- 9 Ekim 2018
- 3.358
- 9.676
- 108
- Konu Sahibi Mavi Rapunzel
-
- #4.001
Insallah bu ay kendiliginden hemen olur Rabbim bize de nasip eder evlat kokusunu. Insallah sonuclarin cok guzel cikarHormon testi canim
Insaallah Canim ben tedavi icin 24.de ben gidicem 8subatta esimin spermlerine bakilcak 15gunde o surer sonucu sonra artik ilac tedavisi yani bir dahaki aya baslanir diye düşünüyorum bakalım rabbim tez zamanda yüzümüze baksin kucaklarimizi bos bırakmasınInsallah bu ay kendiliginden hemen olur Rabbim bize de nasip eder evlat kokusunu. Insallah sonuclarin cok guzel cikar
Vakit kaybetmeden bu aksamdan basla bugun senin adettinin 13. Gunu sanirim eger yumurtlama belirtin de varsa 3 gunu degerlendir bwnceKizlar simdi bisey sorcam benim adet tarihim ocak 4 4gun sürdü adetin 7.gununde iliski oldu nezaman iliskilere baslamaliyim
Hormon testin sonucu 15 gun mu suruyor benim ayni gun sonucu verdiler ve esimde sperm testi yapti 2 saat icinde verdilerInsaallah Canim ben tedavi icin 24.de ben gidicem 8subatta esimin spermlerine bakilcak 15gunde o surer sonucu sonra artik ilac tedavisi yani bir dahaki aya baslanir diye düşünüyorum bakalım rabbim tez zamanda yüzümüze baksin kucaklarimizi bos bırakmasın
14.gunu canim az az yumurtlama akintisi gibi hem krem tarzi hemde uzayan akinti geliyo tmm canim bu aksamdan baslimVakit kaybetmeden bu aksamdan basla bugun senin adettinin 13. Gunu sanirim eger yumurtlama belirtin de varsa 3 gunu degerlendir bwnce
Yok canim adetliyken yapilan cikti esimin sperm gunu benim adet gunum oyuzden dedim subata insallah baslarizHormon testin sonucu 15 gun mu suruyor benim ayni gun sonucu verdiler ve esimde sperm testi yapti 2 saat icinde verdiler
Hemen basla bugunu yarinj ve sonrakini de degerlendir sansin yukselir14.gunu canim az az yumurtlama akintisi gibi hem krem tarzi hemde uzayan akinti geliyo tmm canim bu aksamdan baslim
Canim birde sen ozelde mi goruyosun tedavini ben devlete basladim tekrardan ozelde doktorlar biraz pahalıHormon testin sonucu 15 gun mu suruyor benim ayni gun sonucu verdiler ve esimde sperm testi yapti 2 saat icinde verdiler
Tmm canim insaallah hepimiz hayirli haberler olurHemen basla bugunu yarinj ve sonrakini de degerlendir sansin yukselir
Ha insallah hic gerek kalmadan kendiliginden olur insallahYok canim adetliyken yapilan cikti esimin sperm gunu benim adet gunum oyuzden dedim subata insallah baslariz
Kizlar simdi bisey sorcam benim adet tarihim ocak 4 4gun sürdü adetin 7.gununde iliski oldu nezaman iliskilere baslamaliyim
Evet canim ben ozelde devam ediyorum. Gercekten cok pahali testler aynj sonucta. Bence devlet daha iyi keske bende devlete gidebilsem ozellerin bazilari gercekten para tuzagi oluyorCanim birde sen ozelde mi goruyosun tedavini ben devlete basladim tekrardan ozelde doktorlar biraz pahalı
sende bal tarçın çörek otu kullanmıştın yumurtlama öncesi ve sonrası kasıkta ve belde ağrın oldumuCanım iki güne bir mutlaka olsun
Ovulasyon testi yapmayacakmısın?
Evet canim yumurttalar olgunlasirken ve catladiginda agri hissediyorum kasiklardasende bal tarçın çörek otu kullanmıştın yumurtlama öncesi ve sonrası kasıkta ve belde ağrın oldumu
baya var diğer aylar tek taraflı sızı gibi olurdu şimdi komple mayhoş bir ağrı var ve testlerim koyu gördüysen ben çörek otuna bağladım şükür kullanan birini buldum :)Evet canim yumurttalar olgunlasirken ve catladiginda agri hissediyorum kasiklarda
baya var diğer aylar tek taraflı sızı gibi olurdu şimdi komple mayhoş bir ağrı var ve testlerim koyu gördüysen ben çörek otuna bağladım şükür kullanan birini buldum :)
inşallah bu çörek otu bence işe yarıyor ilk testten beri belirgindi ovu testim bir ara silikleşti yumurtlama günü koyuldu sonra bir gece silik diğerleri normal koyulukta İnşalalh benimde tutar gelir ballı çörek otum :) ya isteryen herkese versin Allah ımHadi bu agrilar sende de bebisten olsun insallahhh
Hiç sektirmedim bu ay desem yeri başta gün aşırı yumurtlama günü üst üstte şimdi yine gün aşırı devam yorucu ama degerAmin canım insallahhhh
Sen rahat ol
Çalışma yaptinizsa gerisi Rabbimize kalmis artik :)
inşallah bu çörek otu bence işe yarıyor ilk testten beri belirgindi ovu testim bir ara silikleşti yumurtlama günü koyuldu sonra bir gece silik diğerleri normal koyulukta İnşalalh benimde tutar gelir ballı çörek otum :) ya isteryen herkese versin Allah ım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?