- Konu Sahibi Mavi Rapunzel
-
- #4.161
Düşük riskin yoksa yolculuğun bir şey yapacağını sanmıyorum. Benim düşük riskim vardı 12 saat yol gittim geldim çok şükür bir şey olmadı. Ama kendini çok yorma ağır kaldırma mümkünse uzanmalı işler yapma. Bir de söktürücü şeyler içme, Adaçayı, papatya çayı, maydonoz gibi.Batta kac gun var canim? Sanmiyorum ya yolculuk zarar vermez. Haklisin ilk hamileligim de iliski olan gece tutugunu hissetmistim ve emindim ama simdi hicbir sey hissetmiyorum o kadar cok hayal kirikligi oldu ki
Daha önce sorulmuş canım. Rendeleyip balla karıştıranlar var. Kaynatarak içeceksin diyenler var.Kızlar arkadaş umreden bi meyve getirdi nasıl kullanılacağına dair bilgisi olan bilgi verebilir mi ? Resim ekliyorum.
Daha önce sorulmuş canım. Rendeleyip balla karıştıranlar var. Kaynatarak içeceksin diyenler var.
https://www.kadinlarkulubu.com/archive/index.php/t-783600.html
FSH ile LH'ın aynı olması bekleniyor. Tüp bebek doktoru sadece tüp bebek yapmıyor. Bir arkadaşımda da pko vardı. Doktorlar anlamamış. Bir tüp bebek uzmanı ona gitti. Hap vermiş ve hamile kaldı. İnşallah hayırlı zamanda gelir miniğin.
Değerlendirebildik sabahı da akşamı da inşallah güzel haberler veririm ya çok umutluyum soğan kürü yorım ovu yaptım ve ilk defa yumurtlama günüme denk getirebildik baba dua ediiiiiinŞimdi spremler bir süreçten geçiyor yumurtayı dölleyebilmek için bu da 7 saat kadar sürüyor. Bu akşam en en geç yarın sabahı kaçırmamanı tavsiye ederim. İlişkiden sonra bir 30 dakika ayaklarını havaya kaldırıp ya da yastık alıp uzan. Hemen ayağa kalkma. Olursa büyük ihtimal erkek olur. bunu da aklında tutYumurta ömrü 24 saat dense de bu ortalama bir rakam ilk hamilelik uğraşılarımda yaptığım incelemelerde 6 saat ömrü olan yumurtalar olduğunu okumuştum.
22-25 arasi bilmiyorum iste lekem ne zaman gelirse o zaman baslar ama lekeyi saymayin diyor doktor zaten lekeyle birlikte benim 10 gun suruyor ama normalde 6-7 gun surerdi bu yuzden kestiremiyorumBatta kac gun var canim? Sanmiyorum ya yolculuk zarar vermez. Haklisin ilk hamileligim de iliski olan gece tutugunu hissetmistim ve emindim ama simdi hicbir sey hissetmiyorum o kadar cok hayal kirikligi oldu ki
Değerlendirebildik sabahı da akşamı da inşallah güzel haberler veririm ya çok umutluyum soğan kürü yorım ovu yaptım ve ilk defa yumurtlama günüme denk getirebildik baba dua ediiiiiin
Evet doktorlar kırmızıyı gördüğünüzden itibaren sayın diyorlar canım.22-25 arasi bilmiyorum iste lekem ne zaman gelirse o zaman baslar ama lekeyi saymayin diyor doktor zaten lekeyle birlikte benim 10 gun suruyor ama normalde 6-7 gun surerdi bu yuzden kestiremiyorum
Papatya cayi riskli mi?Düşük riskin yoksa yolculuğun bir şey yapacağını sanmıyorum. Benim düşük riskim vardı 12 saat yol gittim geldim çok şükür bir şey olmadı. Ama kendini çok yorma ağır kaldırma mümkünse uzanmalı işler yapma. Bir de söktürücü şeyler içme, Adaçayı, papatya çayı, maydonoz gibi.
Bekle 25 sine kadar olmazsan test yap benimde 25 birlikte bekliyelim insallah ikimizde olmayiz canim22-25 arasi bilmiyorum iste lekem ne zaman gelirse o zaman baslar ama lekeyi saymayin diyor doktor zaten lekeyle birlikte benim 10 gun suruyor ama normalde 6-7 gun surerdi bu yuzden kestiremiyorum
İnsallah canim ya iste ne bileyim olursa ruya zannederimBekle 25 sine kadar olmazsan test yap benimde 25 birlikte bekliyelim insallah ikimizde olmayiz canim
İste ona gore 25 lekeye gore 22 si bu lekede yeni moda bendeEvet doktorlar kırmızıyı gördüğünüzden itibaren sayın diyorlar canım.
Insallah tez zamanda yasariz ya hayali bile mutluluk vericiİnsallah canim ya iste ne bileyim olursa ruya zannederim
Bu yumurtlama değil ki kasık ağrınız başka bişeyden olabilir bu negatif bariz belli
Canım 13. Gün yumurtladın galiba hadi bakalım beklemedeyiz bende bekliyorumSon durum
Aynıyız galiba canım :) bende bu ay hem soğan kürüne başladım hem ovu testine ayın 17 sinde yumurtlamayı yakaladık :) senin Bat ne zaman ?Değerlendirebildik sabahı da akşamı da inşallah güzel haberler veririm ya çok umutluyum soğan kürü yorım ovu yaptım ve ilk defa yumurtlama günüme denk getirebildik baba dua ediiiiiin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?