Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon Testi Ve Deneyimlerimiz:))

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kaç güne bir regl oluyordun havuç ye bol bol çatlamamış olabilir yada inşallah başka biseydendir :)

Sanırım pko dan dolayı en son hormon tahlillerimde lh 23.5 çıkmıştı buda ovülasyon testinde hep koyu renk çıkmasına neden oluyor galiba. Normalfe reglim 3 ayda bir oluyordu ama ben iki sene doğum kontrol hapı kullandım bırakır bırakmaz hamile kaldım ama ondada kalbi durduğu için kötü sonıçlandı

Canım o zaman sende Lh artışında T çizgisi C'den koyu olacak muhtemelen naçizane tavsiyem ya gözü karartıp internetten çoklu test yapıp ısrarla dene. Ya da ateş akıntı takibine göre ovulasyon testi yap.

Kızlar şaka gibiyim ya dün uyuyakaldığım için teste göre çatlama gününü kaçırdık. Belim de deli gibi ağrımıştı oysa Bugün de gözümü açık tutamıyorum. Normalde 2'ye üçe kadar gözümü kıpmam.

Canım o zaman sende Lh artışında T çizgisi C'den koyu olacak muhtemelen naçizane tavsiyem ya gözü karartıp internetten çoklu test yapıp ısrarla dene. Ya da ateş akıntı takibine göre ovulasyon testi yap.

Çoklu testi nasıl yapıcam. Akıntıyı takip edemem sanırım çünkü benim sürekli akıntım oluyo

Çoklu testi nasıl yapıcam. Akıntıyı takip edemem sanırım çünkü benim sürekli akıntım oluyo
Canım 50'li falan paketler var nette uygun fiyata dışardan alsan pahalıya patlar onlardan alırsan reglden sonra her gün düzenli yapıp yakalayabilirsin. Çok saçma gelecek belki ama kadının biri yumurta takibi yaptırmış demişler sen yumurtlamıyorsun. Sonra fark etmişler ki kadın adetliyken yumurtluyormuş. Bünyelerimiz inanılmaz. Bu nedenle özellikle düzensiz adette kararlı olmak gerekiyor.

Şuan aldım bende yapıyorum ama renk hep aynı çıkıyor bana göre. Evet inanılmaz gerçekten. Medipol de gittiğim dr bana sanırım fsh den bahsediyordu fsh 5 ken lh 23. 5 çıkmış buda yumurtalıklarına sürekli çatla komutu gidiyor demişti. Progesteron vermek istedi fakat göğsümde de kistler var bunun için genel cerrahiyeye git ve daha sonra tüp bebek dr una gitsen daha iyi olur dedi. Bunun sebebide hamile kalamam ya da tüp bebek için değil tüp bebek dr unun takibi ile daha iyi sonuç alırsın dedi

Enfeksiyondan olabilir tabi bir ihtimal daha var gebelik olma ihtimali var mi? Herhangi bir belirtin var mi hamilelik icin?

Enfeksiyondan olabilir tabi bir ihtimal daha var gebelik olma ihtimali var mi? Herhangi bir belirtin var mi hamilelik icin?
Hamilelige hic ihtimal vermiyorum aslinda cunku insan hep hayal kirikligina ugrayinca hep olumsuz dusunuyorsun enfeksiyon olabilir ama olsa bile yolculuk zarar verirmi ne bileyim sadece 1 hafta once lekem geldi o bide bel agrim cok oldu kasik batmalarim ama bunlr hep olagan seylerde olabilir

Batta kac gun var canim? Sanmiyorum ya yolculuk zarar vermez. Haklisin ilk hamileligim de iliski olan gece tutugunu hissetmistim ve emindim ama simdi hicbir sey hissetmiyorum o kadar cok hayal kirikligi oldu ki

FSH ile LH'ın aynı olması bekleniyor. Tüp bebek doktoru sadece tüp bebek yapmıyor. Bir arkadaşımda da pko vardı. Doktorlar anlamamış. Bir tüp bebek uzmanı ona gitti. Hap vermiş ve hamile kaldı. İnşallah hayırlı zamanda gelir miniğin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…