- 9 Ekim 2018
- 3.358
- 9.676
- 108
- Konu Sahibi Mavi Rapunzel
-
- #4.101
Canim her nasip vaktine esirdir bu sekilde dusun olumsuz olma rabbim nasip eder insallahBen her ay kullanıyorum ama bi türlü tutmuyo umarım bende bir gün gebe kalabilirim
Ilk gebeliğim 9 ay sonra oldu ama düşuk yaptim ondan sonra 3 ay oldu hala yok başka sorunlarımda var kist falan o yüzden bazen olumsuz olabiliyorum teşekkürler canım bende öyle diyorum bi vakti var demek ki Allahtan hayırlısıCanim her nasip vaktine esirdir bu sekilde dusun olumsuz olma rabbim nasip eder insallah
Cok gecmis olsun canim bir sorunu olmayipta aylardir olmayan o kadar cok kisi var ki Rabbim bize hayirli zamanda nasip eder insallahIlk gebeliğim 9 ay sonra oldu ama düşuk yaptim ondan sonra 3 ay oldu hala yok başka sorunlarımda var kist falan o yüzden bazen olumsuz olabiliyorum teşekkürler canım bende öyle diyorum bi vakti var demek ki Allahtan hayırlısı
Yumurtladıktan sonra ne kadar süre vaktim olur ki yarın akşama şansım var mı dersinizDaha koyu da olabiliyor canım ama muhtemelen 12-36 saat içinde yumurtlayacaksın.
Boyle guzel mesajlar okumak insani umutlandırıyo gerçekten inşallah vaktinde sağlıklı gelsin hepimizinkiCok gecmis olsun canim bir sorunu olmayipta aylardir olmayan o kadar cok kisi var ki Rabbim bize hayirli zamanda nasip eder insallah
Zaten cift cizgiyi gordukten sonra ertesi gun tekrar yapın ve 2. Cizginin silikleştiğini gorun diyorlar o da çatlama oldu demekmiş çift cizgiyi gordukten sonra 3 gun degerlendirmek gerek ben oyle biliyorum yani şansın varYumurtladıktan sonra ne kadar süre vaktim olur ki yarın akşama şansım var mı dersiniz
Silik çıkmış ayni koyulukta olmasi.lazim.yarin tekrar yapin.benceKizlar dunu degerlendirdim sizce gunlerim mi
Çok teşekkür ederim içim rahattı valla yoksa bu yol bitmezdi, inşallah olur hayırlısıyla güzel haberleri veririmZaten cift cizgiyi gordukten sonra ertesi gun tekrar yapın ve 2. Cizginin silikleştiğini gorun diyorlar o da çatlama oldu demekmiş çift cizgiyi gordukten sonra 3 gun degerlendirmek gerek ben oyle biliyorum yani şansın var
Hadi inşallah güzel haberleri bekliyoruzÇok teşekkür ederim içim rahattı valla yoksa bu yol bitmezdi, inşallah olur hayırlısıyla güzel haberleri veririm
çok güzel hakkında hayırlısı artıkKızlar selammm :) bakınızzzz ovulasyon testlerim 15-16-17-18 hergün değerlendirdik sizce doğru zaman mı acaba
Kızlar selammm :) bakınızzzz ovulasyon testlerim 15-16-17-18 hergün değerlendirdik sizce doğru zaman mı acaba
17. Gun yumurtlama olmus 18.gun catlamiş sansın çok inşallah tutar guzel haberleri al hadi bakalim :)Kızlar selammm :) bakınızzzz ovulasyon testlerim 15-16-17-18 hergün değerlendirdik sizce doğru zaman mı acaba
Minoset güvenliydi canım. o da çok etki yapmaz.kızlar parol mu içebiliyorduk ağrı için
Hadi inşallah kızlar olursa paylaşacağım sizlerle hemen Allah hepimize nasip etsin inşallah çokca aminnnn :)17. Gun yumurtlama olmus 18.gun catlamiş sansın çok inşallah tutar guzel haberleri al hadi bakalim :)
Şimdi spremler bir süreçten geçiyor yumurtayı dölleyebilmek için bu da 7 saat kadar sürüyor. Bu akşam en en geç yarın sabahı kaçırmamanı tavsiye ederim. İlişkiden sonra bir 30 dakika ayaklarını havaya kaldırıp ya da yastık alıp uzan. Hemen ayağa kalkma. Olursa büyük ihtimal erkek olur. bunu da aklında tutYumurtladıktan sonra ne kadar süre vaktim olur ki yarın akşama şansım var mı dersiniz
Biraz daha var sanki canım.Kizlar dunu degerlendirdim sizce gunlerim mi
17 gün içinde çatlamış. Doğru günler. HayırlısıKızlar selammm :) bakınızzzz ovulasyon testlerim 15-16-17-18 hergün değerlendirdik sizce doğru zaman mı acaba
bilmiyorum ki ya ağrım çokMinoset güvenliydi canım. o da çok etki yapmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?