- Konu Sahibi Mavi Rapunzel
-
- #4.121
AmiinnnHadi inşallah kızlar olursa paylaşacağım sizlerle hemen Allah hepimize nasip etsin inşallah çokca aminnnn :)
Kasık ve bel ağrısı mı? Kasık ağrısı tek taraflı mı ve ne taraf? Sağ kasıksa ihmal etme. Acile git. Ben senden hamişlik bekliyorum bakbilmiyorum ki ya ağrım çok
1 haftadır belde kasıgin bugüne kadar tamamıydı bugün solda bacağa vuruyor kolumu kaldırdım bisey yokKasık ve bel ağrısı mı? Kasık ağrısı tek taraflı mı ve ne taraf? Sağ kasıksa ihmal etme. Acile git. Ben senden hamişlik bekliyorum bakama çok çok düşük bir ihtimal kist de olabilir. Özellikle kolunu kaldırdığında bıçak saplanır gibiyse bir kadın doğumcuya çıkabilirsin. Geçen ay da benim oldu kıvrandım resmen hem karın hem bel hem sağ kasık ağrısı. Sonuçta hiç bir şey yoktu.
Uygulamadan eklenilmiyor ondan dolayi olabilir bende onu cok yasadimBen neden foto ekleyemiyorum anlamadım gitti acaba mesaj sayısı ile mi ilgili
Yumurtlama olmuş degerlendirdiysen hayırlısı canımBunlarda ondan önceki günlere ait ama bunlarda sıvıya dikkat etmemiştim ve akşam yapmıştım
İnşallah bebiştir o zaman :)1 haftadır belde kasıgin bugüne kadar tamamıydı bugün solda bacağa vuruyor kolumu kaldırdım bisey yok
16 pozitif 17'de yumurtlamışsın muhtemelen.Bunlarda ondan önceki günlere ait ama bunlarda sıvıya dikkat etmemiştim ve akşam yapmıştım
İnşallah canım herkesin şöyle toptan olsa ovulasyon değilde bulantı konuşsak gün saysakİnşallah bebiştir o zaman :)
16 pozitif 17'de yumurtlamışsın muhtemelen.
bugünü hatta yarınıdaa değerlendir canımAma eşim şehir dışındaydı dün akşamondan önceki akşamı değerlendirmiştik bugünü değerlendirebiliriz birde
bu ay ben dahil herkesin değişik bende havuçla çatlattım ya elimde havuç bütün günBeyaz olan dünün yani 21. günün lila olan da bugünün yani 22. günün dün ve bugün aç karnına bir bardak 4 incir ve 2 havuçla yaptığım şerbeti içtim. Ya çatlamıyordu geç yumurtladım. Ya da hormonlarım benle dalga geçiyorne dersiniz.
Canım sana bişey soracağım çatlamadan sonra kaçıncı gün verdin kn acaba çıktı54 çıktı bata 3 gün var gayet iyi sanıyorum
Yeni yıl sürprizlerle dolu inşallah hayırlısı olsun hakkımızda bu ayın başında doktor antibiyotik verdiydi o da dengemi sarsmış olabilirbu ay ben dahil herkesin değişik bende havuçla çatlattım ya elimde havuç bütün gün
Bel ağrısı bendede çok ya ayakta uzun süre durmak izdirap oluyo bazenbilmiyorum ki ya ağrım çok
Ben ovu testi ile takip ettim. 5 i azda olsa siliklesti ama galiba 7si gibi yumurta aki şeklinde sıvı geldi. Tam günü yani bilemedim 17sindede testte cok silik cikti 18inde kan testi 54 ciktiCanım sana bişey soracağım çatlamadan sonra kaçıncı gün verdin kn acaba çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?