Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon Testi Ve Deneyimlerimiz:))

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Batta kac gun var canim? Sanmiyorum ya yolculuk zarar vermez. Haklisin ilk hamileligim de iliski olan gece tutugunu hissetmistim ve emindim ama simdi hicbir sey hissetmiyorum o kadar cok hayal kirikligi oldu ki
Düşük riskin yoksa yolculuğun bir şey yapacağını sanmıyorum. Benim düşük riskim vardı 12 saat yol gittim geldim çok şükür bir şey olmadı. Ama kendini çok yorma ağır kaldırma mümkünse uzanmalı işler yapma. Bir de söktürücü şeyler içme, Adaçayı, papatya çayı, maydonoz gibi.

Kızlar arkadaş umreden bi meyve getirdi nasıl kullanılacağına dair bilgisi olan bilgi verebilir mi ? Resim ekliyorum.

Eklentiler

• Screenshot_20190119-214100_WhatsApp.webp
    85,1 KB · Görüntüleme: 41

İnşallah canım isteyen herkese hayırlısı ile nasip etsin rabbim

Değerlendirebildik sabahı da akşamı da inşallah güzel haberler veririm ya çok umutluyum soğan kürü yorım ovu yaptım ve ilk defa yumurtlama günüme denk getirebildik baba dua ediiiiiin

Batta kac gun var canim? Sanmiyorum ya yolculuk zarar vermez. Haklisin ilk hamileligim de iliski olan gece tutugunu hissetmistim ve emindim ama simdi hicbir sey hissetmiyorum o kadar cok hayal kirikligi oldu ki
22-25 arasi bilmiyorum iste lekem ne zaman gelirse o zaman baslar ama lekeyi saymayin diyor doktor zaten lekeyle birlikte benim 10 gun suruyor ama normalde 6-7 gun surerdi bu yuzden kestiremiyorum

22-25 arasi bilmiyorum iste lekem ne zaman gelirse o zaman baslar ama lekeyi saymayin diyor doktor zaten lekeyle birlikte benim 10 gun suruyor ama normalde 6-7 gun surerdi bu yuzden kestiremiyorum
Evet doktorlar kırmızıyı gördüğünüzden itibaren sayın diyorlar canım.

Papatya cayi riskli mi?

Kızlar ben yine mi yumurtluyorum acaba ya Perşembe günü yumurtlama olmuştu. İki gündür çok karnım ağrıyor kasıklarım çok ağrıyor.

Değerlendirebildik sabahı da akşamı da inşallah güzel haberler veririm ya çok umutluyum soğan kürü yorım ovu yaptım ve ilk defa yumurtlama günüme denk getirebildik baba dua ediiiiiin
Aynıyız galiba canım :) bende bu ay hem soğan kürüne başladım hem ovu testine ayın 17 sinde yumurtlamayı yakaladık :) senin Bat ne zaman ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…