Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon Testi Ve Deneyimlerimiz:))

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Gen

Kabizlik da varsa ihtimaller artıyor canim senin bebiş geliyor gibi dikkat et yinede
Kuzum cok kaptirmak istemiyorum kendimi Rabbim insallah hayirlu sagliklibir sekikde nasip eder hepimize. Test var evde hem erken gebelik testi hem normal gebelik testi hemde ovulasyon testi hicbirinin yanina bile yaklasamiyorum

Kuzum cok kaptirmak istemiyorum kendimi Rabbim insallah hayirlu sagliklibir sekikde nasip eder hepimize. Test var evde hem erken gebelik testi hem normal gebelik testi hemde ovulasyon testi hicbirinin yanina bile yaklasamiyorum
Canım benim yaa yaa bende umutlanmak istemiyorum bir çok kez hayal kırıklığı yaşadım ama yine de elimde degil ki ben gündüz ovulasyon testi yaptim dayanamadım silik çizgi çıktı tam çizgi çıksa hemen erken gebelik testini yapacağım bende negatif görmekten korkuyorum

Rabbim bize bir daha negatifi gostermezsin insallah. Valla en iyi biz birbirimizin halinden aanliyoruz ayni durumdayiz seninle

Amin insallah kuzum. Senin bat ne zaman piki yakaladin mi?
Pik oldu da pikten iniş çok geç oldu. Normalde 30 gün yani 26 gibi bekliyorum ama çocuk yüzünden ne zaman daha sık çalışsak vücut da o kadar dengesizleşiyor. Geçen ay 38 günde oldum. Beklemedeyim uyku ve yumurta isteği hariç bir şey yok bende. Normalde adete kadar süren kasık ağrılarım bile yok. Çok yorulunca uzanınca falan hafiften sızlıyor o kadar. o da bugün çok zorladım kendimi o zaman oldu. Bu ay doktora gittim. Benim çok düşükmüş ihtimalim zaten. Nasip beklemedeyim. Hayırlısıysa olur değilse yapacak bir şey yok.

Kuzum insallah Rabbim nasip eder. Allah istersen imkansizi bile nasip eder umutsuzluga kapilma hemen

Rabbim bize bir daha negatifi gostermezsin insallah. Valla en iyi biz birbirimizin halinden aanliyoruz ayni durumdayiz seninle
Aminn canim inşallah bu ay ikimizde güzel heberler alırız. Rabbim isteyen herkese nasip etsin. Verdigin duayı okumaya başladım inşallah en kısa zamanda önce pozitifleri gorüp sonra saglikli bir şekilde bebişlerimize kavuşuruz

Amin insallah kuzum bende senin icin 100 tane okudum bugun Rabbim insallah hayirlisiyla bizede nasip eder

Bu ayda bel ağrısı çıktı başımıza ilaçta etki etmiyor belimin ortası desem değil sola doğru ağrı gece bacagıma vurmuş uykudan uyandırdı ağrısı sanki ağrılı adetim oluyor gibi cok cok iner ya asalarda ağrı oluyor ara ara eşim doktora gidelim diyo korkuyorum bende hayırlısı

Geçmiş olsun canım acaba üşüttün mü yada ağir birşey kaldırıp belini mi incittin

Gecmis olsun canim artik dr gitmeye korkar olduk grip oldum esim israr ediyordu gel hastaneye gidelim diye belki bir igtimal hamile olurum diye gitmedim dinlene dinlene gevirdim hastaligi

Canım çok umut vermek istemem ama en sağlam hamilelik belirtileri aasındadır bel ağrısı ters hareket falan yapmadıysan bebişten olma ihtimali yüksek. Bir yerde okudum hafif fizik hareketleri ve sadece sırt kısma ılık su acıyı hafifletiyormuş. Ama asla ve asla karın kısmına sıcak su koymayın diyorlar.

Evet karin kismina cok tehlikeli

Sakarım ama ters bisey yapmadım tam belimde değil sol kalcamdan geliyo sanki ağrı bende umutlanmak istemiyorum adet oldum gün kötü oluyorum ertesi gün toparlasamda olmuyor hayırlısı hakkımızda kızlar bu bebisler bir an önce gelsin artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…