Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon Testi Ve Deneyimlerimiz:))

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aynen canım bende öyleydim ya görüyorum aynen içim rahatlıyo biraz olsun .ok şükğr iyi ki var burası

Kızlar bu kürü bi iyice,anlatsanıza merak ettim bende yapmak istiyorum da
12 silme tatlı kaşığı taze öğütülmüş çörek otu (ben dişlerimle yerken ezdim)
10 çay kaşığı toz tarçın
10 çorba kaşığı süzme bal
karıştır bunları sabah aç karna gece yatarken adetin 2 günü başla 12 devam et

Haklisin valla duymadigimiz seyleri yasar hale geldik. Git kafani dagit sana cok iyi gelicektir insallah bende yakin zamanda gidicem

Benimde 8 gün kaldı aynıyız. Bugün ovulasyon testi yaptim silik ikinci çizgi çıktı 3 gün sonra tekrar bi test yapmayi düşünüyorum. Geçmiş olsun
Cok sagol canim valla ben hicbir test falan yapmadim acikcasi yapmayida dusuuyorum adettim gecikirse belki yaparim bu ay kendimde hicbir belirtide aramadim oluruna biraktim birazda negatifi gormekten yoruldum adeti gorunce uzulmuyorum. Insallah bu hepimiz guzel heberler veririz birbirimize

Amin canım ben ovulasyon ile ilk defa yakalayıp degerlendirdim o yuzden ayrı bir merak var bir buçuk yıldır evliyiz kısmet artık ama bende yaşadım hayal kırıklığını. Denedigimizin ilk zamanlarında 47 gün sürmüştü adet gecikmem test yaptım iki kez ve negatif cok üzüldüm sonra buraya üye oldum ve adet olsamda üzülmedim yeni dönemi heycanla bekler oldum

Ben kendi adima genel konustum... adini anmadim canim ona herkesin farkli oldugunu belki de onun da benim gibi cok koyu yakalayamayabilecegini anlattim..
Hepimiz fikirlerimizi yazicaz tabi ki.. bildiklerimi aktaricaz... ve evet tecrubeden faydalanicaz..

Haklisin insan cok sabirsizlaniyor sana sakin kal diyemem bunu yapmak gercekten cok zor daha az heyacanli olmaya calis bir bucuk yil boyunca mi olmadi yoksa korunuyor muydun?

Çörek otunu nasıl,koydun peki canım ballı karısımı yedikten sonra mı çörek otunu yedin

Haklisin insan cok sabirsizlaniyor sana sakin kal diyemem bunu yapmak gercekten cok zor daha az heyacanli olmaya calis bir bucuk yil boyunca mi olmadi yoksa korunuyor muydun?
İlk 6 ay geri çekilme yöntemi ile korunduk canım. Birde birşey fark ettim adetime 10 gün kala sezeryan yaparken kestikleri bolge varya benim orada sagdan sola dogru şişlik oluyor şerit şeklinde, acaba bu şekilde olan biri var mı

Bende 8 aydir istiyorum bir kimyasalim var bakalim kismet artik. Valla benim o konu hakinda hicbir bilgim yok belki arkadaslarin varsa sana yardimci olurlar.

Amin amin canim sende belirti var mi?
Bende herzaman olan belirtiler var kasıklarda ara ara sancı ve batma ,belimde ağrı , goguslerimde dolgunluk başladı bu yuzden olsada fark edemem halsizlik var iki gündür acayip uykum geliyor bu tarz şeyleri daha öncede yaşadım havalardan galiba(halsizlik ve uyku)

Insallah hamilelik belirtileridir. Artik gercekten hamile olsakta anlamiyacaz o kadar yanildik ki Insallah gercek hamilelik belirtileridir canim

İnşallah yaş 37 olunca ondan acelmiz var biraz doktoru bile alışırdım iki lafının biri acelemiz olduğundan adam iyi sabrediyor bana 3 ay dene gelme dedi bakalım sorular birikti yandı doktorcum

Sor sor aynı ben gibisin :))

Amin canım ama adet olmadan once ki şişlik oluşuyor onun sebebi ne acaba o kafamı kurcalıyor
Belki adettendir rahim adet icin hazirlaniyor ya ondan olabilir kotu seyler hemen dusunme hep iyi dusun ki hep iyi seyler olsun. Bir hadisi serifte gormustum bol dua edin ve Allahtan hep cok sey isteyin diyordu bizde bol bol dua edip cok istiyelim Rabbim bizim kismetimizi de verecek insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…