- 9 Ekim 2018
- 3.358
- 9.676
- 108
- Konu Sahibi Mavi Rapunzel
-
- #4.081
Canim bence pozitif olmus bugunu degerlendirmeye calisKızlar bugün yumurtlama günümmü benim daha koyu olduğu oluyomu yarın falan mı yoksa ya bide bugün yola çıkcaz bi günümüz yolda geçcek şansa bak ya oooofff
Insallah guzelce tutar bu aksami da degerlendir sonrada bence gun asiri devam etGünaydın kızlar bu sabah böyle çıktıdün geceyi değerlerdim dün gece en koyuydu sabah silikleşmiş ikisini de atıyorum
Bence de en mantiklisi o yoksa hafta sonu izdirap gelirdi sana insallah hayirli haberler verirsin ve hepimize sans getirirsin baslangici sen yapmis ol bu ocak ayinda hepimiz hamile oluruz insallahBarkod yok malesef. Ozeldede verdim kan hafta sonu kafayi yemekle geçirmektense dedim emin olayim
54 çıktı bata 3 gün var gayet iyi sanıyorumBence de en mantiklisi o yoksa hafta sonu izdirap gelirdi sana insallah hayirli haberler verirsin ve hepimize sans getirirsin baslangici sen yapmis ol bu ocak ayinda hepimiz hamile oluruz insallah
Masallah gayet guzel pazartesi tekrar testi yaptir cok sevindim adina insallah saglikla kucagina alirsin54 çıktı bata 3 gün var gayet iyi sanıyorum
Amiinn canim amin darisi hepinizin basina insallahMasallah gayet guzel pazartesi tekrar testi yaptir cok sevindim adina insallah saglikla kucagina alirsin
Amin insallah canimmAmiinn canim amin darisi hepinizin basina insallah
Canim adetlerim şaşar yani 35gunde bazen 45 50 gune olabilir benim sadece yumurta catlama sorunum var birde bazen kistte donusuyo catlamadigi icinbak doktorlar adetten sonra gün aşırı der yumurta olgunşatıktan sonraki 3 gün buda çizgi koyu ve silikleştiği günler değerlendirimeli bizde herşey normal olduğu halde yaşdan korkuma ceviz fındık kuru üzüm pekmez havuç suyu nar suyu keçi boynuzu eşime yedirip içirdiklerim :) iyice maymun ettin beni diyor eşim eylülden beri deniyoruz ekimde ovulasyon testine başladım burdaki arkadaşlardan çok şey öğrendim öğreniyorum
Sen nezaman başladın
Adetlerin düzenlimi
Herhangi bir sıkıntınız varmı
Tebrik ederim canım inşallah sagliklı bir sekilde devam eder ve rabbim sağ sağlim kucagina almayi nasip eder54 çıktı bata 3 gün var gayet iyi sanıyorum
Süper belim kopuyo egilemiyorum oturamıyorum zorladımmı naptım ya54 çıktı bata 3 gün var gayet iyi sanıyorum
Hayirli olsun sag salim hamilelik gecir İnsaallah54 çıktı bata 3 gün var gayet iyi sanıyorum
Maşallah Rabbim hayırla tamamına erdirsin hayırlı sağlıklı bir evladınız olsun inşallah sağlıklı bir gebelik süreci geçirirseniz54 çıktı bata 3 gün var gayet iyi sanıyorum
Bir de kaç aydır deniyordunuz54 çıktı bata 3 gün var gayet iyi sanıyorum
değerlendiremicez ya kaç saat sürüyodu bu yumurtlama yetişiriz belki yarın akşama anca yapabiliriz ufCanim bence pozitif olmus bugunu degerlendirmeye calis
2 aydir ovulasyon kullanıyorum sadece yumurtlama donemi yogun degeelendirdik. Gecen ay cok stres yaptim bu ay saldim kendimi zamana biraktim 0 stresdi yani Ekstra bisey yapmadim aslında yani 0 stres en onemlisiMaşallah Rabbim hayırla tamamına erdirsin hayırlı sağlıklı bir evladınız olsun inşallah sağlıklı bir gebelik süreci geçirirsenizben bu pozitifleri gördükçe sanki kendimim gibi çoook mutlu oluyorum.
Belirtilerin nelerdi canım ovulasyon testi kullandın mı kullandıysan hangi gümleri değerlendirdiniz bir de ek olarak bir şeyler uyguladın mı, her yeni gebeye sorduğumuz klasik sorular
Daha koyu da olabiliyor canım ama muhtemelen 12-36 saat içinde yumurtlayacaksın.Kızlar bugün yumurtlama günümmü benim daha koyu olduğu oluyomu yarın falan mı yoksa ya bide bugün yola çıkcaz bi günümüz yolda geçcek şansa bak ya oooofff
Tebrikler gayet iyi bence de54 çıktı bata 3 gün var gayet iyi sanıyorum
24 ila 48 arasi diyorlar canim birde catlayincada onemli sen onu degerleendir insallah tutar sanki cocugu olan herkes yumurtlama gunune mi denk getiriyor. Sadece yumurtlama gunu sansin daha yuksek oluyordeğerlendiremicez ya kaç saat sürüyodu bu yumurtlama yetişiriz belki yarın akşama anca yapabiliriz uf
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?