- Konu Sahibi Mavi Rapunzel
-
- #4.201
Himm anladim epey varmis hani test yap oyle beline mudahelw et dicektim27 si bir hafta kaldı
Üç dört gün daha sık dişini çok dayanamadın 4 gün sonra kanda baktır. Ona göre müdahalede bulun bene geçmiş olsun.27 si bir hafta kaldı
Hayal olarak kalmayacak Rabbim bizede nasip edecek insallahOlmaz mi ya dusuncesi bile cidden mutlu ediyor
Canim ovulasyon testi adet gectikten sonra koyu cizgi cikiyor ikimizin ayni gun adet olmayana kadar umut vardir o yuzden hemen uzulme ben test falan hic yapmadim ki yapmayida dusunmuyorum yaaaKızlar benim bata 5 gün kaldı kasıklarımda vve belimde ağrılar oluyor göğüsler de agrıyor az once ovulasyon testi yaptım tertemiz tek çizgi çıktı bu ayda olmadı yaaa adet olacam
Yaaaaaa ay inşallah tutmuşur ozaman adet gününe kadar bekleyim bende erken gebelik testi de var o da battan 3 gün önce yapılabilir diyor ama cesaret edemiyorum. Zaten 3 adet ovulasyon testim kaldıCanim ovulasyon testi adet gectikten sonra koyu cizgi cikiyor ikimizin ayni gun adet olmayana kadar umut vardir o yuzden hemen uzulme ben test falan hic yapmadim ki yapmayida dusunmuyorum yaaa
Bekle bosver kafani dagit dusunme uzme kendini insallah olmustur. Ben kendim de belirti bile bulmak istemiyorum umutlanmak cok kotu birseyYaaaaaa ay inşallah tutmuşur ozaman adet gününe kadar bekleyim bende erken gebelik testi de var o da battan 3 gün önce yapılabilir diyor ama cesaret edemiyorum. Zaten 3 adet ovulasyon testim kaldı
O zaman subatta olur Rabbimin izniyle bir ay daha gec aliriz kucagimiza bebegimiziSanki adet olacakmışım gibi hissediyorum. Bu ayda olmadı gibi bilemiyorum
Aminnn canim tabiki hayırlısı olsun hakkimizda ama bir heycan bir hüzün oluyor istemesekdeO zaman subatta olur Rabbimin izniyle bir ay daha gec aliriz kucagimiza bebegimizi
Uzulunce elimize birsey geciyor mu kuzum uzulmek yerine bol bol dua edelim Allah kabul etmiyecegi duayi insana ettirmezmisAminnn canim tabiki hayırlısı olsun hakkimizda ama bir heycan bir hüzün oluyor istemesekde
Amin herkese nasip etsinHayal olarak kalmayacak Rabbim bizede nasip edecek insallah
Amin kuzum insallah cok az kaldi batlarimiza insallah olmayizAmin herkese nasip etsin
Aminn canım duada ediyoruz tabiki hayırlısını versin rabbimUzulunce elimize birsey geciyor mu kuzum uzulmek yerine bol bol dua edelim Allah kabul etmiyecegi duayi insana ettirmezmis
Amin kuzumAminn canım duada ediyoruz tabiki hayırlısını versin rabbim
İnşallah bat ne zaman ben soğan kürünü günde 1 olarak içtim umarım etkili olurBenimde bugün yarın yumurtlama olcak büyük ihtimal yeni koyulaşmaya başlıyo. Hadi birlikte haber verelim inşAllah. :)
Evet canim ogreniliyorMerhaba ovulasyon testi ile muhtemel gebelik ogreniliyormu sanki oyle kalmis aklimda
Ayy hadi hayırlısı ikimiz de sevinelim bu ay inşallah, benim 3 şubat senin ne zamanAynıyız galiba canım :) bende bu ay hem soğan kürüne başladım hem ovu testine ayın 17 sinde yumurtlamayı yakaladık :) senin Bat ne zaman ?
Benim de 3-4 şubat gibi aynıyız :) ama benim yumurtlamam geçti ayın 17 sinde yumurtladım inşallah tutmuştur beklemedeyiz :)Ayy hadi hayırlısı ikimiz de sevinelim bu ay inşallah, benim 3 şubat senin ne zamanama ben ovu yapamadım bu iki gün ya misafirlikteyiz ama dün de bugün de çalışmalar son gaz devam inşallah işe yarar rabbiiiiim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?