Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon Testi Ve Deneyimlerimiz:))

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar benim bata 5 gün kaldı kasıklarımda vve belimde ağrılar oluyor göğüsler de agrıyor az once ovulasyon testi yaptım tertemiz tek çizgi çıktı bu ayda olmadı yaaa adet olacam

Kızlar benim bata 5 gün kaldı kasıklarımda vve belimde ağrılar oluyor göğüsler de agrıyor az once ovulasyon testi yaptım tertemiz tek çizgi çıktı bu ayda olmadı yaaa adet olacam
Canim ovulasyon testi adet gectikten sonra koyu cizgi cikiyor ikimizin ayni gun adet olmayana kadar umut vardir o yuzden hemen uzulme ben test falan hic yapmadim ki yapmayida dusunmuyorum yaaa

Canim ovulasyon testi adet gectikten sonra koyu cizgi cikiyor ikimizin ayni gun adet olmayana kadar umut vardir o yuzden hemen uzulme ben test falan hic yapmadim ki yapmayida dusunmuyorum yaaa
Yaaaaaa ay inşallah tutmuşur ozaman adet gününe kadar bekleyim bende erken gebelik testi de var o da battan 3 gün önce yapılabilir diyor ama cesaret edemiyorum. Zaten 3 adet ovulasyon testim kaldı

Yaaaaaa ay inşallah tutmuşur ozaman adet gününe kadar bekleyim bende erken gebelik testi de var o da battan 3 gün önce yapılabilir diyor ama cesaret edemiyorum. Zaten 3 adet ovulasyon testim kaldı
Bekle bosver kafani dagit dusunme uzme kendini insallah olmustur. Ben kendim de belirti bile bulmak istemiyorum umutlanmak cok kotu birsey

Aynıyız galiba canım :) bende bu ay hem soğan kürüne başladım hem ovu testine ayın 17 sinde yumurtlamayı yakaladık :) senin Bat ne zaman ?
Ayy hadi hayırlısı ikimiz de sevinelim bu ay inşallah, benim 3 şubat senin ne zaman ama ben ovu yapamadım bu iki gün ya misafirlikteyiz ama dün de bugün de çalışmalar son gaz devam inşallah işe yarar rabbiiiiim

Benim de 3-4 şubat gibi aynıyız :) ama benim yumurtlamam geçti ayın 17 sinde yumurtladım inşallah tutmuştur beklemedeyiz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…