Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon Testi Ve Deneyimlerimiz:))

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canim her nasip vaktine esirdir bu sekilde dusun olumsuz olma rabbim nasip eder insallah
Ilk gebeliğim 9 ay sonra oldu ama düşuk yaptim ondan sonra 3 ay oldu hala yok başka sorunlarımda var kist falan o yüzden bazen olumsuz olabiliyorum teşekkürler canım bende öyle diyorum bi vakti var demek ki Allahtan hayırlısı

Cok gecmis olsun canim bir sorunu olmayipta aylardir olmayan o kadar cok kisi var ki Rabbim bize hayirli zamanda nasip eder insallah

Yumurtladıktan sonra ne kadar süre vaktim olur ki yarın akşama şansım var mı dersiniz
Zaten cift cizgiyi gordukten sonra ertesi gun tekrar yapın ve 2. Cizginin silikleştiğini gorun diyorlar o da çatlama oldu demekmiş çift cizgiyi gordukten sonra 3 gun degerlendirmek gerek ben oyle biliyorum yani şansın var

Zaten cift cizgiyi gordukten sonra ertesi gun tekrar yapın ve 2. Cizginin silikleştiğini gorun diyorlar o da çatlama oldu demekmiş çift cizgiyi gordukten sonra 3 gun degerlendirmek gerek ben oyle biliyorum yani şansın var
Çok teşekkür ederim içim rahattı valla yoksa bu yol bitmezdi, inşallah olur hayırlısıyla güzel haberleri veririm

Kızlar selammm :) bakınızzzz ovulasyon testlerim 15-16-17-18 hergün değerlendirdik sizce doğru zaman mı acaba

Eklentiler

• 6AF86A40-DBB1-4EC1-87F7-5D2583226D4F.webp
    140,7 KB · Görüntüleme: 67
Kızlar selammm :) bakınızzzz ovulasyon testlerim 15-16-17-18 hergün değerlendirdik sizce doğru zaman mı acaba
17. Gun yumurtlama olmus 18.gun catlamiş sansın çok inşallah tutar guzel haberleri al hadi bakalim :)

Yumurtladıktan sonra ne kadar süre vaktim olur ki yarın akşama şansım var mı dersiniz
Şimdi spremler bir süreçten geçiyor yumurtayı dölleyebilmek için bu da 7 saat kadar sürüyor. Bu akşam en en geç yarın sabahı kaçırmamanı tavsiye ederim. İlişkiden sonra bir 30 dakika ayaklarını havaya kaldırıp ya da yastık alıp uzan. Hemen ayağa kalkma. Olursa büyük ihtimal erkek olur. bunu da aklında tut Yumurta ömrü 24 saat dense de bu ortalama bir rakam ilk hamilelik uğraşılarımda yaptığım incelemelerde 6 saat ömrü olan yumurtalar olduğunu okumuştum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…