ile ilk defa yakalayıp degerlendirdim o yuzden ayrı bir merak var bir buçuk yıldır evliyiz kısmet artık ama bende yaşadım hayal kırıklığını. Denedigimizin ilk zamanlarında 47 gün sürmüştü adet gecikmem test yaptım iki kez ve negatif cok üzüldüm sonra buraya üye oldum ve adet olsamda üzülmedim yeni dönemi heycanla bekler oldumCok sagol canim valla ben hicbir test falan yapmadim acikcasi yapmayida dusuuyorum adettim gecikirse belki yaparim bu ay kendimde hicbir belirtide aramadim oluruna biraktim birazda negatifi gormekten yoruldum adeti gorunce uzulmuyorum. Insallah bu hepimiz guzel heberler veririz birbirimize
Ben kendi adima genel konustum... adini anmadim canim ona herkesin farkli oldugunu belki de onun da benim gibi cok koyu yakalayamayabilecegini anlattim..Bu kıyaslı cümleleriniz bana sanırım arkadaşlar. Benim amacım kimseyi üzmek veya kırmak değildi. testin üzerinde yazanı ve araştırıp öğrendiklerimi paylaştım her zaman burada. İlk aldığım ay hangi hatayı yaptıysam yeni başlayanlar yapmasın diye sorulan soruları tecrübelerimce cevapladım. Arkadaş eğer o günler yumurtlamayı yakalayamadıysa evet pozitif olmuş diyerek test yapmayı bırakmasına neden olmadım. Ben ona cevap verirken keşke bırakmasaydınız dedim ki bi dahaki ay öyle yapmasın. Elbette hepimiz farklıyız ama tüm ihtimalleri değerlendirmeliyiz. son ana kadar testleri bırakmamalıyız şayet emin değilsek. Ben onu kıracak hiçbir şey söylemedim umutsuzluğa kapılmasına neden olacak hiçbir kelime kullanmadım. Kaçırmış olabilirsiniz keşke ara vermeseydiniz dedim bu doğru çünkü. Öyle bi ihtimal de var. Kendi testimi de paylaştım çünkü ben ilk ay yakaladım sanıp bırakmıştım takibi. Bir sonraki ay bunu görünce anladım geçen ay aslında kaçırdığımı.
Yine de birinizi bile incittiysem istemeden özür dilerim.
Haklisin insan cok sabirsizlaniyor sana sakin kal diyemem bunu yapmak gercekten cok zor daha az heyacanli olmaya calis bir bucuk yil boyunca mi olmadi yoksa korunuyor muydun?Amin canım ben ovulasyon ile ilk defa yakalayıp degerlendirdim o yuzden ayrı bir merak var bir buçuk yıldır evliyiz kısmet artık ama bende yaşadım hayal kırıklığını. Denedigimizin ilk zamanlarında 47 gün sürmüştü adet gecikmem test yaptım iki kez ve negatif cok üzüldüm sonra buraya üye oldum ve adet olsamda üzülmedim yeni dönemi heycanla bekler oldum
Çörek otunu nasıl,koydun peki canım ballı karısımı yedikten sonra mı çörek otunu yedin12 silme tatlı kaşığı taze öğütülmüş çörek otu (ben dişlerimle yerken ezdim)
10 çay kaşığı toz tarçın
10 çorba kaşığı süzme bal
karıştır bunları sabah aç karna gece yatarken adetin 2 günü başla 12 devam et
İlk 6 ay geri çekilme yöntemi ile korunduk canım. Birde birşey fark ettim adetime 10 gün kala sezeryan yaparken kestikleri bolge varya benim orada sagdan sola dogru şişlik oluyor şerit şeklinde, acaba bu şekilde olan biri var mıHaklisin insan cok sabirsizlaniyor sana sakin kal diyemem bunu yapmak gercekten cok zor daha az heyacanli olmaya calis bir bucuk yil boyunca mi olmadi yoksa korunuyor muydun?
Üçünü karıştır bir tatlı kaşığı ağzımda ezdim ben sevmem corekotunu suyla yuttumÇörek otunu nasıl,koydun peki canım ballı karısımı yedikten sonra mı çörek otunu yedin
Bende 8 aydir istiyorum bir kimyasalim var bakalim kismet artik. Valla benim o konu hakinda hicbir bilgim yok belki arkadaslarin varsa sana yardimci olurlar.İlk 6 ay geri çekilme yöntemi ile korunduk canım. Birde birşey fark ettim adetime 10 gün kala sezeryan yaparken kestikleri bolge varya benim orada sagdan sola dogru şişlik oluyor şerit şeklinde, acaba bu şekilde olan biri var mı
Amin canım Allah en kısa zamanda sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin hepize.Bende 8 aydir istiyorum bir kimyasalim var bakalim kismet artik. Valla benim o konu hakinda hicbir bilgim yok belki arkadaslarin varsa sana yardimci olurlar.
Amin amin canim sende belirti var mi?Amin canım Allah en kısa zamanda sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin hepize.
Bende herzaman olan belirtiler var kasıklarda ara ara sancı ve batma ,belimde ağrı , goguslerimde dolgunluk başladı bu yuzden olsada fark edemem halsizlik var iki gündür acayip uykum geliyor bu tarz şeyleri daha öncede yaşadım havalardan galiba(halsizlik ve uyku)Amin amin canim sende belirti var mi?
Insallah hamilelik belirtileridir. Artik gercekten hamile olsakta anlamiyacaz o kadar yanildik ki Insallah gercek hamilelik belirtileridir canimBende herzaman olan belirtiler var kasıklarda ara ara sancı ve batma ,belimde ağrı , goguslerimde dolgunluk başladı bu yuzden olsada fark edemem halsizlik var iki gündür acayip uykum geliyor bu tarz şeyleri daha öncede yaşadım havalardan galiba(halsizlik ve uyku)
Tamam canım,cok saol,buayda boş geçerse yapıcam mutlakaÜçünü karıştır bir tatlı kaşığı ağzımda ezdim ben sevmem corekotunu suyla yuttum
yeni yaşın sana sağlıkla bebişinle güzel günlerle gelsin canım
Amin canımInsallah hamilelik belirtileridir. Artik gercekten hamile olsakta anlamiyacaz o kadar yanildik ki Insallah gercek hamilelik belirtileridir canim
İnşallah yaş 37 olunca ondan acelmiz var biraz doktoru bile alışırdım iki lafının biri acelemiz olduğundan adam iyi sabrediyor bana 3 ay dene gelme dedi bakalım sorular birikti yandı doktorcum
Belki adettendir rahim adet icin hazirlaniyor ya ondan olabilir kotu seyler hemen dusunme hep iyi dusun ki hep iyi seyler olsun. Bir hadisi serifte gormustum bol dua edin ve Allahtan hep cok sey isteyin diyordu bizde bol bol dua edip cok istiyelim Rabbim bizim kismetimizi de verecek insallahAmin canımama adet olmadan once ki şişlik oluşuyor onun sebebi ne acaba o kafamı kurcalıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?