- Konu Sahibi Mavi Rapunzel
-
- #4.061
Canım durumu şöyle açıklayım LH pik yapıyor ki yumurta çatlasın diye. Yumurtayı çatlatana kadar yüksek kalıyor. Çatlarsa yavaş yavaş silikleşiyor. Ancak diyelim ki yumurtlama olmadı ve folikül kiste dönüştü. Neden emin değilim ama bu durumda da LH yüksek kalıyor ve vücut hamilelik belirtileri sergiliyor(üç kez yaşadım bu durumu tecrübemle sabit). Mide bulantısı kasık batması bel ağrısı vs vs. Ya da gebelik oluştu. Yavaş yavaş lh azalırken HCG salınımı başlıyor yine test bu noktadan itibaren pozitif sonuç veriyor(Bunu da 1 kez yaşadım). Düşmesine bu yüzden taktım kendi adıma kist mi oluştu yumurtam mı gecikti yoksa bebiş mi diye. İncir ve havucun bebiş varsa zararı olacağını da düşünmüyorum.Silikleşirseden kastı ilk koyuluğunu kaybetmesi değil mi? ben öyle olduğunu düşünüyorum.
Yarın güzel haberlerini bekliyoruz :)Kızlar merhaba Bayadır bakamıyorum buralara benim bat 21 Ocak. Biraz önce test yaptim silik çıktı inanamadim yine yaptım yinee silik çıktı. İnanamıyorum nolur bana dua edin sabah kan vercem
Evet ilk tuvaletimden sonraki tuvaletimi kullandım, sıvı almadım yemedim de bişey bugün yine yaptım az çizgi çıktı inceSıvı alımına dikkat ettin mi
Aminn canım hep hayıyırlısıyla diye dua ediyorum. Ozaman degerlendirdiğimiz tutmadı adet olacağımBelki adettendir rahim adet icin hazirlaniyor ya ondan olabilir kotu seyler hemen dusunme hep iyi dusun ki hep iyi seyler olsun. Bir hadisi serifte gormustum bol dua edin ve Allahtan hep cok sey isteyin diyordu bizde bol bol dua edip cok istiyelim Rabbim bizim kismetimizi de verecek insallah
Canım test gebelik testiyse ben de güzel haberlerini bekliyorum :)Kızlar merhaba Bayadır bakamıyorum buralara benim bat 21 Ocak. Biraz önce test yaptim silik çıktı inanamadim yine yaptım yinee silik çıktı. İnanamıyorum nolur bana dua edin sabah kan vercem
Gunaydin canim gozun aydin saglikla kucagina almak nasip olur insallahKızlar merhaba Bayadır bakamıyorum buralara benim bat 21 Ocak. Biraz önce test yaptim silik çıktı inanamadim yine yaptım yinee silik çıktı. İnanamıyorum nolur bana dua edin sabah kan vercem
Insallah en yakin zamanda Rabbim bize nasip edet kuzum vr umarim adet olmayizAminn canım hep hayıyırlısıyla diye dua ediyorum. Ozaman degerlendirdiğimiz tutmadı adet olacağım
keşke özelde verebilseydin canım ya.. 45 50 tl den bahsediyolarKan verdim sağlık ocağına ama pazartesi cikar dedi sonuçlar
İnşallah güzel haberler alırız sendenKan verdim sağlık ocağına ama pazartesi cikar dedi sonuçlar
sağlık olsun bata kaç vardı ayrıca inşallah iyi sonuçlar gelsiin.Kan verdim sağlık ocağına ama pazartesi cikar dedi sonuçlar
Aslinda özelde de versem mi diye düşünüyorumkeşke özelde verebilseydin canım ya.. 45 50 tl den bahsediyolar
Pazartesi bat 3 gün varsağlık olsun bata kaç vardı ayrıca inşallah iyi sonuçlar gelsiin.
yani şimdi vermişsin bekleyelim bakalım güzel düşünelim inşallah ... 2 defa vermiş olucaksın.:/Aslinda özelde de versem mi diye düşünüyorum
Elinde barkod var mı cnm barkod varsa internetten bakabilirsinKan verdim sağlık ocağına ama pazartesi cikar dedi sonuçlar
Barkod yok malesef. Ozeldede verdim kan hafta sonu kafayi yemekle geçirmektense dedim emin olayimElinde barkod var mı cnm barkod varsa internetten bakabilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?