Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon Testi Ve Deneyimlerimiz:))

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canim adetlerim şaşar yani 35gunde bazen 45 50 gune olabilir benim sadece yumurta catlama sorunum var birde bazen kistte donusuyo catlamadigi icin

54 çıktı bata 3 gün var gayet iyi sanıyorum
Maşallah Rabbim hayırla tamamına erdirsin hayırlı sağlıklı bir evladınız olsun inşallah sağlıklı bir gebelik süreci geçirirseniz ben bu pozitifleri gördükçe sanki kendimim gibi çoook mutlu oluyorum.
Belirtilerin nelerdi canım ovulasyon testi kullandın mı kullandıysan hangi gümleri değerlendirdiniz bir de ek olarak bir şeyler uyguladın mı, her yeni gebeye sorduğumuz klasik sorular

2 aydir ovulasyon kullanıyorum sadece yumurtlama donemi yogun degeelendirdik. Gecen ay cok stres yaptim bu ay saldim kendimi zamana biraktim 0 stresdi yani Ekstra bisey yapmadim aslında yani 0 stres en onemlisi

değerlendiremicez ya kaç saat sürüyodu bu yumurtlama yetişiriz belki yarın akşama anca yapabiliriz uf
24 ila 48 arasi diyorlar canim birde catlayincada onemli sen onu degerleendir insallah tutar sanki cocugu olan herkes yumurtlama gunune mi denk getiriyor. Sadece yumurtlama gunu sansin daha yuksek oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…