Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon Testi Ve Deneyimlerimiz:))

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Silikleşirseden kastı ilk koyuluğunu kaybetmesi değil mi? ben öyle olduğunu düşünüyorum.
Canım durumu şöyle açıklayım LH pik yapıyor ki yumurta çatlasın diye. Yumurtayı çatlatana kadar yüksek kalıyor. Çatlarsa yavaş yavaş silikleşiyor. Ancak diyelim ki yumurtlama olmadı ve folikül kiste dönüştü. Neden emin değilim ama bu durumda da LH yüksek kalıyor ve vücut hamilelik belirtileri sergiliyor(üç kez yaşadım bu durumu tecrübemle sabit). Mide bulantısı kasık batması bel ağrısı vs vs. Ya da gebelik oluştu. Yavaş yavaş lh azalırken HCG salınımı başlıyor yine test bu noktadan itibaren pozitif sonuç veriyor(Bunu da 1 kez yaşadım). Düşmesine bu yüzden taktım kendi adıma kist mi oluştu yumurtam mı gecikti yoksa bebiş mi diye. İncir ve havucun bebiş varsa zararı olacağını da düşünmüyorum.

Aminn canım hep hayıyırlısıyla diye dua ediyorum. Ozaman degerlendirdiğimiz tutmadı adet olacağım

Kızlar merhaba Bayadır bakamıyorum buralara benim bat 21 Ocak. Biraz önce test yaptim silik çıktı inanamadim yine yaptım yinee silik çıktı. İnanamıyorum nolur bana dua edin sabah kan vercem
Canım test gebelik testiyse ben de güzel haberlerini bekliyorum :)

Kızlar merhaba Bayadır bakamıyorum buralara benim bat 21 Ocak. Biraz önce test yaptim silik çıktı inanamadim yine yaptım yinee silik çıktı. İnanamıyorum nolur bana dua edin sabah kan vercem
Gunaydin canim gozun aydin saglikla kucagina almak nasip olur insallah sonuclarini bize de soyle cok sevindim adina darisi butun bekleyenlere

Günaydın kızlar bu sabah böyle çıktı dün geceyi değerlerdim dün gece en koyuydu sabah silikleşmiş ikisini de atıyorum

Eklentiler

• 7E6DDF76-BCC5-4E38-B90B-8C4005DD2A19.webp
    94,7 KB · Görüntüleme: 56
  • C9157447-09DA-43BB-8C57-A6B19865D03B.webp
    135,3 KB · Görüntüleme: 51
Kızlar bugün yumurtlama günümmü benim daha koyu olduğu oluyomu yarın falan mı yoksa ya bide bugün yola çıkcaz bi günümüz yolda geçcek şansa bak ya oooofff

Eklentiler

• D49844D3-7E23-49E3-939C-4C5FC932C95B.webp
    15,2 KB · Görüntüleme: 51
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…